Ειμαι καινούργιος στο αθλημα του σκι....Αυτον τον καιρο προσπαθω να ελενξω την ταχυτητα μου....(με στροφες)ενω σρτιβω αντι να κοβω αυξανω ταχυτητα...Μπορει να μου πει καποιος τι συμβαινει;;;...και τι να διορθωσω..εχω δει πολλα βιντεο...Ευχαριστω εκ των προτερων
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Ερωτηση
Collapse
X
-
Βαγγέλη το καλητερο πράγμα που έχεις να κανείς στην φάση που είσαι , ειναι να πάρεις δάσκαλο . Αφού τώρα το μαθαίνεις μαθετο σωστά . Θα δεις μεγάλη διάφορα αν πάρεις τώρα δάσκαλο . Και θα είσαι και πιο ασφαλής .Originally posted by Βαγγέλης1Ειμαι καινούργιος στο αθλημα του σκι....Αυτον τον καιρο προσπαθω να ελενξω την ταχυτητα μου....(με στροφες)ενω σρτιβω αντι να κοβω αυξανω ταχυτητα...Μπορει να μου πει καποιος τι συμβαινει;;;...και τι να διορθωσω..εχω δει πολλα βιντεο...Ευχαριστω εκ των προτερωνGVAFI72
-
πεσε σήκω πεσε σήκω κανε ξανα κανε κανε ξανα κανε
ξανα πεσε νευριασε ζορισου να σηκωθης αγανακτισε ξανα σικω ξανα πεσε ξαναμανα απο την αρχη
ξανα ξανα ξανα
και θα τα μαθεις μονο σου
απλα ειναι
............
απλα να σαρεσει και να θεςΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΙΣ! ΑΝ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ, ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΟΜΜΩΤΗΣ..!
ΚΑΙ ΑΝ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ.....ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΟΜΜΩΤΗΣ ΤΟΥ Κ@ΛΟΥ
Comment
-
Φίλε το οτι σου λέμε να πάρεις δάσκαλο δεν ειναι τυχαίο . Δεν είμαι ούτε δάσκαλος ούτε εξηπηρετω τπτ συμφέροντα .
Πάρε τώρα δάσκαλο και θα καταλάβεις την διάφορα αμέσως .
Υ.γ. Μην ακούς τις μ@λ@κιες που σου λένε πέσε, σηκώ, πέσε , σηκω γιατι πολλές φορές , στην φάση που είσαι , μετατρέπονται σε πεσε= ρήξη χιαστων και σηκω = ρήξη μυνησκου....
.. Και σου μιλάω εγω που την πατησα σκεπτόμενος κάπως έτσι ...GVAFI72
Comment
-
δηλαδη με το δασκαλο δε θα πεσεις ε?Originally posted by gvafi72 View PostΦίλε το οτι σου λέμε να πάρεις δάσκαλο δεν ειναι τυχαίο . Δεν είμαι ούτε δάσκαλος ούτε εξηπηρετω τπτ συμφέροντα .
Πάρε τώρα δάσκαλο και θα καταλάβεις την διάφορα αμέσως .
Υ.γ. Μην ακούς τις μ@λ@κιες που σου λένε πέσε, σηκώ, πέσε , σηκω γιατι πολλές φορές , στην φάση που είσαι , μετατρέπονται σε πεσε= ρήξη χιαστων και σηκω = ρήξη μυνησκου....
.. Και σου μιλάω εγω που την πατησα σκεπτόμενος κάπως έτσι ...
ωραιος
ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΙΣ! ΑΝ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ, ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΟΜΜΩΤΗΣ..!
ΚΑΙ ΑΝ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ.....ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΟΜΜΩΤΗΣ ΤΟΥ Κ@ΛΟΥ
Comment
-
δε χρειαζεται δασκαλο για τιποτα και για πουθενα!!!!!ουτε για οδηγηση ουτε προπονητη για ποδοσφαιρο ουτε για μπασκετ!!!!!!οπως ο καθηγητης στα μαθηματικα θα σου βαλει ασκησουλες να λυσεις για να σε βοηθησει στον τροπο σκεψης ετσι και ο δασκαλος στο σκι θα σου κανει ασκησουλες για στροφη φρενο διαφορα μυστικα για να ελλετωνεις ταχυτητα κλπ.!!!!!!!αν θες μια ζωη να παλευεις με τα σκι και να βλεπεις τους αλλους να βελτιωνονται και συ να εισαι συνεχεια με τα σκι στα χερια και να ανεβοκατεβαινεις......επιλογη σου!!!!τουλαχιστον στα πρωτα 3-4 μαθηματα ο δασκαλος ειναι απαραιτητος!!!!!μετα μια στο τοσο για βελτιωση!!!αλλιως 20 χρονια θα κανεις το σκι που θα κανεις και τωρα με πολυ μικρες βελτιωσεις!!!!βεβαι οπως σε ολα τα επαγγελματα δεν ειναι ολοι ιδιοι!!!!!!ρωτα ακομη και απο δω μεσα ποιος ειναι καλος δασκαλος στο χκ που θες να πας μην την πατησεις!!!!το παιδι σου δεν το πας σε οποιονδηποτε καθηγητη?????πρωτα να ειναι πτυχιουχος τεφαα,αλλα και παλι αυτο δεν ειναι αρκετο για να σου εγγυηθει οτι ο δασκαλος ειναι καλος!!γι αυτο συμβουλεψου καποιους ''ΓΝΩΣΤΕΣ'' του ΦΟΡΟΥΜ!!!!! ΥΓ.το πεσε σηκω κλπ που λεει ο φιλος super 3 πως ετσι εμαθε ειναι σχετικο!!!!!η λεξη ΕΜΑΘΑ και ΞΕΡΩ στο σκι ειναι πολυ σχετικες!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Comment
-
Πάρε Δ’ΣΚΑΛΟ, (αφού πρώτα ρωτήσεις και μάθεις ποιόν και τι) και κάνε ένα συνεχόμενο δίωρο μάθημα, σε καθημερινή, να μην πληρώνεις την αναμονή στα lifts.
Δεν μαθαίνουν όλοι με τον ίδιο τρόπο. Το πως έμαθε ο super 3, εγώ ή κάποιος άλλος είναι ΑΔΙΑΦΟΡΟ για σένα. Από τη στιγμή που το σκι έχει τεχνική χρειάζεται δάσκαλος. Εξάλλου, είναι πολύ πιθανό να έχουμε μάθει αυτά που μάθαμε, αλλά με ΛΑΘΟΣ τρόπο.
Το πρόβλημά σου είναι προφανώς ότι "κάθεσαι πίσω" και δεν φορτίζεις τα πέδιλα. Δεν τα πας εσύ, σε πηγαίνουν εκείνα. Στη στροφή ο κατακόρυφος άξονας (πέδιλα, πόδια, κορμός), μετατοπίζεται, εξαφανίζεται και η μικρή φόρτιση που ασκούσες στην ευθεία, χάνεις τελείως τον έλεγχο και άντε γειά .... Αυτό είναι κατεξοχήν θέμα τεχνικής
Comment
-
ανεβηκα σε χιονοδρομικο τις 3 πρωτες φορες με σανιδα. τζαμπα λεφτα.
πηρα δασκαλο 1 φορα μου εμαθε τα βασικα και αρχισα να το ευχαριστιεμαι πολυ περισσοτερο.
καλυτερα τα λεφτα που δινεις για να πηγαινεις τζαμπα να παρεις εναν δασκαλο να σε μαθει να κανεις και να το ευχαριστιεσαι παρα να πηγαινεις μονος και να νευριαζεις που δεν μπορεις να κανεις σωστα.
μονος σου θα μαθεις σε 10 φορες με δασκαλο σε 3. τις υπολοιπες 7 θα το ευχαστιεσαι πολυ περισσοτερο.
Comment

Comment