Announcement

Collapse
No announcement yet.

Δελτία καιρού ΕΜΥ - Σάκης - Ζιακόπουλος κ.τ.λ. No. 4

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Πήγα να πέσω απ τη καρέκλα...5-7c δώσανε στο mega για τη Κυριακή...Τουλαχιστον το βελάκι έδειχνε νοτιαδες
    Φανατικός θαυμαστής ακραίων καιρικών φαινομένων.
    http://gr-news-365.blogspot.gr/
    http://penteli.meteo.gr/stations/perama/

Comment

• Τελικά εκτός απ τον Καλλιάνο που συγχαρητήρια και για το ρίσκο που πήρε και για την ακρίβεια στην πρόγνωση του, ποιός άλλος έπεσε σωστά στην πρόβλεψη της τελευταίας κα(λ)οκαιρίας?
      ciao!!!

Comment

• Η Σουζη μεσα επεσε....ο Σακης μεσα επεσε εν μερει, αφου χιονια εκτεταμενα ειχαμε, οχι χιονομπορες...ο Γιαννης Καλ. πηγε ακομη καλυτερα, γιατι εδειξε να μην φοβαται τον παραγοντα Αττικο χιονια και το Αιγαιο, που αρκετοι αλλοι και στο παρελθον και τωρα ηταν και ειναι επιφυλακτικοι...
        Μεγαλη επιτυχια του Κλεαρχου και του innmeteo μαχι με το xalazi διαμεσου του wrf....ειχα βαλει χαρτες χθες....
        Φυσικα και ολοι οσοι εκφραζομασταν εκτιμησιακα η προγνωσιακα εδω. πηγαμε καταπληκτικα....

http://weatherparty.blogspot.gr/
        Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!

Comment

• Θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο στον Καλλιάνο γιατί εκφράζει ένα μοναδικό πάθος για το αντικείμενο του και εύχομαι να συνεχίσει έτσι χωρίς να φοβάται το ρίσκο που εμπεριέχει μια πρόγνωση.

Πραγματικό και αστείο περιστατικό που συνέβη στο στρατόπεδο στη Θήβα την προηγούμενη εβδομάδα:

Είμαι μέσα στο θάλαμο και έξω γίνεται της χιονοθύελλας. Εγώ σε κατάσταση χιονοέκστασης παραλληρώ ώσπου πέφτει το μάτι μου σε κάτι γραμμένο με μαρκαδόρο στο περβάζι του παραθύρου. Το διαβάζω και λέω: "Καλλιάνος;;; Τι σύμπτωση είναι αυτή!!"

Και πετάγετε ένας φίλος που ήταν δίπλα: "Ρε μλκ, Κάλυμνος γράφει!"

Ξεραθηκαμε στο γέλιο.
          Ω, Πολυπρόσωπε Μεγάλε Αττικέ Χιονιά,
          που δημιούργησες την Χιονοκαταιγίδα
          και καβαλάς τον Αζορικό ώστε να απωθεί τα χαμηλά του Ατλαντικού,
          διώξε τον Ήλιο και φέρε μας Aegean Snow Effect,
          το οποίο θρέφει τα προσήνεμα πληρώματα.

Comment

• Εγώ θα ξεφύγω λίγο και θα πω πως πρεπει να πούμε ενα μπράβο στον γιαννη, στον Κώστα τον πάντα αισιόδοξο (beach snow), καθώς και σε αλλα παιδια. Ο Dumas για παράδειγμα. Τέλος ο Μιχάλης απο γιαννενολάρισα, πολυ προσεκτικός αλλα ακριβής. Να ΄στε καλα παίδες και στα επομενα να προβλέψατε θαψίματα....
            2002!

Comment

• Καλησπέρα σας. Να μην ξεχνάμε και τον τεράστιο και προσεκτικό (αλλά αισιόδοξο) Kabman!! Μπράβο σου Δημήτρη. Συνέχισε έτσι...

Comment

• Μεγαλώσαμε και γίναμε σοφότεροι με παιδιά σαν τον Δημήτρη...αλλά και πολλούς άλλους ..

Comment

• Ξεχάσατε και ένα μεγάλο μπράβο στην Efi

Comment

• Originally posted by mainalara View Post
                    Μεγαλώσαμε και γίναμε σοφότεροι με παιδιά σαν τον Δημήτρη...αλλά και πολλούς άλλους ..
                    Και βέβαια!!!
                    2002!

Comment

• Originally posted by yakutia View Post
                      Ξεχάσατε και ένα μεγάλο μπράβο στην Efi
                      τάδε έφη Έφη...

Comment

• Originally posted by yakutia View Post
                        Ξεχάσατε και ένα μεγάλο μπράβο στην Efi
                        Δεν γύρισε απο bronco!!!!!!ριξε μια ματιά μήπως ειναι στο προαύλιο του ’ι Δημήτρη, με σεζ λονγκ και κάνει ηλιοθεραπεία......
                        2002!

Comment

• Πέρα από το Καλλιανο που του αξιζουν πολλα μπραβο γιατι αυτό που βλεπει το στηριζει και δεν φοβαται κοντα επεσε και ο Σακης και ο Αρνιακος που στο παραπεντε μιλησε για υποτροπη του καιρου τις βραδυνες ωρες της Τεταρτης. Τώρα από κει και περα και αυτό δεν είναι ψωνιστικο αλλα η αληθεια εγω δεν βλεπω καμια από τις προγνωσεις για να δω τι θα γινει. Τα περιοχικα skiron και wrf όπως και το xalazi (νέο που νομιζω τροφοδοτείται σε δεδομενα από τα προηγ. περιοχικα) πηγαν και τωρα και στις προηγούμενες χιονοπτώσεις πολύ πολύ καλά!
                          Last edited by icestorm; 19/02/2015, 02:24 PM.
                          Οξυγόνο μου το κρύο έμπνευσή μου η συννεφιά χιόνι τ' όνειρό μου!...Παναγιώτης

Comment

• μια ερώτηση. Γιατί κάθε υποτροπή του καιρού σε όλες τις προσήνεμες χιονοπτώσεις γινόντουσαν βράδυ?
                            Το φθινόπωρο τελείωσε πριν καν αρχίσει. Οπότε ο στόχος για τον χειμώνα είναι ένας φυσιολογικός χειμώνας. [χαιρέτα μας τον πλάτανο δηλαδή:croc:]
                            Έσπασε η 6ετία χωρίς 30ποντο. Να ξαναμηδενίσουμε?:cool:

Comment

• Originally posted by [weathermaniac] View Post
                              μια ερώτηση. Γιατί κάθε υποτροπή του καιρού σε όλες τις προσήνεμες χιονοπτώσεις γινόντουσαν βράδυ?
                              Σύμπτωση. Στο προηγ. χιονια για παράδειγμα εγινε το πρωι με ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΗΣ εντασης στουπα
                              Οξυγόνο μου το κρύο έμπνευσή μου η συννεφιά χιόνι τ' όνειρό μου!...Παναγιώτης

Comment

• Originally posted by [weathermaniac] View Post
                                μια ερώτηση. Γιατί κάθε υποτροπή του καιρού σε όλες τις προσήνεμες χιονοπτώσεις γινόντουσαν βράδυ?
                                Στη συγκεκριμένη έτυχε ο αυλώνας να στροβιλιστεί αυτές τις ώρες και να υπάρξει ευνοϊκή σύγκλιση.
                                Γενικότερα η αύξηση της υγρασίας στα κατώτρεα στρώματα της ατμόσφαιρας τις βραδινές - πρωινές ώρες βοηθάει στη δημιουργία πιο έντονων φαινομένων, καθώς κατά κανόνα οι νεφώσεις ενός προσήνεμου χιονιά είναι χαμηλού ύψους, αλλά φυσικά υπάρχουν πολλοί άλλοι παράγοντες που δεν εξαρτώνται από την ώρα με αποτέλεσμα να μην είναι κανόνας ότι τα εντονότερα φαινόμενα λαμβάνουν χώρα τις βραδινές - πρωινές ώρες.
                                Μετεωρολογικός σταθμός ’νω Μελίσσια
                                http://whoisthis.no-ip.info:8080/index.htm

Comment

Working...
                                X