Αμα σου λεει η Σουζη πασπαλα στην Κηφησια .... μιλαμε για αισχος μεγατονων.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Δελτία καιρού ΕΜΥ - Σάκης - Ζιακόπουλος κ.τ.λ. No. 4
Collapse
X
-
ενταξει ρε παιδια τι περιμενουμε να ακουσουμε απο την καθε σουζη??εδω ,δεν εχουμε παρει χαμπαρι γιατι παμε?τι να πει, βλεπω στρωσημο στην γλυφαδα?αφου ειναι κατι πολυ λαιτ απο πλευρας φαινομενων.οκ θα νυφαδιασει παντου,ναι αλλα παρα περα τι?παιχνιδια με της λεξεις θελουμε προς ικανοποιηση της ''αρρωστιας'' μας?και ευχαριστω να λεμε εστω και με αυτο γιατι θα μπορουσε και χειροτερα.εγω δεν κριβω οτι ειμαι τσαντισμενος βλεποντας την μπαλαρα στα βα μας και να μην την εχουμε μεσα στο αιγαιο να γινει της π@υτανας.μαλλον θα μου πεις τωρα γι αυτο ειμαστε και κολλημενοι,γιατι μας φτυνει.
Comment
-
Ετσι όπως το γράφει σχηματίζω την εντύπωση ότι πάμε για θάψιμο! Σκέψου παλιά μια πρόγνωση της ΕΜΥ με τέτοια διατύπωση...Originally posted by beach-snow View PostΝέτα σκέτα ο δάσκαλος για πεδινά αύριο βράδυ...Αττική και Θεσσαλονίκη...
http://ziakopoulos.blogspot.gr/2015/...t_43.html#moreΜΟΝΟ ΧΙΟΝΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΧΕΣ!
Comment
-
Ότα λένε Κέντρο και κάτω εννοουν φαντάζομαι το νοτιο λεκανοπεδιο μεχρι Φαληρο με υψομετρο <100μ. Εμεις είμαστε Ανατολικά και ανήκουμε σε αλλον μετεωρολογικο τομεαOriginally posted by Χιών View PostΕγώ πάντως πιστεύω ότι εμείς από Κέντρο και κάτω πάμε για ότι είδαμε περίπου και στις περσινές 3 κακοκαιρίεςΟξυγόνο μου το κρύο έμπνευσή μου η συννεφιά χιόνι τ' όνειρό μου!...Παναγιώτης
Comment
-
Αδερφε οταν λενε κεντρο εννοουν συνταγμα ομονοια..Προφανως λοιπον για να χιονιζει εκει σημαινει οτι θα χιονιζει και στις βορειοτερες περιοχες του κεντρου οπως π.χ αμπελοκηποι..Αλλα μπορει να μην χιονιζει σε νοτιοτερα τμηματα του κεντρου πραγμα σπανιο βεβαια..π.χ βοτανικος κουκακι,πετραλωνα..Το φαληρο ειναι στα νοτια οπως και η καλλιθεα,νεα σμυρνη αλιμος κτλ.Τωρα γεωγραφικα κεντρο ειναι ολος ο δημος αθηναιων με ορια πριν τα νοτια..τα πετραλωνα και το κουκακι.Μετα ξεκιναει η νομαρχια πειραιως που ανηκει στα νοτια δηλαδη ο ταυρος η καλλιθεα το μοσχατο...
Comment
-
Καλησπέρα σε όλους,
ανανέωση πρόγνωση σε ισχύ από τα ξημερώματα της Τετάρτης έως τα ξημερώματα της Πέμπτης:
http://www.youweather.com/el-gr/arti...ου-2015.html
Χιονόστρωση στην Θεσσαλονίκη και ισχυρές χιονοπτώσεις αύριο το βράδυ στην δυτική Αττική - ιστορική ενδεχομένως κακοκαιρία για την Πελοπόννησο.
Δημήτρης Καμπόλης
Υ.Γ. Ο καφές και η συζήτηση σήμερα με τον Γιάννη ήταν απόλαυση - είναι ωραίο να έχεις κάνει φίλους και για τόσα χρόνια μέσα από μια κοινή τρέλα και χόμπυ όπως είναι ο καιρός!www.YouWeather.com
Life is an adventure!
Comment
-
δυτικη αττικη ???Originally posted by Kabman View PostΚαλησπέρα σε όλους,
ανανέωση πρόγνωση σε ισχύ από τα ξημερώματα της Τετάρτης έως τα ξημερώματα της Πέμπτης:
http://www.youweather.com/el-gr/arti...ου-2015.html
Χιονόστρωση στην Θεσσαλονίκη και ισχυρές χιονοπτώσεις αύριο το βράδυ στην δυτική Αττική - ιστορική ενδεχομένως κακοκαιρία για την Πελοπόννησο.
Δημήτρης Καμπόλης
Υ.Γ. Ο καφές και η συζήτηση σήμερα με τον Γιάννη ήταν απόλαυση - είναι ωραίο να έχεις κάνει φίλους και για τόσα χρόνια μέσα από μια κοινή τρέλα και χόμπυ όπως είναι ο καιρός!
Winter landscapes pure and clear a walk into the glacial valleys, with strength and pride all the way you are at the heart of winter
Comment

, μονο οι αρκουδες διονυσος και ιπποκρατειος τα σοβαρα
Comment