ενιοτε στην πρακτικη πληρωνουν αλλα σπανια και εν πασει περιπτωσει πρακτικη κανεις για να αποκτησεις μεγαλυτερη εξειδικευση στο αντικειμενο σου.περνας απο την θεωρια στην πραξη.απο εκει και περα επειδη βλεπω πολυ κοσμο.. να κραζει το συστημα κτλ απορω αν ολοι αυτοι εχουν παει ποτε να διαμαρτυρηθουν,ειρηνικα παντα,σε μια πορεια η σε ενα αλλο δημοσιο χωρο.εχω φαει χημικα και ξερω οτι πολυ δυσκολα θα αλλαξει κατι αλλα εχω καθαρη τη συνειδηση μου οτι σηκωθηκα απο τον καναπε.παντα ειρηνικα και μακρια απο κομματα και καπελωματα.η ελλαδα εχει γεμισει επαναστατες των πληκτρων-ενιοτε και δολοφονους των πληκτρων(θα σε σκισω θα σε ρανω κτλ).οταν αποφασισουν ολοι να διαμαρτυρηθουν μαζικα ειρηνικα και παραλυσει το συστημα για μερικες μονο μερες τοτε μπορουμε να ελπιζουμε σε κατι.προπερσυ ξεκινησε κατι καλο οπως οι αγανακτισμενοι και αμεσως πηγε να καπελωθει απο κομματα και απο κατι παρατρεχαμενους που εμφανιζονταν στην πλατεια συνταγματος ως εκπροσωποι των αγανακτισμενων με αποτελεσμα να αρχισει ο εκφυλισμος και μερικες μερες αργοτερα τα ματ μαζι με τους γνωστους αγνωστους διελυσαν τα παντα.επεσε πολυ χημικο.για μενα προσωπικα οποιος κραζει απο τον καναπε ειναι γατακι
Announcement
Collapse
No announcement yet.
meteo.gr
Collapse
X
-
ακριβως.
απο τον καναπε.
θα σηκωθουν μια μερα ομως οταν θα ειναι αργα,Originally posted by DIMITRISPAP View Postενιοτε στην πρακτικη πληρωνουν αλλα σπανια και εν πασει περιπτωσει πρακτικη κανεις για να αποκτησεις μεγαλυτερη εξειδικευση στο αντικειμενο σου.περνας απο την θεωρια στην πραξη.απο εκει και περα επειδη βλεπω πολυ κοσμο.. να κραζει το συστημα κτλ απορω αν ολοι αυτοι εχουν παει ποτε να διαμαρτυρηθουν,ειρηνικα παντα,σε μια πορεια η σε ενα αλλο δημοσιο χωρο.εχω φαει χημικα και ξερω οτι πολυ δυσκολα θα αλλαξει κατι αλλα εχω καθαρη τη συνειδηση μου οτι σηκωθηκα απο τον καναπε.παντα ειρηνικα και μακρια απο κομματα και καπελωματα.η ελλαδα εχει γεμισει επαναστατες των πληκτρων-ενιοτε και δολοφονους των πληκτρων(θα σε σκισω θα σε ρανω κτλ).οταν αποφασισουν ολοι να διαμαρτυρηθουν μαζικα ειρηνικα και παραλυσει το συστημα για μερικες μονο μερες τοτε μπορουμε να ελπιζουμε σε κατι.προπερσυ ξεκινησε κατι καλο οπως οι αγανακτισμενοι και αμεσως πηγε να καπελωθει απο κομματα και απο κατι παρατρεχαμενους που εμφανιζονταν στην πλατεια συνταγματος ως εκπροσωποι των αγανακτισμενων με αποτελεσμα να αρχισει ο εκφυλισμος και μερικες μερες αργοτερα τα ματ μαζι με τους γνωστους αγνωστους διελυσαν τα παντα.επεσε πολυ χημικο.για μενα προσωπικα οποιος κραζει απο τον καναπε ειναι γατακικαμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/
Comment
-
προσωπικα πιστευω οτι ηδη ειναι αργα..δημοσκοπησεις σου λενε ανοδος ο σαμαρας και πρωτο κομμα η νδ!στημενες εν μερει αλλα μια βολτα εξω στην κοινωνια θα πεισει κ τον πλεον αδαη οτι πραγματι αυξανονται αυτοι που πιστευουν οτι θα μας σωσει ο αντωνακης και η παρεα του!βεβαια σε αυτο συμβαλλει καθοριστικα ο βομβαρδισμος των μεγα-λων καναλιων οτι αλλαζει το κλιμα πεφτουν τα spread κτλ.μολις προχθες παραδεχθηκαν οτι τα εσοδα στις αρχες του 2013 παρουσιαζουν πτωση αλλα λενε ειναι νωρις για συμπερασματα.τα ξερουμε καλα εμεις τα συμπερασματα.νεο κουρεμα εν οψει το οποιο θα σημανει νεα μετρα.ειναι αληθεια οτι μας χρειαζοταν μια τροικα σε πολλα θεματα οπως στο λειτουργια του δημοσιου σε καποιες μεταρρυθμισεις κτλ.αλλα εδω εχουμε να κανουμε με αρμαγεδωνα.πραγματα που δεν κολλανε.πρωτοετης φοιτητης οικονομικης επιστημης βλεπει οτι η υφεση θα βαθυνει και αλλο.βρισκομαστε σε ενα βαρελι του οποιου ο πατος ηδη φαινεται.και ειναι το επιπεδο διαβιωσης βουλγαριας.μεσος μισθος στη βουλγαρια κατι παραπανω απο 300..εδω ειμαστε και θα τα δουμε ολα..κατα τα αλλα καθε μερα γεματες οι καφετεριες και τα μπαρακια στο κεντρο εγω γεματα τα βλεπω και καθημερινες..και σε καποιες συνοικειες...
Comment
-
Φίλε δημήτρη, δε διαφωνώ, σε γενικές γραμμές. Αλλά θα ήμουν πιο προσεκτικός και θα έψαχνα πιο βαθιά για να αιτιολογήσω την "διάλυση των πάντων". Θεωρείς δηλαδή ότι η αποτυχία, όπως λες, των αγανακτισμένων οφείλεται στο καπέλωμα από τα κόμματα και των παρατρεχάμενών τους και στο νταβαντούρι κάποιων διαδηλωτών με τα ματ; Καταρχήν, μαζευόταν κόσμος το απόγευμα γιατί το πρωί δούλευε ή έψαχνε για δουλειά. Δηλαδή η επανάσταση ήταν καθημερινά 6:30 με 9:00. 'Ενα κίνημα ξέρει γιατί δημιουργήθηκε, ξέρει τι θέλει να κάνει, ξέρει με ποιους έχει να κάνει, ξέρει πως θα τους αντιμετωπίσει, ξέρει μέχρι που μπορεί να φτάσει. Τα άλλα τα ακούω βερεσέ.Originally posted by DIMITRISPAP View Postοταν αποφασισουν ολοι να διαμαρτυρηθουν μαζικα ειρηνικα και παραλυσει το συστημα για μερικες μονο μερες τοτε μπορουμε να ελπιζουμε σε κατι.προπερσυ ξεκινησε κατι καλο οπως οι αγανακτισμενοι και αμεσως πηγε να καπελωθει απο κομματα και απο κατι παρατρεχαμενους που εμφανιζονταν στην πλατεια συνταγματος ως εκπροσωποι των αγανακτισμενων με αποτελεσμα να αρχισει ο εκφυλισμος και μερικες μερες αργοτερα τα ματ μαζι με τους γνωστους αγνωστους διελυσαν τα παντα.επεσε πολυ χημικο.για μενα προσωπικα οποιος κραζει απο τον καναπε ειναι γατακι
Το να στέκονται 1 εκατομύριο άνθρωποι μπροστά από ένα κτίριο, περιμένοντας να εισπράξουν κάποιου είδους χειροπιαστή λύπηση, δε λέει κάτι.
Αν είμασταν Ισλανδία, μπορεί αυτό να ήταν επανάσταση.
Εδώ είναι για γέλια.Last edited by diko; 21/02/2013, 05:19 PM.
Comment
-
1.σταματανε ολοι να εργαζοντε επ αοριστου...νεκρωνουν ολα μα ολα...2.σταματαμε ολοι μα ολοι να πληρωνουν οτι εχει να κανει σχεση με κρατος με φορο κτλ...3.αμα δεν εργαστεις δεν θαν πληρωθεις αρα πως θα ζησεις? οποτε παμε στο κυριοτερο απ ολα....4.τρομερη αλλυλεγυη μεταξυ μας για να επιζησουμε σε μια τετοια κατασταση στην οποια το μονο και βασικο που θα μας ενδιαφερει ειναι το φαγητο και η στεγη...5.αυτο ειναι επανασταση κατ εμε αλλα θελει κοτσια ξεβολεμα και ανθρωπους αγνους που οταν θα το ξεκινησουν ολο αυτο να το εννουν και να ειναι μονο για καλο και να μην κρυβεται τιποτα αλλο απο πισω για να πειστουν ολοι για τις αγνες προθεσεις τους...αυτο ειναι επανασταση και ξεθεμελιωμα των παντων χωρις βια χωρις καψιμο περιουσιων χωρις σαματα...ΚΛΕΙΣΤΟΝ ΕΠ ΑΟΡΙΣΤΟ με λιγα λογια...ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΓΙΑΓΚΟΣ ΔΡΑΚΟΣ...ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΑΣ
Comment
-
καλος η κακος ολες οι επαναστασεις εχουν ηγετες ,αρχηγους...αν οντος τυχει αυτος η αυτοι που θα βγουν μπροστα σε ολο αυτο να ειναι πραγματικα αγνοι και μην καθοδηγουμενοι ανθρωποι τοτε πιστεψε με ολος ο κοσμος θα ακολουθησει...και ας κοιμαμοστε ολοι τωραOriginally posted by diko View Postακριβώς.
και καταλαβαίνεις βόρειε πόλε, τι πόλεμο θα δεχτείς, από ποιούς και πως αμύνεσαι.
είναι μεγάλο θέμα.ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΓΙΑΓΚΟΣ ΔΡΑΚΟΣ...ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΑΣ
Comment
-
100%...Originally posted by meteofok View PostΤο σκεπτικό ειναι οτι σε οδηγούν στο να γινεις σκλάβος που θα εκπαιδευτει για το σκλαβοπαζαρο, να συνηθισεις στην ιδεα της '' εθελοντικης'' εργασιας ( ετσι χρυσωνεται το χαπι ) και της αυριανης μεθαυριανης εργασιας σου με αμοιβες ποντικου σε υπονομο , για να λες κι ευχαριστω απο πανω ( μιας και μεχρι προσφατα δουλευες '' δωρεαν'' και τωρα σου κανουν την τρισμεγιστη χαρη να σε πληρωνουν) / Αυτο το αισχος θελουν να φερουν εδω αλλωστε οι βρυξελλες. Μακρια απο μας αυτες οι χωρες..
DON'T FEED THE TROLLS
Comment
-
δεν ειμαι αλληλεγγυος με ενα πολυ μεγαλο μερος του ελληνικου λαου......οποιος εχει καρυδια την ''επανασταση'' του(λεξη καραμελα),την εχει κανει εδω και χρονια,οχι τωρα που του κοψανε τις χορηγιες.....την κανει απο τη στιγμη που ενηλικιωνεται ή ακομη και λιγο πριν μεσα απο την καθημερινοτητα του,τη δουλεια του,τις προσωπικες του σχεσεις,τις πολιτικες του επιλογες,τις αξιες του,την ακεραιοτητα του χαρακτηρα του......τωρα ειναι ΑΡΓΑ......ο καθενας για μενα ειναι μονος του......Originally posted by borios_polos View Post1.σταματανε ολοι να εργαζοντε επ αοριστου...νεκρωνουν ολα μα ολα...2.σταματαμε ολοι μα ολοι να πληρωνουν οτι εχει να κανει σχεση με κρατος με φορο κτλ...3.αμα δεν εργαστεις δεν θαν πληρωθεις αρα πως θα ζησεις? οποτε παμε στο κυριοτερο απ ολα....4.τρομερη αλλυλεγυη μεταξυ μας για να επιζησουμε σε μια τετοια κατασταση στην οποια το μονο και βασικο που θα μας ενδιαφερει ειναι το φαγητο και η στεγη...5.αυτο ειναι επανασταση κατ εμε αλλα θελει κοτσια ξεβολεμα και ανθρωπους αγνους που οταν θα το ξεκινησουν ολο αυτο να το εννουν και να ειναι μονο για καλο και να μην κρυβεται τιποτα αλλο απο πισω για να πειστουν ολοι για τις αγνες προθεσεις τους...αυτο ειναι επανασταση και ξεθεμελιωμα των παντων χωρις βια χωρις καψιμο περιουσιων χωρις σαματα...ΚΛΕΙΣΤΟΝ ΕΠ ΑΟΡΙΣΤΟ με λιγα λογια...
ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ.....ΧΙΟΝΙΑ Ε?????
Comment
-
Ολους τους ντομπάρουν με το σκεπτικό κάτσε και σκύψε αλλιώς θα φύγεις απο το ευρώ και θα χαθείς.Εδω και δύο χρόνια έλεγα σε φίλους- και δεν με πίστευαν-ότι θα μας κάνουν βουλγαρία μέσα στο Ευρώ.Δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει αλλά εκεί είμαστε. Ο βασικός στην βουλγαρία είναι 150ε και στην Ελλάδα 580.Μόνο που στην βουλγαρία το κόστος ζωής είναι το 1/5 σε σχέση με εδώ.Στην βουλγαρία πάντως η κυβέρνηση έπεσε από τις διαδηλώσεις. εδώ κοιμούνται όλοι τον υπνο του δικαίου,η είναι όλοι χορτάτοι και δεν φωνάζουν! Αρα καλά θα κάνουν να κατεβάσουν και άλλο τους μισθούς.Που είναι οι 1.500.000 άνεργοι?Αυτοί δεν πεινούν?Γιατί δεν κατεβαίνουν πουθενά.Καλά νομίζω μας κάνουν,αντέχουμε και άλλη λιτότηταOriginally posted by beach-snow View PostΜπράβο φίλε...μακάρι να είμασταν έτσι και να απαντούσαμε έτσι λεβέντικα όλοι σε κάθε "επιβουλή" από όπου κι αν προέρχεται και δεν θα είμασταν αιχαμάλωτοι αυτών των καθεστώτων που εγκαθίστανται στην χώρα μας!!!ΜΟΝΟ ΧΙΟΝΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΧΕΣ!
Comment
-
Πολύ σωστά Ηλία, όντως...Originally posted by civilathens View PostΠάντως ένα σημείο εντυπωσιάζει από το κείμενο που ανεβάσατε: Δεχόμαστε μόνο σοβαρές προτάσεις,...αλλά χωρίς αμοιβή!
Υ.Γ.1. Η Βουλγάρικη κυβένρηση δεν έπεσε, η ίδια αποχώρησε, με μία ηρωϊκή για μένα δήλωση του πρωθυπουργού τους...δεν μπορώ να βλέπω να χτυπούνται πολίτες και να υπάρχει αίμα...
Υ.Γ.2 Αγαπητέ gsnowman είσαι στο δρόμο που θέλουν οι κατακτητές...να στρέφεσαι εναντίον του άλλου...αν δεν το καταλάβουμε αυτό, θα συνεχίζουν να μας παίρνουν τα πάντα!!!Last edited by beach-snow; 21/02/2013, 07:25 PM.
http://weatherparty.blogspot.gr/ Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!
Comment
-
εγω την εκανα και την πληρωσα και την πληρωνω εδω και 3 χρονια αλλα η αχαριστια ειναι αμφιδρομη..αν θελουμε να μιλησουμε για τον τομεα της εργασιας προσωπικα μεγαλυτερη ηταν απο εκεινους που υπερασπιστηκα σαν προισταυμενος 50 και βαλε ανρθωπων και τελικα μονο εγω την πληρωσα....οποτε το ψαρι δεν βρωμαει μονο απο το κεφαλι αλλα και απο την ουραOriginally posted by GEORGE SNOWMAN View Postδεν ειμαι αλληλεγγυος με ενα πολυ μεγαλο μερος του ελληνικου λαου......οποιος εχει καρυδια την ''επανασταση'' του(λεξη καραμελα),την εχει κανει εδω και χρονια,οχι τωρα που του κοψανε τις χορηγιες.....την κανει απο τη στιγμη που ενηλικιωνεται ή ακομη και λιγο πριν μεσα απο την καθημερινοτητα του,τη δουλεια του,τις προσωπικες του σχεσεις,τις πολιτικες του επιλογες,τις αξιες του,την ακεραιοτητα του χαρακτηρα του......τωρα ειναι ΑΡΓΑ......ο καθενας για μενα ειναι μονος του......
ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ.....ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΓΙΑΓΚΟΣ ΔΡΑΚΟΣ...ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΑΣ
Comment
-
χαχαχα...οχι φιλε,συμμαχος με αυτον που με τον τροπο του εφερε τον κατακτητη,εγω δεν θα γινω.......και για να στο κανω πιο λιανα,συμμαχος δεν ημουν ποτε με τον δημοσιο-κομματοσκυλο-γλυφτη που εξασφαλιζε εργασια εντελως αναξιοκρατικα,δεν παρηγαγε,δεν ηταν στην υπηρεσια του πολιτη,αλλα ενα συνεχες εμποδιο στον πολιτη....στον δημοσιο που χλευαζε χαροκαμμενους ανθρωπους οταν του ζητουσαν να κανει απλα τη δουλεια για την οποια αυτοι οι ιδιοι τον πληρωναν....Originally posted by beach-snow View PostΠολύ σωστά Ηλία, όντως...
Υ.Γ. Αγαπητέ gsnowman είσαι στο δρόμο που θέλουν οι κατακτητές...να στρέφεσαι εναντίον του άλλου...αν δεν το καταλάβουμε αυτό, θα συνεχίζουν να μας παίρνουν τα πάντα!!!
ουτε με τον εμπορο που αισχροκερδουσε και εκλεβε το κρατος.....
ουτε με τον γιατρο που τα επαιρνε απο ασθενεις και φαρμακοβιομηχανιες......
ουτε με τον ταριφα που θα σε εξυπηρετουσε οποτε γουσταρε αυτος και αν μπορουσε θα σ'εκλεβε.....
ουτε με τον αγροτη που επαιρνε επιδοτησεις και φοροαπαλλαγες και τις μετετρεπε σε 4χ4 με ακριβο ζαντολαστιχο και ****μπαρα.....
ουτε με τον τυπακο που εβγαζε 20 καρτες για να παρει της Παναγιας τα ματια για να πουλησει μετα την μουρη του στον γειτονα.....
ουτε με τον ιδιωτικο που παταγε επι συναδελφικων πτωματων για να αναρριχηθει στην ιεραρχια μιας πολυεθνικης.......
ουτε ,ουτε,ουτε.......θα χρειαστουμε πολλες σελιδες.......
Με ολους αυτους ημουνα παντα εναντιον....με τον ελληναρα φιλε μου δεν μπορω να ειμαι αλληλεγγυος......και την καραμελα οτι κανω αυτο που θελουν οι ''κατακτητες'' πες την σε αυτους που τους εφεραν...ολους τους παραπανω δηλαδη.........ΧΙΟΝΙΑ Ε?????
Comment

Comment