Announcement

Collapse
No announcement yet.

Δελτία καιρού ΕΜΥ - Σάκης - Ζιακόπουλος κ.τ.λ. No. 4

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Μου αρέσει ο Αρνιακός έτσι όπως μιλάει, ασχέτως αν συμφωνείς ή διαφωνείς με τα λεγόμενα του και το αν πέσει μέσα ή έξω η πρόβλεψη του.
    Όταν δίνεις στον άνθρωπο να μιλήσει παραπάνω από 1 λεπτό βλέπεις την όλη κουλτούρα του και τις γνώσεις του που αναπτύσσει πάνω στο λόγο.. Κρίμα γιατί στα δελτία του δεν έχει χρόνο να τα αναλύσει σε τέτοιο βαθμό όπως κάνει τώρα στο ράδιο και βγάζει άλλη εικόνα προς το κοινό παρόλο που δεν ισχύει η συγκεκριμένη.

"Πάντα στα χρόνια της ξηρασίας οι άνθρωποι ξεχνούσαν τα πλούσια χρόνια, και στα χρόνια της βροχής ξεχνούσαν τα χρόνια της ξηρασίας. Πάντα έτσι γινόταν"
    John Steinbeck

Comment

• Γενικα πολυ επιφυλακτικος, κυριως με τις χιονοστρωσεις στην Αττικη, λογικο κιολας μετά τις αλλαγες του τζιφου. Κλασικα, η κουβεντα περιστραφικε αρκετα στο φιλοσοφικο πεδιο, ο Πολυχρονης τον επανεφερε 😛 Η φυση θα κανει ο,τι γουσταρει, μπορει να ριξει μπορει και να μην ριξει, το φιλοσοφικο συμπερασμα του Αρνιακου.
      Θρακομακεδόνες 368μ.

Comment

• Originally posted by weatherextreme View Post
        Μου αρέσει ο Αρνιακός έτσι όπως μιλάει, ασχέτως αν συμφωνείς ή διαφωνείς με τα λεγόμενα του και το αν πέσει μέσα ή έξω η πρόβλεψη του.
        Όταν δίνεις στον άνθρωπο να μιλήσει παραπάνω από 1 λεπτό βλέπεις την όλη κουλτούρα του και τις γνώσεις του που αναπτύσσει πάνω στο λόγο.. Κρίμα γιατί στα δελτία του δεν έχει χρόνο να τα αναλύσει σε τέτοιο βαθμό όπως κάνει τώρα στο ράδιο και βγάζει άλλη εικόνα προς το κοινό παρόλο που δεν ισχύει η συγκεκριμένη.
        ασχετα με το σχόλιό μου το προηγουμενο, συμφωνω απολυτα μαζι σου φιλε μου
        τα "μοντέλα" μου μέσα.

Comment

• "θα μιλήσει ο Σαρωνικός θα μιλήσει το Αιγαίο είναι οι κουβέντες που βαρέθηκα να ακούω για να πιαστούμε από κάπου."

ισχύει, ακόμα και εγώ που δεν βλέπω πολλά χρόνια προγνώσεις από ερασιτέχνες, συνέχεια αυτά. Πόσο δίκιο!
          Το φθινόπωρο τελείωσε πριν καν αρχίσει. Οπότε ο στόχος για τον χειμώνα είναι ένας φυσιολογικός χειμώνας. [χαιρέτα μας τον πλάτανο δηλαδή:croc:]
          Έσπασε η 6ετία χωρίς 30ποντο. Να ξαναμηδενίσουμε?:cool:

Comment

• Το πρόβλημα δεν ειναι στο αιγαιο και στον υετο σε αυτη την εισβολη
            www.frozenwave.gr

Comment

• Originally posted by weatherextreme View Post
              Μου αρέσει ο Αρνιακός έτσι όπως μιλάει, ασχέτως αν συμφωνείς ή διαφωνείς με τα λεγόμενα του και το αν πέσει μέσα ή έξω η πρόβλεψη του.
              Φάσκει και αντιφάσκει.... μιλάει για αχιονία 10 ετών και αυτοδιαψεύδεται.... και μετά λέει "το Αιγαίο έχει 16-17C και μπορεί να κάνει τα δικά του πολύ εύκολα!" και μετά στο καπάκι...."Ακούω θα μιλήσει το Αιγαίο, θα μιλήσει το Ιόνιο, ο Ευβοϊκός και γελάω!" Αυτά είναι εξαιρετικά αντιφατικά αγαπητοί μου... Έπιασε και το συναισθηματικό περί αστέγων και ανθρώπων με οικονομικό πρόβλημα στη θέρμανση, αλλά αυτό τέλος πάντων, είναι λίγο πολύ ...politically correct.

Comment

• Originally posted by scubasnow View Post
                Καλά.... ήμαρτον! Τι είπε ο κύριος Αρνιακός πριν 10' στον Κλέαρχο? Ότι δεν έχει δει χιονόπτωση το ΚΕΝΤΡΟ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ από το 2008??? Μα που ζει? Τον Φλεβάρη του 2015 χιόνιζε και παραχιόνιζε μέρα μεσημέρι στη Πλατεία Κλαυθμώνος ρε παιδιά, μην πω για τη Νέα Σμύρνη που χιόνιζε από βραδύς και έστρωσε υποτυπωδώς στα αμάξια... θα ξεχάσουμε κι αυτά που ΖΗΣΑΜΕ? Και τώρα δίνει στον Υμηττό πάνω από 500μ.... δεν ξέρω, ξεκουτιάνανε όλοι τους μου φαίνεται....
                Δεν χιονιζε τοτε οχι.Στουπαρα εριχνε
                www.frozenwave.gr

Comment

• Το οτι ο Πολυχρονης εχει φτασει να ειναι πιο ρεαλιστης (απαισιοδοξος για αλλους...) απο εμενα με ξεπερνάει 😂😂
                  Θρακομακεδόνες 368μ.

Comment

• Originally posted by bakounin View Post
                    Το οτι ο Πολυχρονης εχει φτασει να ειναι πιο ρεαλιστης (απαισιοδοξος για αλλους...) απο εμενα με ξεπερνάει 
                    ΤΑ ΥΣΤΕΡΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ..... οπότε περιμένετε The Day After σε μικρογραφία....χαχαχα

Comment

• Αρνιακος "Σε καμια περιπτωση δεν εχει χαρακτηριστικα του 2008 αυτο που ερχεται, ειναι πολυ υποδεεστερο, καμια σχεση. Ειναι σφαλμα να συγκρινουμε τους χιοναδες. Η φυση δεν επαναλαμβανεται ποτε"
                      Θρακομακεδόνες 368μ.

Comment

• Σαν διάταξη ειναι οτι καλυτερο μετα το 2008
                        www.frozenwave.gr

Comment

• Originally posted by bakounin View Post
                          Αρνιακος "Σε καμια περιπτωση δεν εχει χαρακτηριστικα του 2008 αυτο που ερχεται, ειναι πολυ υποδεεστερο, καμια σχεση. Ειναι σφαλμα να συγκρινουμε τους χιοναδες. Η φυση δεν επαναλαμβανεται ποτε"
                          ενα 30% του 2008 θελουμε και ειμαστε οκ, το 2008 ηταν ενα και μοναδικο
                          Winter landscapes pure and clear a walk into the glacial valleys, with strength and pride all the way you are at the heart of winter

Comment

• ο Αρνιακός είπε για Χαλκίδα όχι χιονοστρώσεις, χιονόνερα κυρίως, και μπορεί κατά περιόδους να γυρίζει σε χιόνι
                            Το φθινόπωρο τελείωσε πριν καν αρχίσει. Οπότε ο στόχος για τον χειμώνα είναι ένας φυσιολογικός χειμώνας. [χαιρέτα μας τον πλάτανο δηλαδή:croc:]
                            Έσπασε η 6ετία χωρίς 30ποντο. Να ξαναμηδενίσουμε?:cool:

Comment

• Παντως ο αρνιακος παιζει να παρακολουθει πολυ το φορουμ.

Comment

• ο αρνιακος επανελαβε το οριο αττικης οδου..μιας και ειναι κοντα μου θα ειμαι εκει πεμπτη πρωι.στο ρευμα προς ελευσινα χιονι και στο ρευμα προς μαρκοπουλο χιονονερο..ας ειμαστε σοβαροι...χιονι θα πεσει στην αθηνα αλλα προσωπικα δε περιμενω κατι φοβερο...το ζητουμενο ηταν να ζησουμε κατι αναμεσα απο τους ιστορικους 02 04 06 08 και τις ψυχρες εισβολες των τελευταιων ετων.
                                αν παρει κανεις τοις μετρητοις βεβαια τους hopecasters, περιμενει θαψιματα στο συνταγμα,σκι στην μεσογειων,υποτροπες και σερι χιονοπτωσεις μετα και απο την πρωτοχρονια..γελανε και τα τσιμεντα

Comment

Working...
                                X