Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ 18-19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Και ο Σκίρονας και το bolam δίνουν πάντως

Comment

• Originally posted by ΓΙΑΝΝΗΣ View Post
      κοιταζα και χτες αυτο που δινει το γφσ για το βραδυ στην θεσσαλονικη..
      μονο το γφς το δινει.
      τα περιοχικα δινουν προς το απογευμα στην κατερινη.
      το βραδυ μονο το γφς,,
      το ευρωπαικο δεν δινει τιποτα επισης.
      το καλυτερο διατημα το ειχε απο τις 12 το μεσημερι μεχρι τςι 4 σημερα.
      για να δουμε αν το γφς που και σε εμας εχει δωσει πολλες φορες κατι ακυρα,πεσει μεσα,
      η δορθφορικη αυτην την στιγμη δεν λεει τιποτα,τωρα αν γινει κατι σαν αυτο που εχει το γφς δεν θα φαινοταν απο τωρα,
      για να δουμε...
      η συννεφια που δείχνει τώρα η δορυφορική στη Βόρεια Αλβανία, ίσως είναι αυτό που δείχνει το gfs για το βράδυ, αν τελικά κινηθεί προς τα εμάς

Comment

• Originally posted by nkantzos View Post
        η συννεφια που δείχνει τώρα η δορυφορική στη Βόρεια Αλβανία, ίσως είναι αυτό που δείχνει το gfs για το βράδυ, αν τελικά κινηθεί προς τα εμάς
        ναι την εχω δει και εγω αλλα κομη ειναι νωρις και δεν καταλαβαινω την κινηση..ε κατα τις 7 το βραδυ αν την δειτε να ερχετε..
        Originally posted by Philip View Post
        Και ο Σκίρονας και το bolam δίνουν πάντως
        TO High Resolution βλεπεις ε?
        εγω αυτο δεν το κοιταζω η αληθεια ειναι.
        καμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/

Comment

• ναι δεν φαίνεται ακόμη...Θυμάστε ρε Θεσσαλονικείς....ένα βράδυ του χείμωνα 2007 ή 2008 (δεν θυμάμαι ακριβώς) που είχε περάσει μία χιονοκαταιγίδα από τα Δ-ΒΔ και έβαλε γύρω στα 5-10 ποντάκια στα υψηλότερα σημεία της πόλης μέσα σε μισή ώρα.Λέτε να γίνει και άπόψε αυτό;;

Comment

• Originally posted by nkantzos View Post
            ναι δεν φαίνεται ακόμη...Θυμάστε ρε Θεσσαλονικείς....ένα βράδυ του χείμωνα 2007 ή 2008 (δεν θυμάμαι ακριβώς) που είχε περάσει μία χιονοκαταιγίδα από τα Δ-ΒΔ και έβαλε γύρω στα 5-10 ποντάκια στα υψηλότερα σημεία της πόλης μέσα σε μισή ώρα.Λέτε να γίνει και άπόψε αυτό;;
            αααα σταματα σταματα σουςςςςς
            οπως ανεφερα και πανω, 5 βαθμους και περιπου απο τις 2 παρατηρηθηκε ξαφνικη πτωση της τ και συνεχιζει τωρα.. ο καιρος εχει αλλαξε εξω,εντονη βροχη σε σχεση με το πρωι που εριχνε πετρια και αισθητα περισσοτερο κρυο απ οτο πρωι
            δεν θα σπασει με 5αρακι....

Comment

• Χιονονερο εδω το πρωι για πολλοστη φορα φετος!!!Ηρεμα τα πραματα τωρα με λιγες ψιχαλες..
              Γιαννης,Γιαννενα και τα μυαλα στα...χιονια!

Comment

ναι την εχω δει και εγω αλλα κομη ειναι νωρις και δεν καταλαβαινω την κινηση..ε κατα τις 7 το βραδυ αν την δειτε να ερχετε..

TO High Resolution βλεπεις ε?
                εγω αυτο δεν το κοιταζω η αληθεια ειναι.
                Αυτό κοιτούσα πάντα, το regional λες εσύ;

Comment

• ρεσιταλ αχιονιας φετος δινει το νευροκοπι....
                  αλλα και κ φλωρινα χαλια φετος.
                  σημερα βλεπω καλα ?4.6 εχει τωρα η φλωρινα????
                  ανοιξη,,,
                  καμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/

Comment

• Κλασικα με καιρο απο τα δυτικα ριχνει ψιχουλα στην Ιστιαια,μολις 5,2mm...Αντιθετα η Μαγνησια πρεπει να ειχε καλες καταιγιδες,ο Βολος σχεδον 18mm,καπου εκει και η Σκιαθος!
                    Last edited by aggelos_345; 19/02/2013, 03:20 PM.

Comment

ρεσιταλ αχιονιας φετος δινει το νευροκοπι....
                      αλλα και κ φλωρινα χαλια φετος.
                      σημερα βλεπω καλα ?4.6 εχει τωρα η φλωρινα????
                      ανοιξη,,,
                      ...και η κοζανη ειναι για κλαματα. Πως μπορει να υπολογισει κανεις σε ενα χαοτικο συστημα την πιθανοτητα να κατεβουν οι ψυχρες μάζες στην ελλαδα και ποια η πιθανοτητα να φυγουν για ασια η αντλαντικο ?

Comment

• Poly entoni xionoptwsi ston agio athanasio pellas Exei 1 wra peripou pou arxise!

Comment

• http://www.meteodrama.gr/xwebcam.php

επιτελους!!!
                          λιωμενες νιφαδες και μεσα στην δραμα.κανονικο χιονονερο στα ψιλα της πολης

Comment

• Σήμερα στην Αγία Τριάδα λίγο μετά τις πρωϊνές ώρες, όταν είχε περάσει το δυνατό κύμα χιονιού!!! Μια ατμοσφαιρική περιήγηση...

http://weatherparty.blogspot.gr/
                            Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!

Comment

• Πυκνή χιονόπτωση αυτη τη στιγμή εδώ με συνεχόμενη πτώση της Τ.
                              Θέλω ενα ΤΤ αυτή τη στιγμή!

Comment

• φοβερη χιονοπτωση στη πρωτη διχνει η webcam.τα σπαει κυριολεκτικα!
                                GM

Comment

Working...
                                X