Announcement

Collapse
No announcement yet.

Δελτία καιρού ΕΜΥ - Σάκης - Ζιακόπουλος κ.τ.λ. No. 4

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Γιαννη ξερεις κατι;....εισαι επιλεκτικα μεροληπτικος και καθολου δικαιος, επεδη εχεις εμμονες με τα δελτια του Σακη απο την ΕΤ3 ακομη...ολοι στα δελτια τους κανουν λαθη, αλλα δεν μπορει να λεμς οχι στο να προχωρησουμε βηματα μπροστα.
    Το mega απλα βλεποντας οτι ο alpha με το δελτιο του στην αναλογη ωρα, παιρνει τηλεθεαση και διαφημισεις, τσονταρε το δικο του δελτιο καιρου σχεδον στην ιδια ωρα για να αναμετρηθει στα νουμερα και την αγορα....η συγκριση γενικα των δελτιων ειναι αμειλικτη, θελουμε δεν θελουμε να το παραδεχτουμε...

http://weatherparty.blogspot.gr/
    Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!

Comment

• Originally posted by beach-snow View Post
      Γιαννη ξερεις κατι;....εισαι επιλεκτικα μεροληπτικος και καθολου δικαιος, επεδη εχεις εμμονες με τα δελτια του Σακη απο την ΕΤ3 ακομη...ολοι στα δελτια τους κανουν λαθη, αλλα δεν μπορει να λεμς οχι στο να προχωρησουμε βηματα μπροστα.
      Το mega απλα βλεποντας οτι ο alpha με το δελτιο του στην αναλογη ωρα, παιρνει τηλεθεαση και διαφημισεις, τσονταρε το δικο του δελτιο καιρου σχεδον στην ιδια ωρα για να αναμετρηθει στα νουμερα και την αγορα....η συγκριση γενικα των δελτιων ειναι αμειλικτη, θελουμε δεν θελουμε να το παραδεχτουμε...
      Τον άλλον Γιάννης λες Κωστά ε; Πραγματικά εγώ δεν είδα κάτι που θα μου τραβούσε την προσοχή, μου θύμισε το δελτίο του μςγκα, δεν έγινε αναλυτικός.. Αυτη ειναι η άποψη μου..
      10.1.17 Τα πήγαμε καλά, περιμένουμε τα καλύτερα!!!

Comment

• ο πολυς ο κοσμος θελει να ξερει αν θα βρεξει η θα εχει κρυο κτλ.ορθα κοφτα.μπραβο στον κολυδα που δε σαχλαμαριζει βαζοντας π.μ .μ.μ προς τη νυχτα και μετα τη νυχτα και λιγο πριν το ξημερωμα και αφου ξημερωσει..αλλα καποιος αλλος που το κανει αυτο πεταει και ενα "δεν αποκλειεται" η "εχει πιθανοτητες" για να εχει καλυμενα τα νωτα του..μεστος ουσιαστικος περιεκτικος..το αγορι φετος εχει παει πολυ καλα.στο παρελθον εχει κανει πατατες.παντως σε καμια περπτωση δεν εχει προσβαλλει συναδελφο ακομα και ερασιτεχνες της κακιας ωρας..στην πρωτη χιονοκακοκαιρια τελη δεκεμβρη ο χιονοτρελιαρης στο χαλαζι εβγαλε ζιακο στο τηλεφωνο.το καρφωμα ανελεητο με το γαντι και καλα εκανε βεβαια.το ειπε ξεκαθαρα ο χριστιανος.ο επαγγελματιας δε παρασυρεται απο το συναισθημα οπως ο ερασιτεχνης.κοντεψε να μεινει στον τοπο ο χιονοτρελιαρης.εν προκειμενω χρειαζομασταν δελτιο ενος επιστημονα και οχι γυρολογων και επικοινωνιολογων που διοργανωνουν ημεριδες εκμαθησης του καιρου για να τσιμπανε κανενα 20αρικο...κατι ακομα.ο καιρος για τους αγροτες στην κρατικη,η τριημερη του λιναρδου στον αντ1 μεσα σε χρονο dt,εχουν γραψει ιστορια.επιστημονες

Comment

• Πέστα ανθρωπε!!!!
          Originally posted by DIMITRISPAP View Post
          ο πολυς ο κοσμος θελει να ξερει αν θα βρεξει η θα εχει κρυο κτλ.ορθα κοφτα.μπραβο στον κολυδα που δε σαχλαμαριζει βαζοντας π.μ .μ.μ προς τη νυχτα και μετα τη νυχτα και λιγο πριν το ξημερωμα και αφου ξημερωσει..αλλα καποιος αλλος που το κανει αυτο πεταει και ενα "δεν αποκλειεται" η "εχει πιθανοτητες" για να εχει καλυμενα τα νωτα του..μεστος ουσιαστικος περιεκτικος..το αγορι φετος εχει παει πολυ καλα.στο παρελθον εχει κανει πατατες.παντως σε καμια περπτωση δεν εχει προσβαλλει συναδελφο ακομα και ερασιτεχνες της κακιας ωρας..στην πρωτη χιονοκακοκαιρια τελη δεκεμβρη ο χιονοτρελιαρης στο χαλαζι εβγαλε ζιακο στο τηλεφωνο.το καρφωμα ανελεητο με το γαντι και καλα εκανε βεβαια.το ειπε ξεκαθαρα ο χριστιανος.ο επαγγελματιας δε παρασυρεται απο το συναισθημα οπως ο ερασιτεχνης.κοντεψε να μεινει στον τοπο ο χιονοτρελιαρης.εν προκειμενω χρειαζομασταν δελτιο ενος επιστημονα και οχι γυρολογων και επικοινωνιολογων που διοργανωνουν ημεριδες εκμαθησης του καιρου για να τσιμπανε κανενα 20αρικο...κατι ακομα.ο καιρος για τους αγροτες στην κρατικη,η τριημερη του λιναρδου στον αντ1 μεσα σε χρονο dt,εχουν γραψει ιστορια.επιστημονες
          ΜΑΡΤΗΣ (ΓΔΑΡΤΗΣ) 1987 - ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ- Ποτέ δεν είναι αργά για έναν ιστορικό "Καταπιόνα Ταφοπλακίδη"
          DrKaizer-REUTERS και Coppertone για τροπικό μαυρισμα. Μια χαρα ειναι ο χειμωνας.

Comment

• Originally posted by DIMITRISPAP View Post
            ο πολυς ο κοσμος θελει να ξερει αν θα βρεξει η θα εχει κρυο κτλ.ορθα κοφτα.μπραβο στον κολυδα που δε σαχλαμαριζει βαζοντας π.μ .μ.μ προς τη νυχτα και μετα τη νυχτα και λιγο πριν το ξημερωμα και αφου ξημερωσει..αλλα καποιος αλλος που το κανει αυτο πεταει και ενα "δεν αποκλειεται" η "εχει πιθανοτητες" για να εχει καλυμενα τα νωτα του..μεστος ουσιαστικος περιεκτικος..το αγορι φετος εχει παει πολυ καλα.στο παρελθον εχει κανει πατατες.παντως σε καμια περπτωση δεν εχει προσβαλλει συναδελφο ακομα και ερασιτεχνες της κακιας ωρας..στην πρωτη χιονοκακοκαιρια τελη δεκεμβρη ο χιονοτρελιαρης στο χαλαζι εβγαλε ζιακο στο τηλεφωνο.το καρφωμα ανελεητο με το γαντι και καλα εκανε βεβαια.το ειπε ξεκαθαρα ο χριστιανος.ο επαγγελματιας δε παρασυρεται απο το συναισθημα οπως ο ερασιτεχνης.κοντεψε να μεινει στον τοπο ο χιονοτρελιαρης.εν προκειμενω χρειαζομασταν δελτιο ενος επιστημονα και οχι γυρολογων και επικοινωνιολογων που διοργανωνουν ημεριδες εκμαθησης του καιρου για να τσιμπανε κανενα 20αρικο...κατι ακομα.ο καιρος για τους αγροτες στην κρατικη,η τριημερη του λιναρδου στον αντ1 μεσα σε χρονο dt,εχουν γραψει ιστορια.επιστημονες
            Έγώ σε αυτό που έχω να διαφωνήσω Δημήτρη είναι τα προ μεσημβρίας και μετά μεσημβρίας . όλες μας όλες τις φορές που μου έχουν ρωτήσει φίλοι μου και γνωστοί τι καιρό θα κάνει τότε, θέλουν να ξέρουν περίπου πότε μέσα στην ημέρα θα γίνει κάτι τέτοιο. Βέβαια όλοι οι μετεωρολόγοι λένε από το απόγευμα και μετά θα αρχίσουν οι βροχές ξέρω εγώ. Απλώς ο Σάκης το κάνει πιο αναλυτικά. Φαντάσου τώρα να σου έλεγαν στην τηλεόραση [και εσύ φυσικά να μην είχες ούτε μοντέλα ούτε περιοχικά] θα βρέξει σήμερα και αύριο στην Λάρισα. Δεν θα ήταν λογικό κάτι τέτοιο!
            στα υπόλοιπα συμφωνώ αν και δεν μένω στην Αττική οπότε δεν ξέρω πως τα πήγε ο Κολυδάς αλλά για να λέτε ότι τα πήγε καλά , αυτό θα έγινε!
            Το φθινόπωρο τελείωσε πριν καν αρχίσει. Οπότε ο στόχος για τον χειμώνα είναι ένας φυσιολογικός χειμώνας. [χαιρέτα μας τον πλάτανο δηλαδή:croc:]
            Έσπασε η 6ετία χωρίς 30ποντο. Να ξαναμηδενίσουμε?:cool:

Comment

• Απορω ρε παίδες γιατί δεν σας άρεζε το δςλτίο του μέγκα.. Δεν δίνει καθόλου λεπτομέρια μην λετε ότι θέλετε.. Αφου σας αρέσουν οι γενικότητες μπορείτε να βλέπετε και σταρ..
              10.1.17 Τα πήγαμε καλά, περιμένουμε τα καλύτερα!!!

Comment

• Originally posted by panos_katerini View Post
                Τι διαρκεια θα εχει αυτη η εκπομπη? Παντως ωραια ωρα διαλεξαν οι ατιμοι! Απεναντι απο τον καιρο του Σακη στον alpha...
                Δεν είναι τυχαίο αυτό Πάνο! Στο ΜΕgΑ δεν διάλεξαν απλά να προβάλουν το καιρό απέναντι από τον Σάκη αλλά πέντε λεπτά ΠΡΙΝ αρχίσει ο Σάκης στον alpha με σκοπό προφανώς να του αποσπάσουν τηλεθέαση (ήθελα να ξερα τι τηλεθέαση κάνει αλλά μάλλον φαντάζομαι από την ανταπόκριση που έχει στην περιοχή μου!). Δεν τόλμησαν βεβαια να το βάλουν ακριβώς απέναντι, κι αυτό λέει πολλά! Ειλικρινά από την Παρασκευή και μετά παρακολουθώντας τις εκπομπές του ΜΕgΑ δεν φανταζόμουν ποτέ πως σ'ενα ιδιωτικό κανάλι σαν το mega θα κινητοποιούσαν όλο το δημοσιογραφικό τους επιτελείο για τον καιρό του κ. Κολυδά ως απάντηση στο δελτίο του Σάκη. Μέχρι και η Τρέμη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της περασμένης Παρασκευής του ευχήθηκε "καλή επιτυχία Θοδωρή"! Ενώ μετά το τρέιλερ καιρού του Σάκη στον alpha πρώτη φορά είδα και τρέιλερ διαφήμησης καιρού και στο ΜΕgΑ με μετεωρολόγο μάλιστα της ΕΜΥ! Απίστευτο! Σαν να πρόκειται και γω δεν ξέρω για ποια εκπομπή ή σήριαλ να έχουν να ανταγωνιστούν! Ο Σάκης τελικα έχει καταφέρει το αδιανόητο στην Ελλάδα!: Εκτός από το να τον μιμούνται στις εκφράσεις και στις κινήσεις του, κατάφερε κάνει ένα απλό δελτίο καιρού να το φοβούνται οι απέναντι σε τέτοιο βαθμό που ακόμα και στη μέση της χρονιάς να αλλάζουν αρρον άρρον το πρόγραμμά τους αναγκάζοντας τους στην ουσία να δώσουν περισσότερο χρόνο στον καιρό μετά από σχεδόν 25 χρόνια λειτουργίας τους ως ιδιωτικά κανάλια ! Δεν θέλω να φαντάζομαι πως θα ήταν τα πράγματα στο θέμα "Δελτία Καιρού στην Ελλάδα" χωρίς την δική του παρουσία στο χώρο ενώ όπως διαβάζω στα σχόλια της σελίδας του στο φέιςμπούκ κατά καιρούς έχει αποτελέσει και συνεχίζει να αποτελεί και πηγή έμπνευσης σε νεότερες ηλικίες να ασχοληθούν με τον καιρό και την μετεωρολογία σαν σπουδές γενικότερα!
                Μετεωρολογικός Σταθμός Μακροχωρίου:
                http://penteli.meteo.gr/stations/veroia/
                Κάμερες Μακροχωρίου:
                http://penteli.meteo.gr/stations/veroia/makrohori.jpg
                http://www.stravon.gr/makrochori/

Comment

• Oι ειρωνείες σε ανθρώπους που φτιάχνουν δελτία κόσμημα για την Ελληνική τηλεόραση, αποτελεί όνειδος για μένα και μας ντροπιάζει κι εμάς ως καιρόφιλους....
                  Το θέμα είναι τι αρέσει γενικά στον καθένα...αρέσει το αναλυτικό δελτίο του Σάκη και θέλει να ξέρει λεπτομέρειες για τον καιρό? Βλέπει αυτό το δελτίο...Θέλει δυο κουβέντες γενικόλογες για τον καιρό? Διαλέγει Κολυδά ή άλλον...απλά πράγματα...Η κάνει και τις επιλογές του γενικότερα...μου αρέσει αυτός κι αυτός και τον παρακολουθώ, τέλος....
                  Τώρα αν λέει κάποιος για άλλον ή όχι αφήστε το, γιατί δεν γνωρίζετε μερικοί και από παλιότερα...

ΥΓ Τα είπα αυτά με τις θεαματικότητες Σώτο σε χθεσινό μου μήνυμα...φως φανάρι είναι...

Comment

Oι ειρωνείες σε ανθρώπους που φτιάχνουν δελτία κόσμημα για την Ελληνική τηλεόραση, αποτελεί όνειδος για μένα και μας ντροπιάζει κι εμάς ως καιρόφιλους....
                    Το θέμα είναι τι αρέσει γενικά στον καθένα...αρέσει το αναλυτικό δελτίο του Σάκη και θέλει να ξέρει λεπτομέρειες για τον καιρό? Βλέπει αυτό το δελτίο...Θέλει δυο κουβέντες γενικόλογες για τον καιρό? Διαλέγει Κολυδά ή άλλον...απλά πράγματα...Η κάνει και τις επιλογές του γενικότερα...μου αρέσει αυτός κι αυτός και τον παρακολουθώ, τέλος....
                    Τώρα αν λέει κάποιος για άλλον ή όχι αφήστε το, γιατί δεν γνωρίζετε μερικοί και από παλιότερα...
                    +1 . Συμφωνω απόλυτα. Να σταματησουν λοιπον καποιοι να στηνουν στο αποσπασμα τους επαγγελματίες του καιρού .
                    "Στα κορφοβούνια είναι η πηγή κάθε φυλής καθάριας''

Comment

• Ένα είναι το δεδομένο και το σίγουρο: όλα αυτά που γίνονται τα τελευταία χρόνια στα δελτία καιρού και ειδικά το γεγονός ότι ιδιωτικοί σταθμοί δίνουν πολύ χρόνο πλέον στο δελτίο καιρού οφείλεται στην τεράστια προσπάθεια του Σάκη όλα αυτά τα χρόνια και στην αναγκαιότητα που διέδωσε ο ίδιος για ποιο αναλυτική και λεπτομερής καιρική ενημέρωση....μην ξεχνάμε και τις αλλαγές στα δελτία ολόκληρης υπηρεσίας με τις ενσωματώσεις λεπτομερειών όπως υψόμετρα χιονόπτωσης κτλ....κατάφερε με το μεράκι την προσπάθειά του και το έργο του τόσα χρόνια να αναδείξει την αγάπη του για τον καιρό και την σωστή ενημέρωση του κόσμου και αυτό να έχει αντίκτυπο παντού πλέον......
                      Μετεωρολογικός Σταθμός Μακροχωρίου:
                      http://penteli.meteo.gr/stations/veroia/
                      Κάμερες Μακροχωρίου:
                      http://penteli.meteo.gr/stations/veroia/makrohori.jpg
                      http://www.stravon.gr/makrochori/

Comment

• καλά αυτό με την ώρα μεγάλη παγαποντιά προφανώς δεν μπορούν να ανταγωνιστούν σε ποιότητα το δελτίο του Σάκη. Είναι ο πρωτοπόρος σε αυτό 10λεπτα δελτία, στα οποία μιλάει και ως άνθρωπος, ένα από τα πράγματα που μου άρεσε από μικρός. Έχετε παρατηρήσει ότι και όλοι οι άλλοι έχουν τα χέρια τους με ένα σπαστικό τρόπο, και μιλάνε σαν ρομπότ? Τα ίδια και τα ίδια![Δεν λέω ότι δεν είναι επιστήμονες αν είναι δυνατόν] Ο Σάκης τονίζει σε κάποιες κακοκαιρίες τους κινδύνους που μπορεί να υπάρξουν, προτάσεις, και τα λέει με κάποιο τρόπο, που για τους καιρόφιλους είναι μαγνήτης. Και φυσικά δεν βγαίνω να υποστηρίξω λόγου το ότι είναι από την Θεσσαλονίκη, μην παρεξηγηθούμε σε αυτό, αλλά από τότε που τον άκουσα πρώτη φορά στο δημοτικό δηλαδή , είχα πει στον μπαμπά μου: Θα μπορέσουμε να πάμε στην Αθήνα για να συναντήσω τον κύριο Σάκη Αρναούντογλου μπαμπά? Και μου απαντάει ότι ο Σάκης είναι από Θεσσαλονίκη! [για αυτό λέω και πάλι, μην γίνει καμιά χαζή παρεξήγηση!] Τα πολύ καλά σχόλια από εμένα προς τον Σάκη τα λέω γιατί του αξίζουν πολλά συγχαρητήρια, ο ερασιτέχνης μετεωρολόγος που έχει δώσει στο δελτίο του καιρού μια άλλη διάσταση.Μακάρι στο μέλλον να υπάρχει κάποιος αντάξιός του και να συνεχίσει την παράδοση του 10λεπτου δελτίου καιρού.
                        Το φθινόπωρο τελείωσε πριν καν αρχίσει. Οπότε ο στόχος για τον χειμώνα είναι ένας φυσιολογικός χειμώνας. [χαιρέτα μας τον πλάτανο δηλαδή:croc:]

Comment

• Originally posted by sotos*snow View Post
                          Ένα είναι το δεδομένο και το σίγουρο: όλα αυτά που γίνονται τα τελευταία χρόνια στα δελτία καιρού και ειδικά το γεγονός ότι ιδιωτικοί σταθμοί δίνουν πολύ χρόνο πλέον στο δελτίο καιρού οφείλεται στην τεράστια προσπάθεια του Σάκη όλα αυτά τα χρόνια και στην αναγκαιότητα που διέδωσε ο ίδιος για ποιο αναλυτική και λεπτομερής καιρική ενημέρωση....μην ξεχνάμε και τις αλλαγές στα δελτία ολόκληρης υπηρεσίας με τις ενσωματώσεις λεπτομερειών όπως υψόμετρα χιονόπτωσης κτλ....κατάφερε με το μεράκι την προσπάθειά του και το έργο του τόσα χρόνια να αναδείξει την αγάπη του για τον καιρό και την σωστή ενημέρωση του κόσμου και αυτό να έχει αντίκτυπο παντού πλέον......
                          Και ένα πρόσθετο Σωτήρη...η μεγάλη επανάσταση των ερασιτεχνών μετεωρολόγων και καιρόφιλων στην Ελλάδα...

Comment

Και ένα πρόσθετο Σωτήρη...η μεγάλη επανάσταση των ερασιτεχνών μετεωρολόγων και καιρόφιλων στην Ελλάδα...
                            Πάντα μου άρεσε ο καιρός και πάντα ήμουν καιρόφιλος και χιονόφιλος. Ο Σάκης όμως είναι ο λόγος που έκανε εμένα να θέλω να γίνω μετεωρολόγος , και όταν και αν τα καταφέρω , θα αφιερώσω την επιτυχία μου σε εκείνον. Έτσι είναι Κώστα, ανήκω στην ομάδα των καιρόφιλων που αρχίζω να ασχολούμε ερασιτεχνικά με την μετεωρολογία και σε λίγα χρόνια θα έχω και πανεπιστημιακές γνώσεις, και πραγματικά θέλω , αν τύχει και πάρω ποτέ δελτίο[αν και ομολογουμένος δεν είναι αυτός ο στόχος] η σύμβαση με το κανάλι θα είναι να έχει ο το δελτίο του καιρού τον χρόνο και την λεπτομέρεια που που του αξίζει.

Comment

• Νεκρη ωρα που οι καναλαρχες πετανε την 'σαβουρα' τους,μονο και μονο για να μην αλλαξει καναλι το 'μηχανακι'. Κοροιδια στο επ'ακρων!!
                              ΝΑ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ \ΚΑΚΟ\ ΜΑΣ ΚΑΙΡΟ

Comment

• Θα ηθελα να τοποθετηθω σαν καιροφιλος-τηλεθεατης.

Το δελτιο του αξιοσεβαστου Κ.Κολυδα δεν με επεισε.Προφανως και επρεπε να φτιαχτει,και να μπει εκει για λογους τηλεθεασης αλλα...
                                1)Περα απο 1-2 στατιστικα και γεγονοτα που εδωσε δεν διαφερει σε τιποτα απο ενα κανονικο μετεωρολογικο δελτιο ειδησεων.
                                2) Θα ηθελα να παρουσιαζει μονος του εστω και σε κονσερβα και να μην ερχεται σε διαλογο με τον παρουσιαστη.Δε μου προσφερουν τιποτα οι ερωτησεις του παρουσιαστη...(αλλα ετσι ειναι το consept)

Καλο για τον απλο ανθρωπο που δε θελει πολυπλοκα πραγματα ν ακουει,(το καταλαβαινω απολυτα και λογικα εκει στοχευει) κακο για μενα που θελω την λεπτομερεια,περισσοτερες ορολογιες να ακουω (και ας ξερω τι σημαινουν) και ισως καλυτερα γραφικα.
                                Επισεις αν ειναι π.χ Τεταρτη και εχω δουλεια την Παρασκευη θα ηθελα να μου πει ο μετεωρολογος ποτε πιστευει στο περιπου οτι θ αρχισουν τα φαινομενα.Οχι ενα γενικα και αοριστα θα βρεξει τη Παρασκευη.

Περι ορεξεως κολοκυθοπιτα.
                                Φανατικός θαυμαστής ακραίων καιρικών φαινομένων.
                                http://gr-news-365.blogspot.gr/
                                http://penteli.meteo.gr/stations/perama/

Comment

Working...
                                X