Announcement
Collapse
No announcement yet.
Δελτία καιρού ΕΜΥ - Σάκης - Ζιακόπουλος κ.τ.λ. No. 4
Collapse
X
-
http://www.xalazi.gr/epikairothta/es...kairou-ellados
το 12αρι είδαν και αμέσως έγραψαν πρόγνωση για τις 4 γενάρη....Το φθινόπωρο τελείωσε πριν καν αρχίσει. Οπότε ο στόχος για τον χειμώνα είναι ένας φυσιολογικός χειμώνας. [χαιρέτα μας τον πλάτανο δηλαδή:croc:]
Έσπασε η 6ετία χωρίς 30ποντο. Να ξαναμηδενίσουμε?:cool:
Comment
-
καλημερα σε ολους.δλδ ρε παιδια ελεος.διαβαζω διαφορα για τον σακη γτ δεν εκανε το ενα γτ δεν εκανε το αλλο.τωρα λετε γτ δεν εβαλε τριγωνο. ε δεν εβαλε κ λαθος του.αλλα θα τον κρινουμε για το σημα η για την προγνωση; εγω προσωπικα του βγαζω το καπελο γτ σε καθε κακοκαιρια ανατ.προσυνεμων ειναι ολο κ καλυτερος.κ αυτο δειχνει το ποσο δουλευει πανω σε αυτον τον τυπο καιρου. θελω ομως μιας κ τοσο ευκολα καποιοι τον κατηγορειτε να τον κρινεται κ για τις προγνωσεις του.θυμαμαι ο αλεξ τον αμφισβητουσε πριν την κακοκαιρια.τωρα τι εχει να πει;tzelilis
Comment
-
Δεν εχεις άδικο! Καμία σχέση οι τωρινές απο οτι πριν αρκετό καιρο!Originally posted by tzelilis View Postκαλημερα σε ολους.δλδ ρε παιδια ελεος.διαβαζω διαφορα για τον σακη γτ δεν εκανε το ενα γτ δεν εκανε το αλλο.τωρα λετε γτ δεν εβαλε τριγωνο. ε δεν εβαλε κ λαθος του.αλλα θα τον κρινουμε για το σημα η για την προγνωση; εγω προσωπικα του βγαζω το καπελο γτ σε καθε κακοκαιρια ανατ.προσυνεμων ειναι ολο κ καλυτερος.κ αυτο δειχνει το ποσο δουλευει πανω σε αυτον τον τυπο καιρου. θελω ομως μιας κ τοσο ευκολα καποιοι τον κατηγορειτε να τον κρινεται κ για τις προγνωσεις του.θυμαμαι ο αλεξ τον αμφισβητουσε πριν την κακοκαιρια.τωρα τι εχει να πει;2002!
Comment
-
βρε Πανο τι να αρπαχτω χρονιαρες μερες!!! συζητηση κανουμε..ο καθενας λεει αυτο που πιστευει...απλα ο σακης πιστευω οτι προσπαθησε πολυ για να μαθει τον ιδιαιτερο καιρο των προσυνεμων περιοχων κ δειχνει οτι εχει κανει μεγαλη προοδο. αυτο που πιστευω τον ειχε εκθεση στο παρελθον ηταν οτι κοιταει περισσοτερο τον ευρωπαιο . ο οποιος ομως δεν μπορει να αποτυπωσει το lake effect του αιγαιου σε υετο....εκει την εχουν πατησει πολλοι χαχαχα καλη χρονια Πανο!!!tzelilis
Comment
-
Χρονια και χιονια πολλα με υγεία!!Originally posted by tzelilis View Postβρε Πανο τι να αρπαχτω χρονιαρες μερες!!! συζητηση κανουμε..ο καθενας λεει αυτο που πιστευει...απλα ο σακης πιστευω οτι προσπαθησε πολυ για να μαθει τον ιδιαιτερο καιρο των προσυνεμων περιοχων κ δειχνει οτι εχει κανει μεγαλη προοδο. αυτο που πιστευω τον ειχε εκθεση στο παρελθον ηταν οτι κοιταει περισσοτερο τον ευρωπαιο . ο οποιος ομως δεν μπορει να αποτυπωσει το lake effect του αιγαιου σε υετο....εκει την εχουν πατησει πολλοι χαχαχα καλη χρονια Πανο!!!2002!
Comment
-
Και το ευρωπαϊκο και το gfs δίνουν σχετικά καλό υετό. Το gfs δίνει από -5.5 μέχρι -4.5 (στις 2πμ) αλλά με 700 μέτρα επίπεδο παγοποίησης και ο ευρωπαίος δίνει -6.8, -6.5 και -5.7 στα επίμαχα 3ωρα
Και μετά τις 2πμ δείχνουν ότι θα έχουμε χιόνι αλλά πλεόν περιοχές κάτω από τα 400μ θα είναι πολύ δύσκολες για χιονόπτωση.
Originally posted by snsick View PostΤι δινει ρ παιδια τ μετεο γ τ βραδι κ αυριο?υπαρχει τετοιο ενδεχομενο?φαινεται πουθενα αλλου?γιατι το μετεο ειναι τελειως αναξιοποστο..αλλα μακαρι...Last edited by kokkinos; 31/12/2016, 12:33 PM.
Comment
-
Θέλω να πιστεύω οτι το Μενίδι σήμερα, αλλά και τα "συμβατικά" ΒΠ, απόψε θα δώσουν τη δική τους μάχη για χιόνι. Με ΒΔ, ραγδαιότητες και περίπου -6 στα 850 και κάτω απο -30 στα 500, φαντάζομαι οτι υπάρχουν πολλές ελπίδες! Βέναια δεν έχω τις γνώσεις που έχουν άλλα παιδιά εδώ μέσα και η γνώμη μου δεν έχει την αντίστοιχη βαρύτητα
Comment
-
Πιστεύω θα είμαστε μέσα για χιονόπτωση μέχρι τις 3-4 το πρωί τουλάχιστον, ειδικά εάν βγουν οι Τ του ευρωπαίου θα είμαστε σίγουρα μέσα.
Originally posted by menidi View PostΘέλω να πιστεύω οτι το Μενίδι σήμερα, αλλά και τα "συμβατικά" ΒΠ, απόψε θα δώσουν τη δική τους μάχη για χιόνι. Με ΒΔ, ραγδαιότητες και περίπου -6 στα 850 και κάτω απο -30 στα 500, φαντάζομαι οτι υπάρχουν πολλές ελπίδες! Βέναια δεν έχω τις γνώσεις που έχουν άλλα παιδιά εδώ μέσα και η γνώμη μου δεν έχει την αντίστοιχη βαρύτητα
Comment

Comment