Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΜΟΝΤΕΛΩΝ ΑΝΟΙΞΗ-ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2013

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by INUIT View Post
    σειρουλα μπρειν,,,,η προσωπικη μου εκτιμηση με βαση τις αισθησεις μου περισσοτερο..(ακοη,οραση,οσφρηση,αφη, και γιατι οχι και γευση) και λιγοτερο αυτα που δειχνουν τα μοντελα.....ειναι ακραια αισιοδοξη για την καιρικη συνεχεια!!!!
    φετος προσμενουμε το χειμωνα με παρα πολλα θετικα δεδομενα,,, και οχι οπως τα τελευταια χρονια που βλεπαμε τη μουφα να ερχεται,,,,αλλα ελπιζαμε σε αλλαγη της κυκλοφοριας τελευταια ωρα,,,,και ειδικα περσυ, σε ουρανοκατεβατο ψυχος!

εγραψα ηδη πολλα......φτου φτου σκορδα,,,!!!το μυνημα θα αυτοκατστραφει μολις καταλαβω οτι το ειδες....!!
    εσυ γιατι λες να εμφανιστηκε ο Κοραξ ο χιονονεκροθαυτης φετος στη χωρα μας? τυχαια???

Attached Files
    ΝΟΤΙΑΔΕΣ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΧΙΟΝΟΚΤΟΝΟΙ!!!!

Comment

• χαχαχαχαχαχ ρε γιαννη....δεν παιζεσαι.....τι μεταλλαξη ειναι αυτη ρε φιλε.....?? αχχαχαχαχαχ!!!!
      Απο Μαρτη...Μαρτης-γδαρτης..........κι απο Αυγουστο χειμωνα!!!!!

Comment

• δεν ειναι μεταλλαξη χρηστο, το ειδος αυτο ειναι παναρχαιο και εξακολουθει να υπαρχχει, εξελιχθηκε την εποχη των παγετωνων και φετος ξαναεμφανιστηκε, ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕΕΕΕΕΕΕΕ
        ΝΟΤΙΑΔΕΣ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΧΙΟΝΟΚΤΟΝΟΙ!!!!

Comment

• Originally posted by Gary View Post
          δεν ειναι μεταλλαξη χρηστο, το ειδος αυτο ειναι παναρχαιο και εξακολουθει να υπαρχχει, εξελιχθηκε την εποχη των παγετωνων και φετος ξαναεμφανιστηκε, ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕΕΕΕΕΕΕΕ
          ετσι..ετσι...ξερει το πετουμενο!!!!χαχαχχαχα!!!
          Απο Μαρτη...Μαρτης-γδαρτης..........κι απο Αυγουστο χειμωνα!!!!!

Comment

• http://weatherparty.blogspot.gr/
            Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!

Comment

• Χαχα! Αυτο θελω να το πιστευω κι εγω φιλε μου! Αλλα η μουφα μας έχει συνηθισει στα χειροτερα, οπότε και το 5ποντο χιονακι στην αυλη μου, το εκτιμω αφάνταστα! Αν και φετος πιστευω οτι θα μας βγάλει κατι για τα records

Originally posted by INUIT View Post
              σειρουλα μπρειν,,,,η προσωπικη μου εκτιμηση με βαση τις αισθησεις μου περισσοτερο..(ακοη,οραση,οσφρηση,αφη, και γιατι οχι και γευση) και λιγοτερο αυτα που δειχνουν τα μοντελα.....ειναι ακραια αισιοδοξη για την καιρικη συνεχεια!!!!
              φετος προσμενουμε το χειμωνα με παρα πολλα θετικα δεδομενα,,, και οχι οπως τα τελευταια χρονια που βλεπαμε τη μουφα να ερχεται,,,,αλλα ελπιζαμε σε αλλαγη της κυκλοφοριας τελευταια ωρα,,,,και ειδικα περσυ, σε ουρανοκατεβατο ψυχος!

εγραψα ηδη πολλα......φτου φτου σκορδα,,,!!!το μυνημα θα αυτοκατστραφει μολις καταλαβω οτι το ειδες....!!
              ΜΑΡΤΗΣ (ΓΔΑΡΤΗΣ) 1987 - ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ- Ποτέ δεν είναι αργά για έναν ιστορικό "Καταπιόνα Ταφοπλακίδη"
              DrKaizer-REUTERS και Coppertone για τροπικό μαυρισμα. Μια χαρα ειναι ο χειμωνας.

Comment

Working...
              X