Announcement

Collapse
No announcement yet.

Δελτία καιρού ΕΜΥ - Σάκης - Ζιακόπουλος κ.τ.λ. No. 4

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ελπίζω να πέσει έξω ο Σάκης ειδικά στο 10-30. Κρίμα είναι να έχουμε άλλον ένα χαμένο Δεκέμβριο και πάλι καιρό Οκτωβρίου στις γιορτές
    ΝΟΕΜΒΡΗ ΔΕΝ ΞΕΧΡΕΩΣΕΣ ΑΚΟΜΗ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ!!!!

Comment

• ναι,οντως.αυτη τη φορα μακαρι να πεσει εξω. προς το παρων για το πρωτο διαστημα,αρχες δεκεμβρη,φαινεται η θερμοκρασια να κυμαινεται σε χαμηλα επιπεδα σε σχεση με το μοντελο του

Comment

• και βέβαια θέλουμε να πέσει έξω, καλοπροαίρετα όπως ανέφεραν και τα παιδιά, εξάλλου είναι μια πειραματική μεθοδος οπως λέει και ίδιος, οπότε γιατί να δεχτεί και επιθέσεις αν πέσει έξω, μια κριτική για το αποτέλεσμα της προσπάθειας να μπορεί να γίνει αλλα το θέμα είναι ότι αν πέσει μέσα χάσαμε και αλλό ένα Δεκέμβρη.
        ΔΗΜΗΤΡΗΣ
        ΧΑΛΚΙΔΑ-ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

Comment

• Oι περισσότερες στατιστικές μακροπρόθεσμες πέφτουν έξω...

http://weatherparty.blogspot.gr/
          Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!

Comment

• Εκτακτο της Ε.Μ.Υ απο τη Κ.Πετρου

WOGR91 LGAT 181100 CCA

ΑΠΟ : ΕΜΥ/ΕΜΚ ΑΜΕΣΟ
            Ελληνικό, 18-11-2014/1300 B
            Α.Α. 36/2014
            ΠΡΟΣ : ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗΣ ΚΑΙΡΟΥ

ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΑΡΓΑ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗ (18-11-2014) ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΙΣΧΥΡΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ (19-11-2014) ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΘΑ ΕΠΕΚΤΑΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΔΥΤΙΚΗ ΧΩΡΑ , ΤΗ ΘΡΑΚΗ, ΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ.

ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ:
            1. ΑΥΡΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗ (19-11-2014) ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΙΣΧΥΡΕΣ ΘΑ ΕΚΔΗΛΩΘΟΥΝ ΑΡΧΙΚΑ ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ,ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ, ΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΣΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΙΟΝΙΟ, ΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΗΣΣΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ, ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ.
            ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΒΟΡΕΙΑ.
            2. ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΠΕΜΠΤΗ (20-11-2014) ΙΣΧΥΡΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΘΑ ΕΚΔΗΛΩΘΟΥΝ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΘΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟΥΝ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΟΥΝ .

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΑΚΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ ΚΑΙΡΟΥ ΤΗΣ ΕΜΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΜΥ www.emy.gr.

ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΠΕΤΡΟΥ
            ΤΜΗΜΑΤΑΡΧΗΣ ΕΜΚ 1
            Φανατικός θαυμαστής ακραίων καιρικών φαινομένων.
            http://gr-news-365.blogspot.gr/
            http://penteli.meteo.gr/stations/perama/

Comment

• Ως ωρας μια χαρα παμε συμφωνα και με cfs και cmt και δικια μου προβλεψη για καψα νοεμβριου...

Γιωργος-Σπατα- καμπια Διρφυων Ευβοιας

Comment

• σου αρεσει τελικα να επαληθευεις τους δεικτες που εχεις θεοποιησει. ξεκολλα απο αυτους κοιτα χαρτες βδομαδας και κανα accu και αστους.
                ΥΓ οι δεικτες σου τον χειμωνα τελη οκτωβρη τον προεβλεψαν? μπα δεν νομιζω... και εγω μπορω να λεω οτι θα εχει ζεστη και 25 μερες να ισχυσει αλλα ζουμε για τις 5 μερες που ειναι της εξαιρεσης
                Ο ΚΑΙΡΟΣ ΕΧΕΙ ΧΙΟΝΟΓΥΡΙΣΜΑΤΑ

Comment

• ΔΥΟ χρονια τωρα η "εξαιρεση" ασπριζει τις φωλιες των αετων....
                  sigpic

Comment

• Originally posted by frozen-drama View Post
                    σου αρεσει τελικα να επαληθευεις τους δεικτες που εχεις θεοποιησει. ξεκολλα απο αυτους κοιτα χαρτες βδομαδας και κανα accu και αστους.
                    ΥΓ οι δεικτες σου τον χειμωνα τελη οκτωβρη τον προεβλεψαν? μπα δεν νομιζω... και εγω μπορω να λεω οτι θα εχει ζεστη και 25 μερες να ισχυσει αλλα ζουμε για τις 5 μερες που ειναι της εξαιρεσης
                    tις τελευταιες μερες του οκτωβρη οχι δεν το προβλεψα αλλα ειχα την αποψη οτι κατω απο τα κλιματικα δεν βγαινει αυτος ο μηνας ...
                    Αν ερθει κακοκαιρια στος τελος νοεμβρη ειχα πει (προσφατα) δεν θα ειναι σαν του οκτωβρη βαινοντας σε μειουμενη ενταση ...
                    Εχω πει επισης χιονια (οχι ψιχουλα...) δεν θα εχουμε αυτο τον μηνα....τροπικες καταιγιδς δεν με ενδιαφερουν...

Comment

• παλι δεμ απαντας. οσο περισσοτερο ριξεις τον εγωισμο σου και την προσυλλοση στους ψοροδεικτες τοτε θα μπορουσες να μου απαντησεις.
                      αυτο παλι με τις τροπικες καταιγιδες πργματικα ειναι για γελια και για κλαματα. μια δυνατη καταιγιδα με μπολικο νερο την ονομασαν καποιοι τροπικη για να εχουν τηλεθεαση και κλικς στα σαιυ τους.

Comment

• Originally posted by frozen-drama View Post
                        παλι δεμ απαντας. οσο περισσοτερο ριξεις τον εγωισμο σου και την προσυλλοση στους ψοροδεικτες τοτε θα μπορουσες να μου απαντησεις.
                        αυτο παλι με τις τροπικες καταιγιδες πργματικα ειναι για γελια και για κλαματα. μια δυνατη καταιγιδα με μπολικο νερο την ονομασαν καποιοι τροπικη για να εχουν τηλεθεαση και κλικς στα σαιυ τους.
                        oπως ολοι εχετε εγωισμο οτι διανυουμε ανεπαναληπτες εποχικες στιγμες στα πλαισια της κανονικοτητας τοσο εχω και γω για ξενερωμα.....ας ριξει επιτελους ενα χιονι στη φλωρινα να το ραψουμε...τι να κανω εγω ενα χιονι στα βουνα της βδ ελλαδας που θα πληρωθει με τριπλα γραμματια στην συνεχεια?...
                        Πρεπει να καταλαβεις οτι το διαστημα που πλημμυρισαν οι μεσογειακες χωρες με πρωτοφανη ενταση και διαρκεια οφειλεται στη παρα πολυ υψηλη θερμοκρασια για την εποχη σε συνδυασμο με τα υγρα ρευματα του ατλαντικου...τετοιες συνθηκες δημιουργουν τυφωνες η αν θες τα τυφωνακια της μεσογειου,φαινομενα που πρεπει να ασχοληθουν με μια διαφορετικη ματια οι μετεωρολογοι πλεον....
                        Last edited by doumas; 18/11/2014, 07:25 PM.

Comment

• Originally posted by doumas View Post
                          Εχω πει επισης χιονια (οχι ψιχουλα...) δεν θα εχουμε αυτο τον μηνα....τροπικες καταιγιδς δεν με ενδιαφερουν...
                          Προφανές ! Η ανάποδη πρόβλεψη ειναι για δάφνες σε όποιον την προβλέψει ( η πέσει μέσα )
                          Χαρης Αιγαλεω

Comment

• Originally posted by doumas View Post
                            oπως ολοι εχετε εγωισμο οτι διανυουμε ανεπαναληπτες εποχικες στιγμες στα πλαισια της κανονικοτητας τοσο εχω και γω για ξενερωμα.....ας ριξει επιτελους ενα χιονι στη φλωρινα να το ραψουμε...τι να κανω εγω ενα χιονι στα βουνα της βδ ελλαδας που θα πληρωθει με τριπλα γραμματια στην συνεχεια?...
                            Πρεπει να καταλαβεις οτι το διαστημα που πλημμυρισαν οι μεσογειακες χωρες με πρωτοφανη ενταση και διαρκεια οφειλεται στη παρα πολυ υψηλη θερμοκρασια για την εποχη σε συνδυασμο με τα υγρα ρευματα του ατλαντικου...τετοιες συνθηκες δημιουργουν τυφωνες η αν θες τα τυφωνακια της μεσογειου,φαινομενα που πρεπει να ασχοληθουν με μια διαφορετικη οι μετεωρολογοι πλεον....
                            με αυτη τη λεξη τα λες ολα. χανεις το τωρα επειδη στεναχωριεσαι για το τι θα γινει τις επομενες μερες. πχ. χιονιζει εξω και λες σε 5 μερες θα εχουμε 15 βαθμους. δεν ειναι οπτικη των πραγματων αυτη και σε κανει να μην εισαι ευχαριστημενος με τιποτα απο οτι γινεται σιγουρα.

τι αλλο απο χιονι στα βδ της ελλαδος θα ηταν κανονικο δηλαδη φια 20 νοεμβρη? ή μηπως οι μετεωρολογοι πριν 50 χρονια κρατουσαν στοιχεια με τετοιο τροπο που θα ηταν αξιοπιστα? ή σαν τους ψαραδες το μισοκιλο ψαρι το κανουν 10 κιλα....

Comment

• Originally posted by Blacktan View Post
                              Προφανές ! Η ανάποδη πρόβλεψη ειναι για δάφνες σε όποιον την προβλέψει ( η πέσει μέσα )
                              Ναι αλλα οι περισσοτεροι εδω εχουν προβλεψει χιονια και μαλιστα χαμηλα.......ποια προβλεψη ειναι για δαφνες τελικα ?

Comment

• ωραιοι χαρτες ωραιοι χρωματισμοι αλλα ειπα να παρω χαρτι και μολυβι για την περιοχη μου και εχω τα εξης:
                                νοεμβριος 2009 μεση θερμοκρασια 11 βαθμοι
                                νοεμβριος 2010 μεση θερμοκρασια 13,7 βαθμοι
                                νοεμβριος 2011 μεση θερμοκραισα 6,4 βαθμοι
                                νοεμβριος 2012 μεση θερμοκρασια 11,2 βαθμοι
                                νοεμβριος 2013 μεση θερμοκρασα 11,2 βαθμοι
                                νοεμβριος 2014 μεχρι τις 17/11 μεση θερμοκρασια 11,5 βαθμοι
                                και με τελευταιο δεκαημερο που δεν θα εχει καμμια σχεση με τα 2 πρωτα θερμοκρασιακα
                                συγνωμη αλλα αυτους τους χαρτες θα τους θαυμασω για τα χρωματα τους οχι για την αληθεια τους(για την περιοχη μου παντα)

Comment

Working...
                                X