Announcement

Collapse
No announcement yet.

Δελτία καιρού ΕΜΥ - Σάκης - Ζιακόπουλος κ.τ.λ. No. 4

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Σάκης Αρναούτογλου View Post
    Σάκη δεν έβγαλα καμιά πρόγνωση για χιονιά στη βόρεια Ελλάδα! Μια τάση έδωσα από το αναλογικό μου!
    Με εκτίμηση
    Σάκης Αρναούτογλου
    καλημερα σακη... ποτε το βλεπεις πιθανο να κατεβαινει κρυο προς τα εδω?? πριν την πρωτοχρονια δυσκολα ε?
    ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ ΚΑΙ ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ

Comment

• Θα ανεβεί λίγο η Τ κ κάτι έγινε..έτσι κάνει πριν το μεγάλο μπαμ. Απλα ελπίζουμε να σκάσει το καλό στη γειτονιά μας.δυστυχως μαύροι οι δρόμοι για το χωριό κ μαύροι θα μείνουν μέχρι τον καινούργιο χρόνο, σπάνιο οφείλω να ομολογήσω.για να δούμε αν τα Φώτα θα έχει ολοκληρώσει τον κύκλο της η βαρετοκαιρια..
      carpe diem - αδραξε την ημερα

If I have seen further it is by standing on the shoulders of giants

Comment

Σάκη δεν έβγαλα καμιά πρόγνωση για χιονιά στη βόρεια Ελλάδα! Μια τάση έδωσα από το αναλογικό μου!
        Με εκτίμηση
        Σάκης Αρναούτογλου
        Ενταξει. Το αναλογικο δεν τρεχει μονο του. Αν επεφτε μεσα θα ηταν επιτυχια...δεν επεσε ομως.
        sigpic

Comment

• Τονωτική χιονοένεση στα χιονοδρομικά της ηπειρωτικής Ελλάδας το χαμηλό της 26ης προς 27η Δεκεμβρίου (από 15-30 εκατ) το προβλεπόμενο χιόνι!
          Last edited by Σάκης Αρναούτογλου; 21/12/2013, 10:58 AM.

Comment

Τονοτική χιονοένεση στα χιονοδρομοκά της ηπειρωτικής Ελλάδας το χαμηλό της 26ης προς 27η Δεκεμβρίου (από 15-30 εκατ) το προβλεπόμενο χιόνι!
            Σακη αν σου ζητουσα να εκανες μια εκτιμηση για τα υψομετρα της βορειας και δυτικης μακεδονιας τα 1400-1500 μετρα θα ηταν το χιονοοριο που θα εβαζες ?

Comment

• 1300-1400μέτρα σνόουμαν

Originally posted by snowman36 View Post
              Σακη αν σου ζητουσα να εκανες μια εκτιμηση για τα υψομετρα της βορειας και δυτικης μακεδονιας τα 1400-1500 μετρα θα ηταν το χιονοοριο που θα εβαζες ?

Comment

1300-1400μέτρα σνόουμαν
                Ευχαριστω σακη ειμαι καλυμενος στα υψομετρα και αναμενω τα χιονια στο χωριο μου λοιπον εαν ο καιρος βοηθησει ...καλες εορτες σε σενα και την οικογενεια σου με υγεια πανω απ'ολα.

Comment

• Xωρίς να θέλω να σε απογοητεύσω σνόουμαν για Σέλι τα πράγματα θα είναι λίγο δυσκολότερα πιστεύω Θα έλεγα πάνω από τα 1600 μέτρα..10-15 πόντους με σημερινά στοιχεία..
                  Σάκης Αρναούτογλου
                  Ευχαριστω σακη ειμαι καλυμενος στα υψομετρα και αναμενω τα χιονια στο χωριο μου λοιπον εαν ο καιρος βοηθησει ...καλες εορτες σε σενα και την οικογενεια σου με υγεια πανω απ'ολα.

Comment

• Σ' ευχαριστώ πολύ.. Καλές γιορτές με υγεία λοιπόν!

Comment

• Eγώ πιστεύω ότι θα κατέβουν λίγο περισσότερο τα υψόμετρα Σάκη και λόγω υποστήριξης και λόγω μιας βελτίωσης θερμοκρασιακής που ήδη νομίζω έχει αρχίσει να διαφαίνεται μοντελικά...

http://weatherparty.blogspot.gr/
                      Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!

Comment

• Kώστα μου στα δυτικά ορεινά ναι, συμφωνώ μπορεί να κατέβει πρόσκαιρα και στα 1200 αλλά κατά τη γνώμη μου μόνο εκεί όχι αλλού!

Originally posted by beach-snow View Post
                        eγώ πιστεύω ότι θα κατέβουν λίγο περισσότερο τα υψόμετρα Σάκη και λόγω υποστήριξης και λόγω μιας βελτίωσης θερμοκρασιακής που ήδη νομίζω έχει αρχίσει να διαφαίνεται μοντελικά...

Comment

• To κρυο φαινεται να εστιαζει περισσοτερο στο βορειο καμματι της φλωρινας και το βορειο της πελλας...αρα βερνο-βιτσι-καιμακτσαλαν..θα εχουν τα χαμηλοτερα επιπεδα χιονοπτωσης...ειναι η εκτιμηση μου με τα 1300(1200 σε εξαρση των φαινομενων) μετρα εκει ως χιονοοριο..

Comment

• Ερωτηση προς το κο Ζιακοπουλο.Μια απορια μου που δε μπορεσε κανενας απ τους ερασιτεχνες μετεωρολογους να μου λυσει.

Πως γεννιεται ενας αντικυκλωνας;

Comment

• Originally posted by Χλεμπονιαρης View Post
                              Ερωτηση προς το κο Ζιακοπουλο.Μια απορια μου που δε μπορεσε κανενας απ τους ερασιτεχνες μετεωρολογους να μου λυσει.

Στο μαιευτήριο!!!

Comment

• Originally posted by Χλεμπονιαρης View Post
                                Ερωτηση προς το κο Ζιακοπουλο.Μια απορια μου που δε μπορεσε κανενας απ τους ερασιτεχνες μετεωρολογους να μου λυσει.

δεν ει αι ολοι το ιδιο πχ ο σιβηρικος ειναι επιφανειακος αντικυκλωνας που συμβαινει απο τις χαμηλες επιφανειακες θερμοκρασιες και το χιονοσκεπες εδαφος
                                καμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/

Comment

Working...
                                X