Announcement

Collapse
No announcement yet.

Δελτία καιρού ΕΜΥ - Σάκης - Ζιακόπουλος κ.τ.λ. No. 4

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• MIA ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ:
    Τυρεμπορας: ποιος ειναι
    Ρακομελητης=Beachsnow
    κανα παρατσουκλι ακομη παιζει στην πιατσα???
    sigpic

ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΤΟ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΚΟΨΩ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ!!!!!!

Comment

• Εγώ νομίζω ότι ο τυρεμπορας είναι ο beach - snow λόγο της "φετας".
      Κάνω λάθος? ?

Comment

• Originally posted by beach-snow View Post
        Aνακοίνωση από το ΧΑΛΑΖΙ....

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΣΤΟ RADIO XALAZI

Την Πέμπτη 14 Ιανουαρίου στο Radio Xalazi στις 22:30 το βράδυ, θα έχουμε την τιμή να έχουμε μαζί μας τον μετεωρολόγο κ. Τασο Αρνιακό, με λεπτομέρειες για την επερχόμενη καιρική μεταβολή, η οποία θα μας απασχολήσει από το Σάββατο, κυρίως όμως από τη Δευτέρα και μετά.
        Στις 23:00 το βράδυ, θα έχουμε την τιμή να έχουμε μαζί μας την προϊσταμένη Έκτακτων Καιρικών Καταστάσεων της ΕΜΥ, κ. Χρυσούλα Πέτρου. Πως προσεγγίζει η Εθνική μετεωρολογική Υπηρεσία την επερχόμενη καιρική μεταβολή.
        Συντονιστείτε....

http://www.xalazi.gr/player.html

Θα βγάλει πολύ ενδιαφέρουσες ειδήσεις....θα υπάρχουν μέσα τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία....
        Και όπως όλα δείχνουν θα μας δώσουν έναν σημαντικό μπούσουλα για την επόμενη ΠΟΛΙΚΗ εβδομάδα...
        Θα είμαι κι εγώ εκεί για να σχολιάσουμε σε διάφορους τόνους την εξέλιξη των καιρικών πραγματων και των συνεντεύξεων με τους 2 αξιόλογους μετεωρολόγους...

Παιδιά η κα Χρυσούλα Πέτρου είναι αξιόλογη μετεωρολόγος. Και μόνο που θα είναι αυτή καλεσμένη θα συντονιστώ να την ακούσω. Την άκουγα παλιά στο σταθμό της εκκλησίας της Ελλάδας που έλεγε τον καιρό και έκανε πολύ ακριβής, εύστοχες και κατανοητές αναλύσεις. Θυμάμαι στο χιονιά της τσικνοπέμπτης το 2004, που αρκετές ημέρες πριν έλεγε ότι θα έχουμε πολύ ισχυρές χιονοπτώσεις ακόμα και μέσα στο κέντρο της Αθήνας χωρίς να μασάει τα λόγια της...
        sigpic

Comment

• Originally posted by Μεσσήνιος View Post
          Παιδιά η κα Χρυσούλα Πέτρου είναι αξιόλογη μετεωρολόγος. Και μόνο που θα είναι αυτή καλεσμένη θα συντονιστώ να την ακούσω. Την άκουγα παλιά στο σταθμό της εκκλησίας της Ελλάδας που έλεγε τον καιρό και έκανε πολύ ακριβής, εύστοχες και κατανοητές αναλύσεις. Θυμάμαι στο χιονιά της τσικνοπέμπτης το 2004, που αρκετές ημέρες πριν έλεγε ότι θα έχουμε πολύ ισχυρές χιονοπτώσεις ακόμα και μέσα στο κέντρο της Αθήνας χωρίς να μασάει τα λόγια της...
          Ο σταθμός της εκκλησίας παίρνει πληροφορίες άνωθεν...
          Κάθε πράγμα στο καιρό του και τα χιόνια το χειμώνα...

Comment

• Originally posted by BrainA View Post
            Τυρεμπορα, μια ερώτηση θα πρέπει να απευθυνθει στους συνδαιτημόνες το βράδυ και να πάρουμε σαφεις απαντήσεις. Μην υποτιμηθει η Κιβηριανη συγκλιση
            Δεν είδες ρε χασοδίκη από κάτω που θα συμμετάσχω κι εγώ εκεί απόψε?
            Βεβαίως αυτή μελετώ 6 ώρες τώρα...μ έχει προβληματίσει η Λιβεριανή σύγκλιση!!!

http://weatherparty.blogspot.gr/
            Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!

Comment

• Α ναι! δεν το είχες βάλει στο πρώτο ποστ, αλλά τώρα το είδα και ηρέμησα
              Περιμένω στοχευμένες παρεμβάσεις-ερωτήσεις, δύσκολα θέματα στους συνδαιτημόνες, και όχι ΠΩΠΩΠΩΠΠΩΠΩ και ΣΕΙΡΗΝΕΣ νυχτιάτικα.
              Originally posted by beach-snow View Post
              Δεν είδες ρε χασοδίκη από κάτω που θα συμμετάσχω κι εγώ εκεί απόψε?
              Βεβαίως αυτή μελετώ 6 ώρες τώρα...μ έχει προβληματίσει η Λιβεριανή σύγκλιση!!!
              ΜΑΡΤΗΣ (ΓΔΑΡΤΗΣ) 1987 - ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ- Ποτέ δεν είναι αργά για έναν ιστορικό "Καταπιόνα Ταφοπλακίδη"
              DrKaizer-REUTERS και Coppertone για τροπικό μαυρισμα. Μια χαρα ειναι ο χειμωνας.

Comment

• Καμπάνες επιτρέπεις γιατρέ μου?

Comment

• Καμπάνες από Σάββατο μετά το 00z. Aν και εφόσον, πάντα.
                  Originally posted by beach-snow View Post
                  Καμπάνες επιτρέπεις γιατρέ μου?
                  Last edited by BrainA; 14/01/2016, 04:33 PM.
                  ΜΑΡΤΗΣ (ΓΔΑΡΤΗΣ) 1987 - ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ- Ποτέ δεν είναι αργά για έναν ιστορικό "Καταπιόνα Ταφοπλακίδη"
                  DrKaizer-REUTERS και Coppertone για τροπικό μαυρισμα. Μια χαρα ειναι ο χειμωνας.

Comment

• Originally posted by Xenos View Post
                    Ο σταθμός της εκκλησίας παίρνει πληροφορίες άνωθεν...
                    Λες;
                    sigpic

Comment

• Γιαννόπουλος (μετεωρολόγος ΕΜΥ) στον Ρεαλfm....
                      Χιόνια στα βορεια πεδινά Κυριακή...
                      Δευτέρα χιόνια και στα πεδινά Αττικής...

Comment

• http://ziakopoulos.blogspot.gr/2016/...g-post_27.html

Comment

• Κολυδάς για Δευτέρα.
                          Χιόνια ορεινά και προς το βράδυ στα β.π.

Comment

• Originally posted by diko View Post
                            Κολυδάς για Δευτέρα.
                            Χιόνια ορεινά και προς το βράδυ στα β.π.
                            Στο δελτίο της παραμονής θα μιλάει για κέντρο προς το βράδυ και μες τη νύχτα προς Τρίτη...
                            Ας ετοιμαζόμαστε σιγά σιγά...αυτή η λέξη ορεινά είναι σημα κατατεθέν!!!

Comment

• Σιγα μην μιλησεο ο Τεο για χιονια στο κεντρο. Ασε και του τα εχω μαζεμενα απο το 2006 χοντρα

Comment

• Αρναούτογλου ερτ1
                                Τίποτα το σπουδαίο τρίτη για αττική. Κέντρο 5 ή 6 βαθμοί. Βροχές στα νότια της Ελλάδος την τρίτη μόνο.
                                Αν κατάλαβα καλά..
                                Last edited by diko; 14/01/2016, 08:53 PM.

Comment

Working...
                                X