Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΙΣΧΥΡΗΣ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ 2-3 ΜΑΡΤΙΟΥ...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΙΣΧΥΡΗΣ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ 2-3 ΜΑΡΤΙΟΥ...

Για να δούμε πόσο πολύ θα μας επηρεάσει και οι αναφορές παίξουν κατά ριπάς!!!
    Καλά φαινόμενα και προσοχή από όλους.
    Η αναφορές μου θα είναι από την ορεινή Αρκαδία...

http://weatherparty.blogspot.gr/
    Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!

Πυκνη γαλακτωδη συννεφια,απνοια κ 12,6c στο Δερβενι Κορινθιας.
    sigpic

Comment

Originally posted by beach-snow
      Για να δούμε πόσο πολύ θα μας επηρεάσει και οι αναφορές παίξουν κατά ριπάς!!!
      Καλά φαινόμενα και προσοχή από όλους.
      Η αναφορές μου θα είναι από την ορεινή Αρκαδία...
      Αντε πάλι μπαγασάκο, θα χτυπήσεις καμιά 300 χιλιόμετρα για να δεις χιόνι!
      Μακάρι να ναι έτσι όλοι οι χειμώνες να μου πεις,αφού δεν φεύγουμε εκτός συνόρων για να το δούμε!
      ΜΟΝΟ ΧΙΟΝΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΧΕΣ!

Comment

Originally posted by civilathens View Post
        Αντε πάλι μπαγασάκο, θα χτυπήσεις καμιά 300 χιλιόμετρα για να δεις χιόνι!
        Μακάρι να ναι έτσι όλοι οι χειμώνες να μου πεις,αφού δεν φεύγουμε εκτός συνόρων για να το δούμε!
        Πάω να απολαύσω Ηλία μου τη φύση, μόλις 2 ωρίτσες από την Αθήνα (150-160xlm), κάτι που ήθελα να κάνω καιρό για την ορεινή Αρκαδία...δεν μπαίνω σε γκρίνιες και μιζέριες να λέω ότι δεν υπάρχουν χειμώνες...ό,τι θέλουμε το έχουμε στα πόδια μας ή λίγο παραπέρα και μπορούμε εύκολα να το πιάσουμε...τα βουνά μας φέτος ζουν ιστορικές στιγμές...Εσύ Ηλία κάτσε και γράψε γραφικές ιστορίες και κράτα αγκαλιά το κομπιούτερ...το τιμημένο είναι κοντά σου, πήγαινε τη βόλτα σου κι εσύ κι άσε τις φθηνές κριτικές...Αντε γεια φεύγω...

Υ.Γ. Ρε Ηλία τίμα και το όνομά σου πανάθεμά σε...Ο προφήτης στα βουνά και τα ψηλά "περιφερόταν" και τις εκκλησίες του στις κορυφές των βουνών τις έχτιζαν...
        Last edited by beach-snow; 02/03/2013, 11:10 AM.

Comment

Originally posted by beach-snow View Post
          Πάω να απολαύσω Ηλία μου τη φύση, μόλις 2 ωρίτσες από την Αθήνα (150-160xlm), κάτι που ήθελα να κάνω καιρό για την ορεινή Αρκαδία...δεν μπαίνω σε γκρίνιες και μιζέριες να λέω ότι δεν υπάρχουν χειμώνες...ό,τι θέλουμε το έχουμε στα πόδια μας ή λίγο παραπέρα και μπορούμε εύκολα να το πιάσουμε...τα βουνά μας φέτος ζουν ιστορικές στιγμές...Εσύ Ηλία κάτσε και γράψε γραφικές ιστορίες και κράτα αγκαλιά το κομπιούτερ...το τιμημένο είναι κοντά σου, πήγαινε τη βόλτα σου κι εσύ κι άσε τις φθηνές κριτικές...Αντε γεια φεύγω...

Υ.Γ. Ρε Ηλία τίμα και το όνομά σου πανάθεμά σε...Ο προφήτης στα βουνά και τα ψηλά "περιφερόταν" και τις εκκλησίες του στις κορυφές των βουνών τις έχτιζαν...
          Ναι αλλά που να πάω. Ρωτάς αν μπορώ? η αν μου είναι εύκολο?Οπότε για μας φτωχούς καλό είναι και το pc!και όποια χρονιά μας θυμηθεί ο θεός, θα δούμε και εμείς λίγο χιόνι!

Comment

πυκνη γαλακτωδους υφης συννεφια με λιγο ομιχλη τοπικα Τριπολη, ο ηλιος τωρα αρχιζει και αχνοφαινεται δειλα δειλα....

Υ.Γ. Παιδες, αν βαλει ο ενας τη βενζινη και ο αλλος τη διαμονη, με 35-40 ευρω εκαστος καθαριστατε. Λυσεις οικονομικες παντα υπαρχουν. Κανεις δεν ειναι πλουσιος.
            "Στα κορφοβούνια είναι η πηγή κάθε φυλής καθάριας''

Comment

Originally posted by beach-snow View Post

Εμείs εδώ έχουμε μειονέκτημα για να πάμε Πελοπόνησο. Πρέπει πρώτα να πάμε Αθήνα και μετά Πελοπόνησο δηλαδή άλλη 1 ώρα δρόμο.
              Οπότε δεν συμφέρει. Καθόμαστε και εδώ και ότι προκύψει.
              ΛΗΛΑΝΤΙΟ

Comment

Originally posted by ORESIVIOS View Post
                πυκνη γαλακτωδους υφης συννεφια με λιγο ομιχλη τοπικα Τριπολη, ο ηλιος τωρα αρχιζει και αχνοφαινεται δειλα δειλα....

Υ.Γ. Παιδες, αν βαλει ο ενας τη βενζινη και ο αλλος τη διαμονη, με 35-40 ευρω εκαστος καθαριστατε. Λυσεις οικονομικες παντα υπαρχουν. Κανεις δεν ειναι πλουσιος.
                Αν μείνεις νηστικός ναι. Πάντως για μένα αυτόνομα με την οικογένεια μια τέτοια εξόρμηση καθαρίζει τουλάχιστον 200

Comment

Originally posted by civilathens View Post
                  Αν μείνεις νηστικός ναι. Πάντως για μένα αυτόνομα με την οικογένεια μια τέτοια εξόρμηση καθαρίζει τουλάχιστον 200
                  Παιρνω παντα μα παντα φαγητο απο το σπιτι.. Ειτε καμμια πιτα ειτε κατι μαγειρευτο. Εχω να φαω σε ταβερνα/εστιατοριο 1+χρονο...
                  Μονο για καφεδες ο,τι χαλασω και βενζινη. Εχω μεινει και ''νηστικος'' αλλα πιστεψε με δεν εχω αναγκη...(σωματικα εννοω)
                  "Στα κορφοβούνια είναι η πηγή κάθε φυλής καθάριας''

Comment

Ο Νίκος ο Ξανθοπουλος τι ώρα βγαίνει ;;;
                    Χαρης Αιγαλεω

Comment

Μαγουλιανα συννεφια χιονιου....θρμ. πριν λιγη ωρα 5οc και πεφτει...στη Βυτινα βρεθηκαμε με το Σταυρο απο Τριπολη...ομοιδεατης του ορεινου ο oresivios....

Comment

2,8oC εδω στα Μαγουλιανα Βυτινας στο ψηλοτερο κατοικημενο χωριο της Πελοποννησου..1365μ. λεει για το υψομετρο σε πλακα της εκκλησιας...υπεροχη διαδρομη μεσα απο ελατοδασος για το Βαλτεσινικο...40 κατοικοι διαμενουν εδω...τρομαζουν λιγο οι καταιγιδες του Ιονιου...πολυ φορτω!!! Αναμενω. με ενδιαφερον...

Comment

Πιστεύω μέχρι Μαγουλιανα αυριο πρωι θα ριξει παπαδες, μιλαμε για τρελο υετο η περιοχη αυριο. Τα ψηλα της Μαγουλιανας ειδικα στα 1270m πιστευω θα το παρουν κατευθειαν χιονι. Βυτίνα στα 1013m τώρα 5.8. Μην το γυρισει και Βυτινα τελικα εκει που δεν το περιμενουμε.

Comment

Πλησιάζουν...

DON'T FEED THE TROLLS

Comment

Καλη πυκνη χιονοπτωση εδω συνεχομενη...10 φρεσκα ποντακια πανω στο παλιο με -1 βαθμο σταθερα εδω και ωρα.

Comment

Working...
                              X