ρε σεις..ΚΑΙΡΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ (old time classic retro style...) θελουμε ρε! αυτο θελουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! πφφφφφφφφφφφφφφφ
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Δελτία καιρού ΕΜΥ - Σάκης - Ζιακόπουλος κ.τ.λ. No. 4
Collapse
X
-
Συμφωνω 100%
Originally posted by geod View Postρε σεις..ΚΑΙΡΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ (old time classic retro style...) θελουμε ρε! αυτο θελουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! πφφφφφφφφφφφφφφφΜΑΡΤΗΣ (ΓΔΑΡΤΗΣ) 1987 - ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ- Ποτέ δεν είναι αργά για έναν ιστορικό "Καταπιόνα Ταφοπλακίδη"
DrKaizer-REUTERS και Coppertone για τροπικό μαυρισμα. Μια χαρα ειναι ο χειμωνας.
Comment
-
ειναι τεραστιο σφαλμα να συγκρινουμε την πρωτοχρονια με αυτο/
την πρωτοχρονια ειχαμε -11.5 πανω απο την αττικη -14 στο β αιγαιο και την ψυχρομπαλλα οριακα στην αττικη.
Τωρα εχουμε -8 η -9 με -12 στο αιγαιο αλλα επιπελον το πολαρ στην καλυτερη στα νησια του ανατολικου αιγαιου./
δεν υπαρχει καμμια συγκριση εαν μεινει ως εχει θα εχει για λογη ωρα μετρια χιονοπτωση σε περιοχες πλησιον ορεινων ογκων και ειδικα της πεντελης και το κεντρο δεν θα καταφερει ποτε να κλεισει ο καιρος και θα εχει παρασυρομενες νιφαδες
και τι εκανε στην αθηνα την πρωτοχρονια???μονο σε εμας εκανεLast edited by ΓΙΑΝΝΗΣ; 21/01/2016, 12:52 AM.καμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/
Comment
-
-9 με -9,5 ειχε στα 850 τη νυχτα στην αλλαγη του χρονου....-11 στο αιγαιο...Originally posted by ΓΙΑΝΝΗΣ View Postειναι τεραστιο σφαλμα να συγκρινουμε την πρωτοχρονια με αυτο/
την πρωτοχρονια ειχαμε -11.5 πανω απο την αττικη -14 στο β αιγαιο και την ψυχρομπαλλα οριακα στην αττικη.
Τωρα εχουμε -8 η -9 με -12 στο αιγαιο αλλα επιπελον το πολαρ στην καλυτερη στα νησια του ανατολικου αιγαιου./
δεν υπαρχει καμμια συγκριση εαν μεινει ως εχει θα εχει για λογη ωρα μετρια χιονοπτωση σε περιοχες πλησιον ορεινων ογκων και ειδικα της πεντελης και το κεντρο δεν θα καταφερει ποτε να κλεισει ο καιρος και θα εχει παρασυρομενες νιφαδες
και τι εκανε στην αθηνα την πρωτοχρονια???μονο σε εμας εκανε
ΧΙΟΝΙΑ Ε?????
Comment
-
Originally posted by GEORGE SNOWMAN View Post-9 με -9,5 ειχε στα 850 τη νυχτα στην αλλαγη του χρονου....-11 στο αιγαιο...

Kι όμως μας κάλυπτε η -10 εκείνη την ώρα...
Μάλιστα πιο πριν είχε εμφανιστεί και ένα -11
18/02/08 - 10/1/17
9ετία, Στα τσακίδια και να μην ξανάρθεις
-2/2/1882-
sigpic
Comment
-
Ναι αλλα την πρωτοχρονια το στριμ ηταν πιο ΒΔ απο τωρα στα 700 θυμαμαι ειχαμε σιγουρα ΔΒΔ ενω τωρα θα εχουμε για αρκετες ωρες Β με ΒΒΔ. Αυτο ειναι σημαντικο για το λεκανοπεδιο που τωρα πιστευω θα δει το κατι τις τουΟξυγόνο μου το κρύο έμπνευσή μου η συννεφιά χιόνι τ' όνειρό μου!...Παναγιώτης
Comment
-
στα 700 ναι...δικιο εχεις...μιλαω παντα για τη νυχτα της αλλαγης του χρονου..Originally posted by icestorm View PostΝαι αλλα την πρωτοχρονια το στριμ ηταν πιο ΒΔ απο τωρα στα 700 θυμαμαι ειχαμε σιγουρα ΔΒΔ ενω τωρα θα εχουμε για αρκετες ωρες Β με ΒΒΔ. Αυτο ειναι σημαντικο για το λεκανοπεδιο που τωρα πιστευω θα δει το κατι τις του
αλλα και βορειο ρευμα να χεις στα 700 αν δεν εχεις καταλληλη υγρασια δε λεει και τιποτα...ΧΙΟΝΙΑ Ε?????
Comment
-
Οταν απο την επιφανεια μεχρι στα 700 εχεις ρευμα που ερχεται απο τη θαλασσα υγρασια βρισκεις. Περσυ στις 7-8 Ιανουαριου με μονο -20 στα 850 νιφαδιασε μεχρι κεντρο με πετσα μαλιστα. Ο αυλωνας και τοτε ηταν απο ΒΑ οπως τωρα με παρομοιες Τ.Originally posted by GEORGE SNOWMAN View Postστα 700 ναι...δικιο εχεις...μιλαω παντα για τη νυχτα της αλλαγης του χρονου..
αλλα και βορειο ρευμα να χεις στα 700 αν δεν εχεις καταλληλη υγρασια δε λεει και τιποτα...Οξυγόνο μου το κρύο έμπνευσή μου η συννεφιά χιόνι τ' όνειρό μου!...Παναγιώτης
Comment
-
[QUOTE=icestorm;1608458]Οταν απο την επιφανεια μεχρι στα 700 εχεις ρευμα που ερχεται απο τη θαλασσα υγρασια βρισκεις. Περσυ στις 7-8 Ιανουαριου με μονο -20 στα 500 νιφαδιασε μεχρι κεντρο με πετσα μαλιστα. Ο αυλωνας και τοτε ηταν απο ΒΑ οπως τωρα με παρομοιεςΟξυγόνο μου το κρύο έμπνευσή μου η συννεφιά χιόνι τ' όνειρό μου!...Παναγιώτης
Comment
-
Οταν απο την επιφανεια μεχρι στα 700 εχεις ρευμα που ερχεται απο τη θαλασσα υγρασια βρισκεις. Περσυ στις 7-8 Ιανουαριου με μονο -20 στα 500 νιφαδιασε μεχρι κεντρο με πετσα μαλιστα. Ο αυλωνας και τοτε ηταν απο ΒΑ οπως τωρα με παρομοιες Τ στα 850Οξυγόνο μου το κρύο έμπνευσή μου η συννεφιά χιόνι τ' όνειρό μου!...Παναγιώτης
Comment
-
Ακριβώς.Σκέψου να πεις σε κάποιον ότι χιόνισε καλά στο κέντρο και έκανε πέτσα σε όλο το λεκανοπέδιο με αυτόν τον χάρτη:Originally posted by icestorm View PostΟταν απο την επιφανεια μεχρι στα 700 εχεις ρευμα που ερχεται απο τη θαλασσα υγρασια βρισκεις. Περσυ στις 7-8 Ιανουαριου με μονο -20 στα 850 νιφαδιασε μεχρι κεντρο με πετσα μαλιστα. Ο αυλωνας και τοτε ηταν απο ΒΑ οπως τωρα με παρομοιες Τ.

18/02/08 - 10/1/17
9ετία, Στα τσακίδια και να μην ξανάρθεις
-2/2/1882-
sigpic
Comment
-
Εγώ πιστεύω ότι η Τ στα 500 είναι άχρηστη. Απλά επειδή οι χαμηλές Τ στα 500 συνήθως πάνε μαζί με τον αυλώνα, όταν είναι χαμηλές έχετε καλύτερες πιθανότητες για χιόνι (επειδή χαμηλές Τ=αυλώνας, όχι λόγω των Τ στα 500 αυτών καθ'αυτών). Εδώ όλοι οι καλοί χιονιάδες έγιναν με -25 περίπου στα 500... Ούτε υποστήριξη ούτε νιφάδες που επιβιώνουν ούτε αρλούμπες.
Στο μόνο που ίσως βοηθούν εκεί είναι η πιθανή συσχέτισή τους με τις Τ στα 700, που είναι οι σημαντικές.
Comment
-
Σε όλους τους καλούς χιονιάδες όπως λες είχαμε απο -29-39Originally posted by Philip View PostΕγώ πιστεύω ότι η Τ στα 500 είναι άχρηστη. Απλά επειδή οι χαμηλές Τ στα 500 συνήθως πάνε μαζί με τον αυλώνα, όταν είναι χαμηλές έχετε καλύτερες πιθανότητες για χιόνι (επειδή χαμηλές Τ=αυλώνας, όχι λόγω των Τ στα 500 αυτών καθ'αυτών). Εδώ όλοι οι καλοί χιονιάδες έγιναν με -25 περίπου στα 500... Ούτε υποστήριξη ούτε νιφάδες που επιβιώνουν ούτε αρλούμπες.
Στο μόνο που ίσως βοηθούν εκεί είναι η πιθανή συσχέτισή τους με τις Τ στα 700, που είναι οι σημαντικές.
Comment

Comment