Originally posted by dimitris_ioannina
View Post
Εχουμε τελειως αντιθετη αποψη.
Αριστουργημα το Παρισι;
Μια αηδια και μιση ειναι που βρωμαει κατρουλιλα με αξεστους αγενεις Γαλλους χωριατες που με το ζορι σου μιλανε.
Μεγαλυτερη αηδια και απογοητευση απ το Παρισι δεν εχω ξανα δει.
Ισως βεβαια εσυ οταν πηγες να πηγες σε φαση ερωτευμενου και ως λογικον ο ερωτευμενος δε βλεπει τη τυφλα του.Λιγο να σου επαιξαν κανενα ρομαντικο τραγουδακι με ακορντεον πανω στο καραβακι στο Σηκουανα θα ελιωσες αμα ησουν ερωτευμενος.Θα ειπες ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΘΕΕ Μου.Εχω τη γυναικα της ζωης μου και μ αγαπαει και τρεχουμε στα ποταμια με τα καραβακια και δωστου το εξαισιο Παρισι.
Το ειπα.Πουλανε ταχα τον ερωτα και το ρομαντισμο.Μια era εποχης που πλεον θεωρειται ξεπερασμενη αλλα συνεχιζουν και το πουλανε.Μια ξεπεσμενη κατρουλιλα πολη ειναι .

...ΥΓ η μεγαλυτερη απογοιτευση μου ηταν η μαδριτη(κατι αναλογο με το παρισι του χλεμπονιαρη)..ειχα ακουσει τοσα καλα γι αυτη την πολη και πραγματικα δε θελω ουτε να την δω ξανα στη ζωη μου...μια σιχαμενη πολη που το μονο που εχει ειναι μια μεγαλη πλατεια σκεπασμενη με ομπρελες ,ενα καταθλιπτικο αισχος...ουυυυυυυυυυυυ
. Και τι δεν έχει: πλημμύρες (συν την ιδιαιτερότητα της Βενετίας στον τομέα αυτό), καύσωνες, πυρκαγιές, σεισμοί, ενεργό ηφαίστειο (!), χιονοστιβάδες.
Comment