Εσύ δυστυχώς είναι δύσκολο να καταλάβεις και να ξεχωρίσεις το αντικείμενο από το υποκείμενο...την δράση από την αντίδραση, τις λέξεις από την πραγματικότητα...και συνήθως αλλοιώνεις την εικόνα και την πραγματικότητα....κι αν δεν το κάνεις φυσικά επίτηδες, έχεις σοβαρό πρόβλημα γιατρε μου...φωνασκώ όταν δεν μπορείς να συζητήσεις ανθρώπινα και καφενειακά αν θέλεις....τα μερομήνια εσύ τα βάζεις στο κάδρο, μένα λίγο με απασχολούν...2 χρόνια τώρα που έχουν απίστευτες επιτυχίες, ούτε ένα ποστ φωνασκίας και θριαμβολογίας....το θέμα μου είναι οι συμπεριφορές και το ξέρεις....αλλά αν δεν έρθεις από κοντά δεν θα το καταλάβεις ΠΟΤΕ....
Την καλημέρα μου τώρα, γιατί το τραπέζι περιμένει...
Καλή χρονιά με υγεία...οσο το δυνατόν λιγότερη δουλειά να έχετε!!!
http://weatherparty.blogspot.gr/ Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!
Τη Καλημερα μου επισης και με μετρο το φαι.Ευτυχως δεν εφημερευω χρονιαρα μερα.
" Εσύ δυστυχώς είναι δύσκολο να καταλάβεις και να ξεχωρίσεις το αντικείμενο από το υποκείμενο...την δράση από την αντίδραση, τις λέξεις από την πραγματικότητα...και συνήθως αλλοιώνεις την εικόνα και την πραγματικότητα....κι αν δεν το κάνεις φυσικά επίτηδες, έχεις σοβαρό πρόβλημα γιατρε μου..."
Απ αυτα δεν καταλαβα τιποτα.Ωραια ως εκθεση και ως εκφρασεις αλλα δε βγαζω νοημα.
Μη ενδιαφέρον καιρικό διάστημα έως τις 25/1, με πιθανή περίοδο αλκυονίδων. Ως τα τέλη του μήνα Γενάρη (26-31/1), λίγα χιόνια σε ορεινά ίσως και ημιορεινά.
Παιρναμε σε ενα μη ενδιαφερον καιρικο διαστημα πλεον. Απ οτι φαινεται στα μοντελα παντως εως τις 10 Ιανουαριου θα περασουν 2-3 χαμηλαρες ,Τα καλυτερα χαμηλα απ τον Οκτωβριο εως τωρα που θα φορτωσουν χιονι ολα τα βουνα.
Αλλα κατα τ αλλα περναμε σ ενα αδιαφορο καιρικο διαστημα.
Είδες? Απλά με επιβεβαίωσες....Καληνύχτα....χαχαχαχαχα...
http://weatherparty.blogspot.gr/ Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!
Αλλα ουτε νιφαδες και στουπες ριχνει με τα τωρινα δεδομενα στα πεδινα της μακεδονιας. Εξαιρειται ισως η γωνια στο Αγκιστρο.Στο νομο Κιλκις με τιποτα στα πεδινα (Στα μεγαλα Λιβαδια πανω ναι θα χιονισει).Στο νομο Θεσσαλονικη χιονι θα πεσει απ τα 500 μετρα και πανω.Απο Χορτιατη και πανω δηλαδη και απο Σωχο και πανω).Χαλκιδικη ακομα πιο ψηλα. Σερρες βροχη σ ολο το καμπο (τωρα αν ριξει λιγο στην αρχη και το γυρισει σε βροχη αυτο δε λεγεται χιονι).Και Δραμα το ιδιο.Καβαλα δε χιονιζει ουτε κανονικα οποτε ποσο μαλλον τωρα.Ξανθη ισως αρχικα και μετα κι εκει βροχη με τελικο αποτελεσμα τα παντα λιωμενα.Κομοτηνη τα ιδια.Αλεξανδρουπολη νερακι κανονικα.
Απο Σουφλι και πανω συζηταμε ....
Χωρίς να ειμαι επιστήμονας σπουδαγμένος πάνω στον τομέα με τα όσα λίγα γνωρίζω κι έχω βιώσει προσωπική μου γνώμη είναι ότι αν κρατηθούν τα δεδομένα όπως το πρωινό τρέξιμο του ευρωπαίου...και αν καταφέρει να κάνει αρκετές ώρες το βράδυ του Σαββάτου και το ξημέρωμα της Κυριακής ξαστεριά και αναστροφή πριν την έλευση των νεφώσεων και των φαινομένων με χιόνι θα ξεκινήσουν όλες οι περιοχές πεδινές που είναι μακριά από θάλασσα(παραθαλάσσια χιονόνερο) και θα χιονίζει για αρκετές ώρες εκεί όσο είναι το μηδέν και οριακά αρνητικές στα 850 από πάνω τους...φυσικά όσο παραθαλάσσια είναι μια περιοχή τόσο δύσκολα..συμφωνώ για Καβάλα Χαλκιδική και Αλεξανδρούπολη ότι μάλλον θα την βγαλουν με χιονόνερο στην αρχή....
εδώ πρόπερσι τον Δεκεμβρη χιόνιζε επί μια ώρα τουλάχιστον πυκνά με μηδέν και +0,5/+1 στα 850 και έπιασε σχεδόν 5 πόντους χιόνι πριν το γυρίσει σε χιονόνερο κι μετά σταματήσει κι ενώ είχε παντού νοτιάδες όχι όπως τώρα που φαίνεται ανατολικός στη Μακεδονία και Θράκη....και μάλιστα τότε δεν είχε κανει και κανένα σοβαρό εγκλωβισμό...το ξημέρωμα τότε είμασταν στο -1 αν θυμάμαι καλα...
Χωρίς να ειμαι επιστήμονας σπουδαγμένος πάνω στον τομέα με τα όσα λίγα γνωρίζω κι έχω βιώσει προσωπική μου γνώμη είναι ότι αν κρατηθούν τα δεδομένα όπως το πρωινό τρέξιμο του ευρωπαίου...και αν καταφέρει να κάνει αρκετές ώρες το βράδυ της Παρασκευης και το ξημέρωμα του Σαββατου ξαστεριά και αναστροφή πριν την έλευση των νεφώσεων και των φαινομένων με χιόνι θα ξεκινήσουν όλες οι περιοχές πεδινές που είναι μακριά από θάλασσα και θα χιονίζει για αρκετές ώρες εκεί όσο είναι το μηδέν στα 850 από πάνω τους...φυσικά όσο παραθαλάσσια είναι μια περιοχή τόσο δύσκολα..συμφωνώ για Καβάλα Χαλκιδική και Αλεξανδρούπολη....
εδώ πρόπερσι τον Δεκεμβρη χιόνιζε επί μια ώρα τουλάχιστον πυκνά με μηδέν και +0,5/+1 στα 850 και έπιασε σχεδόν 5 πόντους χιόνι πριν το γυρίσει σε χιονόνερο κι ενώ είχε παντού νοτιάδες όχι όπως τώρα που φαίνεται ανατολικός....και μάλιστα τότε δεν είχε κανει και κανένα σοβαρό εγκλωβισμό...το ξημέρωμα τότε είμασταν στο -1 αν θυμάμαι καλα...
Δηλαδη ειναι οκ αν ριξει χαρτοπετσες που λιωνουν και υστερα το γυρισει σε βροχη?
Αυτο θα πει χιονισε????
Δηλαδη ειναι οκ αν ριξει χαρτοπετσες που λιωνουν και υστερα το γυρισει σε βροχη?
Αυτο θα πει χιονισε????
Εγω αλλιως το ξερω το "χιονισε"
όχι φυσικά δεν εννοώ υγρή χιονόπτωση που να μην το πιάνει....μιλάω για κανονικότατη χιονόπτωση που να πιάνει σίγουρα στις γνωστές επιφάνειες μιλάω για κανονικό στρώσιμο σε αυτά τα σημεία...και το τονίζω και πάλι μακρια από θάλασσα...λογικό είναι...
ε ότι και να λέμε εμείς ο καιρός και η φύση θα μιλήσουν..μπορεί να πάνε όλα στραβά από πολύ νωρίς και άντε γεια ακόμα και περιοχές μέχρι τα 500 μέτρα....αν πιάσει 10+ μέγιστη το Σαββάτο...και με το που νυχτώσει χωρίς να προλάβει να πέσει καθόλου ή ελάχιστα η θερμοκρασία να συννεφιάσει και να μην κάνει ούτε μια ώρα αναστροφή...ε τότε μέχρι τα 500-600 όλα νεράκι θα ναι την Κυριακή το πρωί......
Αποτελεσμα;..
-1,6 ελάχιστη το ξημέρωμα μετά από αναστροφή προηγούμενης νύχτας...με το που ξημερώνει συννεφιάζει και ξεκινάει κατά τις 9:00 το πρωί screen cap
μετά από 2-2,5 ώρες χιονόπτωσης: how to capture screen img hosting photo host
3 ολόκληρες ώρες χιονιζε εκείνη την ημέρα με -1 και μηδέν στα 850 και οριακά θετικές προς το τέλος....αποτέλεσμα 3-4 πόντοι χιόνι σε όλες τις γνωστές επιφάνειες... screen shot on windows
Σωτηρη οσα και να λες, αν ο απεναντι σου ειναι ξεροκεφαλος, δεν καταλαβαινει μια....βγαζει οσα δεν μπορει να κανει στη δουλεια του, δυστυχως εδω στο φορουμ....και δεν ειναι φυσικα γι συζητηση, οταν καποιος εχει διαφορετικη αποψη απο αυτον
Υγ.....Γιατρε δεν προσεξες κατι απλο....οι προβλεψεις ειναι για τα προσηνεμα και δεν αναμενεται τιποτε το επομενο διαστημα.....εκτος αν κανειψυχρη εισβολη.....και μακαρι να πεσουν εξω αν θελεις....
Δυστυχως για σενα σε ξεφτιλιζουν τα τελευταια χρονια ....οσο κι αν χτυπιεσαι για το αντιθετο....χεχε...
Αγορινα μου, αν δεν γινεις φυσιολογικος και συζητησιμος δημοκρατικα, χωρις ειρωνειες κι αλλα χαζα που κανεις, δεν προκειται κανεις να σε παιρνει στα σοβαρα κι ας εχεις δικιο....
Kυριακη μεχρι και Καλαμπακα γι Δυτικη Θεσσαλια κατι παιζει. Μακαρι να κατσει και για Τρικαλα..Αλλα το πολλυ μεχρι Κυριακη μεσημερι με χιονονερα παλι θα τη παλεουμε...
Comment