ρεσιταλ προγνωσης απο ΕΜΥ... μονη εδινε χιονια σε ολο το λεκανοπεδιο..
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Δελτία καιρού ΕΜΥ - Σάκης - Ζιακόπουλος κ.τ.λ. No. 4
Collapse
X
-
-
Πραγματικά καταπέλτης από το πολύ χιόνι χα χαOriginally posted by bakounin View PostΚαταπελτης για Αθηνα-Αττικη και το xalazi.gr (δεν εχει υπογραφη Πολυχρονη) στην τελυταια ανανεωση-αναρτηση
"Πριν πάμε στην εκτίμηση της νέας σοβαρής επιδείνωση του καιρού, να σταθούμε λίγο στην Αθήνα, η οποία ούτε από αυτή τη νέα επιδείνωση, θα καταφέρει να αρπάξει την Αριάδνη από τα μαλλιά. Ας σκοτώσουμε νωρίς - νωρίς την επερχόμενη αλλαγή του καιρού για την Αττική, για να μην έχουμε και μεγάλες προσδοκίες. Εάν πάλι γίνει κάτι καλό, ας έρθει και να το απολαύσουμε όλοι..."
Sent from my iPad using Tapatalk
Comment
-
Ακριβώς.Originally posted by GEORGE SNOWMAN View PostΑρχιζω και πιστευω οτι ο Σακης εχει καποια εμπαθεια με την Αθηνα...ισως θυμωσε που πηγε κουβα σημερα στην προβλεψη του...και ποτε δεν εχω καταφερθει αρνητικα εναντιον του....
οποιος ακουσε τι ειπε στη ερτ θα καταλαβε...τιποτα αλλο...
Τον άκουσα και εγώ.
Έκλασα στο γέλιο.
"Να τονίσω(2η φορά) ότι μετά το μεσημέρι θα έχει ήλιο"
χαχαχαχαχαχχαχα
Comment
-
τον ακουσα κρυονεριτη πολυ πικρα εβγαζεOriginally posted by GEORGE SNOWMAN View PostΑρχιζω και πιστευω οτι ο Σακης εχει καποια εμπαθεια με την Αθηνα...ισως θυμωσε που πηγε κουβα σημερα στην προβλεψη του...και ποτε δεν εχω καταφερθει αρνητικα εναντιον του....
οποιος ακουσε τι ειπε στη ερτ θα καταλαβε...τιποτα αλλο...Winter landscapes pure and clear a walk into the glacial valleys, with strength and pride all the way you are at the heart of winter
Comment
-
Γιωργο οταν το φωνάζω τόσο καιρο μου λέγατε χαλάρωσε Πανουλη....και τον πληρώνουμε ρε παιδια.Originally posted by GEORGE SNOWMAN View PostΑρχιζω και πιστευω οτι ο Σακης εχει καποια εμπαθεια με την Αθηνα...ισως θυμωσε που πηγε κουβα σημερα στην προβλεψη του...και ποτε δεν εχω καταφερθει αρνητικα εναντιον του....
οποιος ακουσε τι ειπε στη ερτ θα καταλαβε...τιποτα αλλο...2002!
Comment
-
ακριβώς και πριν λίγο όταν τη βγάλανε πριν λίγο ζωντανά στο δελτίο δίπλα σε πλάνα από το χιόνο στο κέντρο είπε "από το πρω'ί λέγαμε ότι θα χιονίσει στην αττική".Originally posted by kostas2 View PostΗ προγνωση σουζη σκάι έκανε λόγο τοπικές χιονοπτώσεις στα βόρεια του νομού ενώ αυτή τι στιγμη γίνεται ο γενικός χαμός ας το απολαύσουμε κόντρα στις προγνώσεις
έλεος, ξεφτίλα
Comment
-
Ο Καλλιάνος απέτυχε στην Αττική όπως όλοι (ή έστω σχεδόν όλοι) , κάτι που το παραδέχθηκε και ο ίδιος. Έπεσε μέσα όμως για άλλες περιοχές όπως π.χ. για την Εύβοια, για την οποία είχε προειδοποιήσει εγκαίρως ότι έρχονται δύσκολες καταστάσεις.Originally posted by Καλ Ελ View PostΚαλλιανος αυτη την ωρα στο Ε.
Μιλησε για τουμπα των μοντελων στο 90 τα οποια πλεον δινουν χιονι και στον νομο Αττικης, κυριως απο το κεντρο και πανω. Ανεφερε οτι η χιονοπτωση θα ξεκινησει απο τις 10-11 το βραδυ και μετα. Σε ερωτηση του δημοσιογραφου σημειωσε οτι με βαση τα στοιχεια οπως ειναι αυτη τη στιγμη, δεν μπορει να μην χιονιστει η αττικη.
Ιδιαιτερο καιρικο ενδιαφερον λεει οτι θα εχει η Τεταρτη αφου μας ερχεται χαμηλο το οποιο θα συναντησει εγκλωβισμενο ψυχος και πρεπει να δουμε τη συμπεριφορα του καιρου.
Τουλαχιστον ο Καλλιανος αποφασιζει να εκτεθει και δεν κρυβεται πισω απο μισολογα και ασαφειες. Λεει αυτο που θεωρει οτι θα συμβει. Παντως ως τωρα εχει πεσει παταγωδως εξω.
Σήμερα βούλωσε στόματα.(Βέβαια κάποιοι γνωστοί εμπαθείς σανοφάγοι ,δεν καταλαβαίνουν τίποτα...)
Comment

Comment