Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ 10 ΜΑΡΤΙΟΥ -31 ΜΑΡΤΙΟΥ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ 10 ΜΑΡΤΙΟΥ -31 ΜΑΡΤΙΟΥ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ

ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΑΣ ΓΡΑΨΟΥΝ ΚΑΤΙ ΣΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ,ΕΓΩ ΑΚΟΜΑ ΕΛΠΙΖΩ ΣΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΘΑΥΜΑ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΜΑΡΤΙΟΥ...

θαυμα ειναι και αυτο..40αρια το μαρτιο

δεν θα σπασει με 5αρακι....

Comment

ΜΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΣΤΕ... ΚΑΙ ΚΛΑΙΤΕ ΣΑΝ ΓΥΝΑΙΚΟΥΛΕΣ ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ,ΟΙ ΧΑΡΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ensembles einai ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ...

Comment

Originally posted by CHARIS1 View Post
        ΜΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΣΤΕ... ΚΑΙ ΚΛΑΙΤΕ ΣΑΝ ΓΥΝΑΙΚΟΥΛΕΣ ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ,ΟΙ ΧΑΡΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ensembles einai ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ...
        βρε ναι αλλα ο χειμωνας ειναι σαν το 09-10 δεν τραβαει..
        δεν θα σπασει με 5αρακι....

Comment

ο τζιφος και τα αλλα παιδια δειχνουν αλλα ομως και οπως ξερουμε στις ζεστες ειναι μανουλες
          καιρε μου καλε και αγαπημενε ... :rolleyes:

Comment

Μετά από μεγάλες ζέστες έρχονται μεγάλα κρύα!!!...όχι όμως για φέτος αλλά για τον χειμώνα του 2013-2014...

Comment

Ολα μέχρι τέλη Μάρτη είναι ανοιχτά σε όλα...
              Last edited by beach-snow; 19/02/2013, 08:14 PM.

http://weatherparty.blogspot.gr/
              Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!

Comment

ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ ΛΙΓΗ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ,ΑΡΚΕΤΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΜΑΥΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ

Comment

Originally posted by CHARIS1
                  ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΑΣ ΓΡΑΨΟΥΝ ΚΑΤΙ ΣΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ,ΕΓΩ ΑΚΟΜΑ ΕΛΠΙΖΩ ΣΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΘΑΥΜΑ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΜΑΡΤΙΟΥ...
                  Εγω θελω να το πιστευω... Κανεις δεν ξερει αλλωστε. Μετα το φθινοπωρο διαρκειας μπορει να ερθει ενας μινι απο πλευρας διαρκειας αλλα βαρβατος απο ενταση χειμωνας μεσα στο Μαρτη...Εστω ενα 10ημερο βρε αδερφε...
                  ''ΠΑΓΩΝΙΑ ΒΡΟΧΗ ΚΑΙ ΧΙΟΝΙ ΝΑ 'ΤΑΝ Η ΒΔΟΜΑΔΑ ΟΛΗ, ΚΙ Η ΛΙΑΚΑΔΑ ΝΑ 'ΤΑΝ ΜΟΝΟ ΚΑΝΑ-ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ...''

Comment

3 Μαρτιου ξεκιναει το frozen platet στον σκαι. Καινουργια παραγωγη ΒΒC.
                    sigpic

Comment

κι εγω ειμαι αισιοδοξος....για το διαστημα 2014-2020......εκει μεσα θα γινει κατι πολυ δυνατο.....
                      ΧΙΟΝΙΑ Ε?????

Comment

Λίγες μέρες απέμειναν ώστε να ολοκληρωθεί η φόλα του χειμώνα για τα ανατολικά πεδινά,όσον αφορά τον τομέα κρύου-χιόνι
                        ΜΟΝΟ ΧΙΟΝΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΧΕΣ!

Comment

Δυστυχώς άδικα περιμέναμε να δούμε λίγο κρύο λίγο παγωνιά λίγο άσπρο μέσα στην γενική μαυρίλα.Ο χειμώνας σταμάτησε στα κρορφοβούνια και στα πολύ ορεινά χωριά της πίνδου.Φέτος δεν έχω δει ούτε πάχνη στο χορτάρι όπως κάθε πρωί έβλεπα.
                          ΜΟΝΟ ΧΙΟΝΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΧΕΣ!

Comment

Originally posted by civilathens View Post
                            Δυστυχώς άδικα περιμέναμε να δούμε λίγο κρύο λίγο παγωνιά λίγο άσπρο μέσα στην γενική μαυρίλα.Ο χειμώνας σταμάτησε στα κρορφοβούνια και στα πολύ ορεινά χωριά της πίνδου.Φέτος δεν έχω δει ούτε πάχνη στο χορτάρι όπως κάθε πρωί έβλεπα.
                            αυτο που λες για την παχνη το σκεφτομουνα χθες-προχθες.....ειναι απιστευτο οτι φετος απλα δεν υπηρξε αυτο το φαινομενο,που γενικα ειναι πολυ συνηθισμενο.....
                            ΧΙΟΝΙΑ Ε?????

Comment

Originally posted by phanis777 View Post
                              3 Μαρτιου ξεκιναει το frozen platet στον σκαι. Καινουργια παραγωγη ΒΒC.
                              Tο περιμενω πως και πως .....απο τις καλυτερες βραβευμενες παραγωγες...ας θαυμασουμε τις ομορφιες της μανας που μας γεννησε ..
                              Γιωργος-Σπατα- καμπια Διρφυων Ευβοιας

Comment

Working...
                              X