Σοκ και δεος, για εμας που δεν ξεραμε τοσες λεπτομερειες....κριμα να υπαρχει τετοιο ΜΙΣΟΣ ρε παιδια....
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Δελτία καιρού ΕΜΥ - Σάκης - Ζιακόπουλος κ.τ.λ. No. 4
Collapse
X
-
χιονιζει αυτην την ωρα στην Σαμαρια στα 1200μ στην κρητη με 1 βαθμο παροτι τα μοντελα εδιναν 3 στα 850μβ.
βεβαια εχω δει και με 5 να ριχνει χιονι το 2011.
αλλο να εχεις πανω σου 2000+μετρα χιονισμενα αλλο ελευθερη ατμοσφαιρακαμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/
Comment
-
Υπάρχουν πολλά και στο μετεωρολογικό κόσμο, όπως άλλωστε και σε όλους τους...κόσμους στην καθημερινότητά μας...ας μην το κάνουμε πρωϊνάδικο, ή μεσημεριάτικο εδώ μέσα, με αποκαλύψεις, δήθεν αποκαλύψεις και άρθρα "επικίνδυνα" για την ψυχική μας καιρική υγεία...Πολλά ξέρουμε, πολλά μαθαίνουμε, αλλά εδώ δεν είναι δημοσιογραφικός οργανισμός για να ψάχνουμε καθημερινά το τι και πως....αν ο τάδε είχε πτυχίο, πότε το έβγαλε, ποιόν λάδωσε, αν λάδωσε, αν έβαλε μέσον για να πάει κάπου, αν γνωρίζει μετεωρολογία ή όχι, αν έμαθε τώρα, αν κάνει φροντιστήρια, αν ψάχνεται για μεταπτυχιακά, αν έπρεπε να είναι εκεί που είναι και άλλα τέτοια χαζά και ανόητα για μας...
Ας προχωρήσουμε λίγο τα πράγματα ένα βήμα πιο μπροστά....μπορούμε...ή μήπως όχι?
http://weatherparty.blogspot.gr/ Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!
Comment
-
Εχεις δικιο Κωστα σε αυτα.Το να πουμε ομως οτι απετυχε σε μια προγνωση καποιος δεν ειναι κακο.Πως λεμε για την Εμυ ετσι αβιαστα επειδη δεν φαινονται συγκεκριμενα προσωπα.Οταν λεγαμε για τη πετσα της θεσσαλονικης οτι ο Σακης δεν ειπε κατι,εσυ προσπαθουσες να δικαιλογεισεις λεγοντας οτι εχει προβληματα κλπ πραγματα που πιο πανω λες οτι δεν μας αφορουν.Ενα παραδειγμα ειπα τωρα.Επισης οταν λεει καποιος 16 και φτανει 10 ειναι αποτυχια.Ακομη και ζιακο οταν εδινε χιονι στα 700 οταν βλεπαμε στα 1300 ηταν αποτυχια και το ειπαμε.Το σωστο ειναθ ισα μετρα και σταθμα για ολουςΜΟΝΟ ΧΙΟΝΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΧΕΣ!
Comment
-
ο καιρος δεν παρουσιαζει το παραμικρο ενδιαφερον και δεν κοιταζω τιποτα.
ετσι σημερα το πρωι περιμενα λιακαδα και αντικρυσα βροχη και ομιχλη!
>η διλελευση του πεθαμενου ψυχρου μετωπου μετεφερε απλα λιγη υγρασια στα 700μβ με νδυτικι και απο οτι βλεπω εβρεξε σε ολη την Αττικη ,εδω επεσαν σχεδον 2μμ.
Ειχα κανει καποιος αναφορα σε αυτο?η εμυ?ο σακης ?καλλιανος,σουζη ..καποιος?
δεν εχω ιδεα απλα ρωταωκαμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/
Comment
-
Νομιζω κανενας δεν το ανεφερε αυτο γιαννη.Originally posted by ΓΙΑΝΝΗΣ View Postο καιρος δεν παρουσιαζει το παραμικρο ενδιαφερον και δεν κοιταζω τιποτα.
ετσι σημερα το πρωι περιμενα λιακαδα και αντικρυσα βροχη και ομιχλη!
>η διλελευση του πεθαμενου ψυχρου μετωπου μετεφερε απλα λιγη υγρασια στα 700μβ με νδυτικι και απο οτι βλεπω εβρεξε σε ολη την Αττικη ,εδω επεσαν σχεδον 2μμ.
Ειχα κανει καποιος αναφορα σε αυτο?η εμυ?ο σακης ?καλλιανος,σουζη ..καποιος?
δεν εχω ιδεα απλα ρωταω
Comment
-
Ωραία η περιγραφή Ζιακό, για τον Φεβρουάριο!!!
Ο μεθυσμένος Φεβρουάριος
Συνήθως, ο καιρός που επικρατεί το Φεβρουάριο παρουσιάζει μεγάλες μεταβολές και συχνά χιονιάδες διαδέχονται περιόδους καλοκαιρίας και το αντίθετο. Επειδή, λοιπόν, πολλές φορές ο μήνας αυτός φαίνεται να μην ξέρει τι κάνει με τον καιρό, σε ορισμένα μέρη αποκαλείται Μεθυσμένος. Με τις μετεωρολογικές παροιμίες του Φεβρουαρίου εκφράζεται το απρόβλεπτο των καιρικών διαθέσεών του, αλλά και η ελπίδα ότι ο χειμώνας τελειώνει και έρχεται η άνοιξη: «Ο Φλεβάρης κι αν φλεβίσει, καλοκαίρι θα μυρίσει. Μ αν τύχει και θυμώσει, μέσ τα χιόνια θα μας χώσει». Δεν γνωρίζουμε αν κάποια στιγμή θυμώσει ο φετινός Φεβρουάριος, αλλά αυτό που μπορούμε να πούμε, σχεδόν με βεβαιότητα, είναι ότι ως τη μεθεπόμενη Δευτέρα (17/2) θα μας δείξει το ανοιξιάτικο πρόσωπό του με εξαίρεση ένα διήμερο στα μέσα της εβδομάδας (12-13/2), οπότε θα σημειωθούν τοπικές βροχές και θα πέσει πρόσκαιρα η θερμοκρασία.
http://ziakopoulos.blogspot.gr/2012/...post.html#more
http://weatherparty.blogspot.gr/ Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!
Comment
-
Originally posted by beach-snow View PostΩραία η περιγραφή Ζιακό, για τον Φεβρουάριο!!!
Ο μεθυσμένος Φεβρουάριος
Δεν γνωρίζουμε αν κάποια στιγμή θυμώσει ο φετινός Φεβρουάριος, αλλά αυτό που μπορούμε να πούμε, σχεδόν με βεβαιότητα, είναι ότι ως τη μεθεπόμενη Δευτέρα (17/2) θα μας δείξει το ανοιξιάτικο πρόσωπό του με εξαίρεση ένα διήμερο στα μέσα της εβδομάδας (12-13/2), οπότε θα σημειωθούν τοπικές βροχές και θα πέσει πρόσκαιρα η θερμοκρασία.
Ο Ζιακο λεει οτι δε γνωριζουμε.
Comment
-
Καλησπέρα σας παιδιά. Μετά απο πολλούς μήνες αποφάσισα να συμμετέχω (οσο μου επιτρέπεται λόγω περιορισμένου ελεύθερου χρόνου) στις συζητήσεις σας λόγω του οτι δέχομαι καθημερινά μηνύματα επανένταξης μου απο μέλη του forum. Επίσης η κίνηση αυτή απο εδώ ...είναι το λιγότερο που μπορώ να κάνω ώστε να προσφέρω και εγώ απο τη μεριά μου προςωπικές καιρικές αναλύσεις. Χαιρετισμούς ασφαλώς και στους διαχειριστές αυτής της σελίδας και ένα μεγάλο μπράβο για την στάση που κρατούν όλα αυτά τα χρόνια μέσα στο forum. Καλή συνέχεια!
Comment

Comment