Announcement

Collapse
No announcement yet.

Δελτία καιρού ΕΜΥ - Σάκης - Ζιακόπουλος κ.τ.λ. No. 4

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by panos erythrea View Post
    Και γιατι να μην γινεται το ανάποδο??
    Νομίζω ότι οι περισσότεροι άνθρωποι ευκολότερα θυμούνται ονόματα παρά ημερομηνίες.
    Έτσι κι αλλιώς δεν επιβάλλει κανείς τα ονόματα. Αν θες τα χρησιμοποιείς.
    Γούστα είναι αυτά βέβαια...
    Μετεωρολογικός σταθμός ’νω Μελίσσια
    http://whoisthis.no-ip.info:8080/index.htm

Comment

• Κατά τη γνώμη μου, κακώς ο Σάκης επιμένει να αναφέρει στο fb και στα δελτία του τον όρο "medicane", "μεσογειακός κυκλώνας". Ο περισσότερος κόσμος όταν το ακούει αυτό του έρχονται στο μυαλό τυφώνες, καταστροφές και άλλα τέτοια...

Comment

• Νομίζω Philip (χρόνια πολλά εαν γιορταζες εχθές) ότι εφόσον πρόκειται για τέτοια σπάνια περίπτωση χαμηλού, δεν είναι κακό να το αναφέρει ως μεσογειακό κυκλώνα...’λλωστε θα είναι μια δύσκολη κακοκαιρία και καλό είναι ο κόσμος να μην την υποτιμήσει
        18/02/08 - 10/1/17
        9ετία, Στα τσακίδια και να μην ξανάρθεις

-2/2/1882-

sigpic

Comment

• Πόνεσε το αυτί μου με αυτό που άκουσα στις ειδήσεις. Ονόμασαν τον medicane που μας έρχεται ξέρετε πως?
          medicane!! σαν να φωνάζεις τον γάτο σου και να τον λες έλα γάτε.. ότι να ναι.
          Το φθινόπωρο τελείωσε πριν καν αρχίσει. Οπότε ο στόχος για τον χειμώνα είναι ένας φυσιολογικός χειμώνας. [χαιρέτα μας τον πλάτανο δηλαδή:croc:]
          Έσπασε η 6ετία χωρίς 30ποντο. Να ξαναμηδενίσουμε?:cool:

Comment

• Originally posted by [weathermaniac] View Post
            Πόνεσε το αυτί μου με αυτό που άκουσα στις ειδήσεις. Ονόμασαν τον medicane που μας έρχεται ξέρετε πως?
            medicane!! σαν να φωνάζεις τον γάτο σου και να τον λες έλα γάτε.. ότι να ναι.
            Είδα κάτι πολύ χειρότερο πέρυσι: '' Η Ελλάδα στο έλεος του αντικυκλώνα «Αριάδνη» ''
            Τι να πεις τώρα γι'αυτό, από πού να ξεκινήσεις και πού να καταλήξεις;
            Και καλά, να δεχτώ ότι είσαι άσχετος από μετεωρολογία, άλλωστε δημοσιογράφος είσαι και όχι φυσικός.
            Ακούς όμως μια ζωή ότι κυκλώνας=κακοκαιρία. Δεν σου πάει το μυαλό ότι ΑΝΤΙκυκλώνας σημαίνει το αντίθετο;
            18/02/08 - 10/1/17
            9ετία, Στα τσακίδια και να μην ξανάρθεις

-2/2/1882-

sigpic

Comment

• Δελτία καιρού ΕΜΥ - Σάκης - Ζιακόπουλος κ.τ.λ. No. 4

Μεγάλου προσοχή στη Θεσσαλονίκη σήμερα ! Επικίνδυνα φαινόμενα . Και τις πμ ώρες και τις μμ!! Ανατολικά δυτικά βόρεια παντού ! Και στη Χαλκιδική

Στα Μέγαρα και στη Νέα Πέραμο πώς έγινε αυτό το πρωί;; Μόνο λίγα σύννεφα με ήλιο προβλέπονταν για τις πμ ώρες

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
              Last edited by Alex017; 15/11/2017, 09:45 AM.

Comment

• Τα τριγωνάκια δεν φευγουν απο εκεί. Ειναι κολλημένα με σιδερόκολλα!!!!!!!!
                2002!

Comment

• Αυτό που έγινε στην Αττική στην μάνδρα ήταν από μία τοπική καταιγίδα, αδύνατη να προβλεφθεί. Κατά τα άλλα λίγα σύννεφα βλέπω εγώ στις κάμερες
                  Το φθινόπωρο τελείωσε πριν καν αρχίσει. Οπότε ο στόχος για τον χειμώνα είναι ένας φυσιολογικός χειμώνας. [χαιρέτα μας τον πλάτανο δηλαδή:croc:]
                  Έσπασε η 6ετία χωρίς 30ποντο. Να ξαναμηδενίσουμε?:cool:

Comment

Αυτό που έγινε στην Αττική στην μάνδρα ήταν από μία τοπική καταιγίδα, αδύνατη να προβλεφθεί. Κατά τα άλλα λίγα σύννεφα βλέπω εγώ στις κάμερες
                    Ενώ στη Θεσσαλονίκη και τη Χαλκιδική βλέπεις επικίνδυνες καταιγίδες τώρα...

Comment

• Προβλεφτηκε στο μετρο του δυνατου φιλε Μιχαηλ απο το περιοχικο και παγκοσμιο wrf του Κλεαρχου....

http://weatherparty.blogspot.gr/
                      Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!

Comment

Αυτό που έγινε στην Αττική στην μάνδρα ήταν από μία τοπική καταιγίδα, αδύνατη να προβλεφθεί. Κατά τα άλλα λίγα σύννεφα βλέπω εγώ στις κάμερες
                        15/11/17 09:00 UTC 16oC 35o 3Kt
                        15/11/17 12:00 UTC 21oC 95o 6Kt
                        15/11/17 15:00 UTC 18oC 90o 4Kt
                        15/11/17 18:00 UTC 15oC
                        Εθνικη Μετεωρολογική υπηρεσία. ΕΜΥ Δλδ Μιχαλη για μέγαρα χθες 14/10.
                        βιαζεσαι..........
                        2002!

Comment

• Originally posted by beach-snow View Post
                          Προβλεφτηκε στο μετρο του δυνατου φιλε Μιχαηλ απο το περιοχικο και παγκοσμιο wrf του Κλεαρχου....
                          Τι ειχε προβλεψει??Εχει ανεβει η προγνωση??
                          ΧΙΟΝΙΑ Ε?????

Comment

• Ρε Κωστη οντως το περιοχικό του Κλέαρχου εκαμνε τετοια πρόβλεψη?
                            2002!

Comment

• τα ελεγε απο χτες
                              http://ziakopoulos.blogspot.gr/

Comment

• Originally posted by georgep View Post
                                τα ελεγε απο χτες
                                http://ziakopoulos.blogspot.gr/
                                Ναι αλλα τριγωνάκι δεν έβαλε? ’μ πως!!!!
                                2002!

Comment

Working...
                                X