Announcement

Collapse
No announcement yet.

Δελτία καιρού ΕΜΥ - Σάκης - Ζιακόπουλος κ.τ.λ. No. 4

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Winter Storm View Post
    Τελιωσε η κακοκαιρια και δεν το ξερουμε????
    για μέχρι τώρα και τις σπόντες του για όσους δεν έλεγαν για χιόνια στο σύνταγμα μιλάμε. αλήθεια το σύνταγμα είναι πάνω από τα 150-200 μέτρα?
    μηδενίσαμε,αλλά δεν τελειώσαμε...

Comment

• μα και εξω να μεσε τι μας νοιαζει.. επειδη ειναι αθηναιος δε θα του κανουμε κριτικη? ολοι εξω επεσαν. ολοι φοβηθηκαν να το πουν.

Comment

• Στο σημερινό και από αυτά που έχω διαβάσει, και ο Γιάννης (Καλλιάνος) και ο Σάκης (Αρν.), έπεσαν έξω στα υψόμετρα χιονόπτωσης στην Αθήνα τελεία και παύλα...

http://weatherparty.blogspot.gr/
        Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!

Comment

• Αύριο (Τρίτη) κατά διαστήματα θα χιονίζει σε αρκετά τμήματα του νομού Αττικής κυρίως πάνω απο τα 150-200 μέτρα. Θα είναι χιονοπτώσεις το πολύ έως και μέτριας εντάσεως.

ξεστραβωθειτε....
          ΧΙΟΝΙΑ Ε?????

Comment

• Originally posted by salonikatasos View Post
            για μέχρι τώρα και τις σπόντες του για όσους δεν έλεγαν για χιόνια στο σύνταγμα μιλάμε. αλήθεια το σύνταγμα είναι πάνω από τα 150-200 μέτρα?
            Φυσικα και οχι(αν κανω λαθος διορθωστεμε)!!!αλλα χιονιζει κατα τοπους αυτην την στιγμη σε ολλο τον νομο(το θεμα ειναι τασο να δουμε αν θα υπαρχει υποτροπη του καιρου στην αττικη απο νωρις τι απογευμα(εκει παιζει να υπαρχουν και πιθανες τοπικες χιονοστρωσεις.
            Last edited by Spartan; 10/02/2015, 02:24 PM.

Comment

• Originally posted by JohnyWalker View Post
              Ο Σακης είπε(και το βιντεο υπάρχει) χιόνια πανω από τα 200-250 και πρόσκαιρα ίσως πιο χαμηλά και χιονόστρωση πανω από τα 500 έπεσε 100% μέσα...
              σε καμία περίπτωση, χιονοστρωσεις βόρεια της αττικης είχαμε χθες απο τα 350μ

Comment

• και για να τελειώνει το θέμα από εμένα γιατί δε με ενδιαφέρει κιόλας ποιος πέφτει έξω και ποιος πέφτει μέσα,αλλά όταν κατηγορούν κάποιον ορισμένοι και τον άλλο που τους κατηγορεί τον αφήνουν ασχολίαστο και οι 2 έχουν πέσει έξω,εφόσον χιόνισε και στα παραθαλάσσια όπως λέτε. βασικά και οι 2 τα ίδια πράγματα λένε με άλλα λόγια. ο ένας λέει για χιόνια κυρίως πάνω από 150-200 μέτρα και ο άλλος για μπόρες χιονιού κυρίως στα ορεινότερα τμήματα του νομού που είναι πάνω από τα 200-300 μέτρα
                μηδενίσαμε,αλλά δεν τελειώσαμε...

Comment

• Για σημερα είναι αυτο..
                  10.1.17 Τα πήγαμε καλά, περιμένουμε τα καλύτερα!!!

Comment

• Originally posted by sotos*snow View Post
                    Ιωαννης Καλλιάνος παρουσιαστης καιρου Νεριτ στο φεισμπουκ : "Δώστε μου αναφορές από Αττική γιατί κάτι μου λέει πως αυτοί που μιλούσαν για χιόνια μόνο στα ΒΠ η αυτοί που δεν "τολμησαν" να αναφέρουν το Συνταγμα, έχουν αρχίσει λιγάκι έως πολύ να ξεφτιλιζονται... Καλημέρα!!"
                    Εμένα δεν μου φαίνεται να μιλάει για τον Σάκη μιας που έδωσε μόλις χθες τα υψόμετρα χιονοπτωσης για την Αττική που έδωσε ο Σάκης από το Σάββατο, νομίζω η έκφραση "ξεφτιλισμός" κυρίως απευθύνεται όπως κατάλαβα στους κυρίους Αρνιακό, Κολυδά, την αγαπητή κυρία Σούζη και τον ΔΑΣΚΑΛΟ κύριο Ζιακόπουλο.....κανένας από τους οποίους δεν έκανε λόγο για χιόνι στο Σύνταγμα.....
                    Μετεωρολογικός Σταθμός Μακροχωρίου:
                    http://penteli.meteo.gr/stations/veroia/
                    Κάμερες Μακροχωρίου:
                    http://penteli.meteo.gr/stations/veroia/makrohori.jpg
                    http://www.stravon.gr/makrochori/

Comment

• χτες που εδω ειχα 5 εκατοστα(πριν στις 7 ριξει χιονονερο) ακουγα κατι για χιονια πανω απο τα 800??στα 420ειμαι..και την ιδια ωρα χιονιζε στα 350
                      κατα τα αλλα εσκισε!εκατσα 10λεπτα εδω μεσα και χανω το χιονι για σαχλαμαρες ββ
                      καμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/

Comment

• Οποιος δεν καταλαβαινει οτι ο ΚΩΛΥΔΑΣ επεσε μεσα στην προγνωση του και ο ΣΑΚΗΣ εξω, για την Αττικη μιλαω
                        Ή δεν ξερει τι εχει συμβει στην αττικη ή δεν εχει παρακολουθησει προσεκτικα τις προγνωσεις τους. Ολα τα αλλα ειναι να χαμε να λεγαμε. Φιλικα παντα
                        Θρακομακεδόνες 368μ.

Comment

• Originally posted by bakounin View Post
                          Οποιος δεν καταλαβαινει οτι ο ΚΩΛΥΔΑΣ επεσε μεσα στην προγνωση του και ο ΣΑΚΗΣ εξω, για την Αττικη μιλαω
                          Ή δεν ξερει τι εχει συμβει στην αττικη ή δεν εχει παρακολουθησει προσεκτικα τις προγνωσεις τους. Ολα τα αλλα ειναι να χαμε να λεγαμε. Φιλικα παντα
                          Ρε συ δεν είναι αυτό (το είπα και παραπάνω) δεν μπορεί να κάθεται και να αναφέρει αν θα κάνει μια 10λεπτη έξαρση στον Πηραιά προς Θεού δηλαδή.. Κατα μέσο όρο υψόμετρα λένε. Και στην Ηπειρο προχθές έδινα 1000μ και αλλού χιόνιζε στα 900 αλλού στα 1200, κατα μέσο όρο λένε.. Χθες ο Γιάννης είπε τα 200μ που λέει ο Σάκης για που είναι, για τα ανατολικά τα δυτικά, τα βόρεια, το κέντρο; Δηλαδή θα καθίσει να σου πεί για κάθε γωνιά σε τ υψόμετρο θα χιονίσει; Στο τέλος θα ζητάμε για κάθε δήμο και θα λέμε στην οδό 28ης Οκτωβρίου απο του νούμερο 35 και πάνω θα χιονίσει, για τον Θεο δηλαδή εντάξει..
                          10.1.17 Τα πήγαμε καλά, περιμένουμε τα καλύτερα!!!

Comment

• Δευτερο φαουλ ο Καλλιανος. Πρωτα τα βαζει με τους ερασιτεχνες τωρα με τους συναδελφους του.
                            Hello

Comment

• εγώ αυτό που βλέπω είναι ότι οι βόρειοι κατηγορούν νότιους μετεωρολόγους και οι νότιοι τους βόρειους μετεωρολόγους. Ακόμα και σε αυτό το θέμα υπάρχει πρόβλημα νοτίων-βορείων.Από ότι φαίνεται κάθε μετεωρολόγος ανάλογα που μένει έχει και καλύτερες επιτυχίες. καλύτερα και κυριολεκτικά θα πρέπει να υπάρχουν μετεωρολόγοι για κάθε διαμέρισμα ξεχωριστά. ’λλος στην Θράκη, άλλος στην Αττική , άλλος στην Θεσσαλία και πάει λέγοντας. έτσι μου φαίνεται η όποια αστοχία και να υπάρχει, θα περιοριστεί σε πολύ μικρό βαθμό.
                              Το φθινόπωρο τελείωσε πριν καν αρχίσει. Οπότε ο στόχος για τον χειμώνα είναι ένας φυσιολογικός χειμώνας. [χαιρέτα μας τον πλάτανο δηλαδή:croc:]
                              Έσπασε η 6ετία χωρίς 30ποντο. Να ξαναμηδενίσουμε?:cool:

Comment

• Δεν τα βάζω με κανέναν συγκεκριμένα... Και γνωριζετε πολυ καλά πως εάν είχα διάθεση να τα βάλω με κάποιον θα το έκανα απευθείας και χωρίς μισόλογα. Το ξαναλέω ...το να είσαι ρεαλιστής και ο εαυτός σου ακόμη και δημοσίως είναι προτέρημα και όχι μειονέκτημα. Αναφέρομαι σε όλους εκείνους που έβλεπαν αυτά τα στοιχεία και Φοβόντουσαν να πουν "συνταγμα"... Γουστάρω το Ρίσκο (αν υπάρχουν οι προοπτικες) και σιχαίνομαι τα άτομα με έπαρση. Πόσο πιο απλά να το πω... Κατά τα άλλα ποτέ δεν θα έκρινα την Δουλειά κάποιου συναδέλφου στην Τηλεόραση! Ποτέ... Ο καθένας είναι ας είναι δέκτης σχολίων σύμφωνα με τα προγνωστικά που δίνει...

Comment

Working...
                                X