Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΜΩΒ ή ΚΟΚΚΙΝΗ ΜΠΙΛΙΑ?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Σλοβενία-Κροατία-Βοσνία και Μαυροβούνιο ακόμα έκανε γερό Χειμώνα...βόρεια Ιταλία επίσης..κεντρονότια όμως έκανε τα ίδια με την Ελλάδα χοντρικά...

Comment

Δεν θυμαμαι αν εκανε βαρυ χειμωνα εκει.Δε πιστευω ομως οτι εκανε ΒΑΡΥΤΕΡΟ ΑΠ ΤΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΤΟΥΣ.Γιατι αυτο ειναι το ερωτημα.Οι μεσοι οροι.

Comment

Και το αντίστοιχο για τον υετό για να έχουμε πιο πλήρη εικόνα. Εδώ φαίνεται ότι κυριαρχούν τα χρώματα από το πράσινο και πάνω...
        DON'T FEED THE TROLLS

Comment

Uploaded with ImageShack.us
          τα χιόνια των τελευταίων 7 ημερών...

Comment

Τελοσπαντων το θεμα δεν ειναι αν επεσα εγω μεσα η εξω στην εκτιμηση μου.Εγω θα περιμενω να βγει ο αντιστοιχος χαρτης και αν ειναι οπως το ειχα πει θα σας το υπενθυμισω θελετε δε θελετε.Το θεμα ειναι οτι φωναζε ο καιρος οτι δε θελει να κανει κρυο και δεν το βλεπατε μερικοι.

Comment

Μαλιστα..Δηλαδη ο κρυος περσινος χειμωνας εδωσε τη σκυταλη σε θερμο καλοκαιρι, οποτε πηγαμε σε θερμο χειμωνα, οποτε θα παμε σε καυτο καλοκαιρι κλπ κλπ , μεχρι να βρασουμε και να γινουμε αυγα ματια. μετα μπορει να ξαναχιονισει....
              carpe diem - αδραξε την ημερα

If I have seen further it is by standing on the shoulders of giants

Comment

Αυτη η λογικη που το κρυο ακολουθειται απο ζεστη, αλλα η ζεστη πρεπει να ακολουθηθει ΜΟΝΟ απο ζεστη, φαινεται λιγο, πως να το πω, παραλογη....
                carpe diem - αδραξε την ημερα

If I have seen further it is by standing on the shoulders of giants

Comment

Originally posted by swter View Post
                  Μαλιστα..Δηλαδη ο κρυος περσινος χειμωνας εδωσε τη σκυταλη σε θερμο καλοκαιρι, οποτε πηγαμε σε θερμο χειμωνα, οποτε θα παμε σε καυτο καλοκαιρι κλπ κλπ , μεχρι να βρασουμε και να γινουμε αυγα ματια. μετα μπορει να ξαναχιονισει....

Αυτο δε το ξερουμε.Βημα βημα παμε.Βλεπουμε τι εχει το μενου λιγο μπροστα και προχωραμε.Θα υπαρξει και μια αντιθετη κινηση του καιρου καποια στιγμη.Αυτο ομως θα φανει.

Οπως πχ προπερσι το καλοκαιρι (2011) που δεν μπορω να το ξεχασω.Τελη Ιουνιου και αρχες Ιουλιου (καπου εκει στις 8) να φοραω καλτσες απο βροχες.Μου χε ανεβει το αιμα στο κεφαλι απ τα νευρα.Αυτα ηταν σημαδια κυκλοφοριας.Κατι σημαιναν.Θυμαστε τους βοριαδες που δεν ειχαν σταματησει εκεινο το καλοκαιρι.Ε κι ετσι συνεχισε και το φθινοπωρο και μετα ηρθε ο καταπληκτικος χειμωνας του 2011-2012.Αλλα απ το Μαρτιο 2012 αλλαξαν αρδην ολα.

Να εχεις κατι στα χερια ως στοιχειο να πεις οτι περιμενω κατι απ αυτο.Οχι ομως να ελπιζω γενικα οτι θα κανει αυτο που θελω.Και το στοιχειο που τωρα εχουμε στα χερια μας ειναι οτι τα μοντελα εχουν βγαλει 2-3 φορες κατι τρελα τρεξιματα για ζεστες.

Comment

τα καλοκαίρια ειναι καμένα πλέον...τον Ιούλιο του 2006 όλοι παραπονούνταν για το πολύ κρύο και άλλοι χαίρονταν και άλλοι αγανακτούσαν με την "παράξενη" ψύχρα που έριξε την τουριστική κίνηση στα νησιά του Αιγαίου κτλ...βέβαια πριν την καυτή περίοδο που ζούμε τους Ιουλιους των 91 ή 92 πχ η μέση θερμοκρασία ήταν πολύ χαμηλότερη από τον Ιούλιο 2006 όμως τότε κανείς δεν παραπονέθηκε για ψύχρα κτλ...έχουμε εξασκηθεί πλέον στους καυσωνες και μας κάνει εντύπωση όταν δεν έχει...

Comment

Originally posted by Χλεμπονιαρης View Post
                      Αυτο δε το ξερουμε.Βημα βημα παμε.Βλεπουμε τι εχει το μενου λιγο μπροστα και προχωραμε.Θα υπαρξει και μια αντιθετη κινηση του καιρου καποια στιγμη.Αυτο ομως θα φανει.

Οπως πχ προπερσι το καλοκαιρι (2011) που δεν μπορω να το ξεχασω.Τελη Ιουνιου και αρχες Ιουλιου (καπου εκει στις 8) να φοραω καλτσες απο βροχες.Μου χε ανεβει το αιμα στο κεφαλι απ τα νευρα.Αυτα ηταν σημαδια κυκλοφοριας.Κατι σημαιναν.Θυμαστε τους βοριαδες που δεν ειχαν σταματησει εκεινο το καλοκαιρι.Ε κι ετσι συνεχισε και το φθινοπωρο και μετα ηρθε ο καταπληκτικος χειμωνας του 2011-2012.Αλλα απ το Μαρτιο 2012 αλλαξαν αρδην ολα.

Να εχεις κατι στα χερια ως στοιχειο να πεις οτι περιμενω κατι απ αυτο.Οχι ομως να ελπιζω γενικα οτι θα κανει αυτο που θελω.Και το στοιχειο που τωρα εχουμε στα χερια μας ειναι οτι τα μοντελα εχουν βγαλει 2-3 φορες κατι τρελα τρεξιματα για ζεστες.
                      Αυτά μου θυμίζουν κάτι άλλα σημάδια...αυγουστιάτικα... μη παρασύρεσαι...
                      DON'T FEED THE TROLLS

Comment

Originally posted by Χλεμπονιαρης View Post
                        Τελοσπαντων το θεμα δεν ειναι αν επεσα εγω μεσα η εξω στην εκτιμηση μου.Εγω θα περιμενω να βγει ο αντιστοιχος χαρτης και αν ειναι οπως το ειχα πει θα σας το υπενθυμισω θελετε δε θελετε.Το θεμα ειναι οτι φωναζε ο καιρος οτι δε θελει να κανει κρυο και δεν το βλεπατε μερικοι.
                        οχι αυτο ειναι το θεμα..απο την στιγμη που λες οτι μας τα λεγες αυτο ειναι το θεμα...και φυσικα επεσες εξω εντελως εξω...χειμωνα εκανε παντου εκτος απο την ελλαδα την τουρκια και ισως απο τα ανατολικα βαλκανια..οποτε εισαι εκτος
                        ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΓΙΑΓΚΟΣ ΔΡΑΚΟΣ...ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΑΣ

Comment

Originally posted by borios_polos View Post
                          οχι αυτο ειναι το θεμα..απο την στιγμη που λες οτι μας τα λεγες αυτο ειναι το θεμα...και φυσικα επεσες εξω εντελως εξω...χειμωνα εκανε παντου εκτος απο την ελλαδα την τουρκια και ισως απο τα ανατολικα βαλκανια..οποτε εισαι εκτος
                          εννοεί με βάση τους μέσους όρους αν κατάλαβα καλά. δεν πρέπει να έχει και άδικο γιατί έκανε χιόνια στα βαλκάνια,αλλά όχι κάτι τρομερό για να χαρακτηριστεί ο χειμώνας φανταστικός. απλά φυσιολογικός γιατί μην ξεχνάμε ότι οι περισσότερες περιοχές έχουν και κάποιο υψόμετρο που ευνοεί τα χιόνια. γαλλία-γερμανία φέτος ήταν ο χειμώνας. σκανδιναβία κλπ δεν τα αναφέρω γιατί είναι αδύνατο να μην δουν χιόνια σε έναν χειμώνα
                          μηδενίσαμε,αλλά δεν τελειώσαμε...

Comment

Πάντως το ερώτημα "μωβ ή κόκκινη" μάλλον είχε λόγο.....
                            ΜΑΡΤΗΣ (ΓΔΑΡΤΗΣ) 1987 - ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ- Ποτέ δεν είναι αργά για έναν ιστορικό "Καταπιόνα Ταφοπλακίδη"
                            DrKaizer-REUTERS και Coppertone για τροπικό μαυρισμα. Μια χαρα ειναι ο χειμωνας.

Comment

Για μωβ δεν ξέρω, αλλά για μπλε κάτι μπορεί να γινει

Comment

Originally posted by BrainA View Post
                                Πάντως το ερώτημα "μωβ ή κόκκινη" μάλλον είχε λόγο.....
                                Ροζ με πράσινες βούλες, παίζει;;;;; Χαχαχαχα!

Comment

Working...
                                X