Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ "valentine's day" 12-17/02/13

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Καλησπερα απο Αμφικλεια

4,3 τωρα και συννεφια κατα τοπους πιο πυκνη.

Χθες-σημερα το πρωι πιασαμε και 3,7 με φαινομενα . το χιονι επεφτε απο τα 650 περιπου μετρα εκεινη την στιγμη,Ενω κανονικο χιονι με χιονοστρωση ειχαμε απο τα 700-800 και πανω. Τι να το κανεις ομως που ολοι εδω μιλουν για εναν απο τους ηπιοτερους χειμωνες των τελευταιων ετων για ορεινα ημιορεινα χωρια.Αν συνεχισει ετσι (με κατι νιφαδες μια ημερα και αλλο ενα βραδυ που εριξε χιονοχαλαζο ) εδω στα 450 και συμφωνα με αυτα που εχω δει και αν δεν κανει κατι τελη φλεβαρη η τον μαρτη παμε να σπασουμε ρεκορ πολλων ετων.Ποιο 2006-07 μιλαμε για ετη πισω ρεκορ τρελο θα βγει..
    Ας ελπισουμε στο καλυτερο εστω στο παρα πεντε
    :weather_14:Με χιονοεκτιμηση,

θoδωρης :cool:

Comment

• Originally posted by DIMITRISPAP View Post
      καλησπερα και απο μενα..νωρις το απογευμα βρεθηκα παρνηθα..καπου διαβασα για χιονια στα 600 μετρα.πασπαλισμα ξεκινουσε αυστηρα απο μον παρνες και πισω ενω κατα τις 3 ειχε χιονοθυελλα..πιο ψηλα το χιονι σαφως περισσοτερο..το χιονι ξεκινουσε να πεφτει απο τα 800 μετρα περιπου..εχω και φωτο αλλα θα τις ανεβασω αργοτερα
      Μια και λέτε για Πάρνηθα,να πω και εγώ που ανέβηκα στις 8.30 το πρωί και ήμουν σχεδόν μόνος μου!Περπάτησα από το μπάφι έως την Σκίπιζα (για όσους γνωρίζουν το βουνό) εν μέσω καλής χιονόπτωσης.Ψηλά είχε έως και 20εκ.(μέχρι τα 1200 όμως χωρίς να πάω από την βορινή πλευρά)Φωτο δεν έβγαλα γιατί την πάρνηθα την έχω συνηθήσει από μέτρο και πάνω.
      Last edited by civilathens; 17/02/2013, 09:46 PM.
      ΜΟΝΟ ΧΙΟΝΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΧΕΣ!

Comment

• https://www.youtube.com/watch?v=DnENC6NvpWQ
        σημερα κατα τισ 16:00

Comment

• Κορυφή είναι εκεί φίλε;

Comment

• 830429_481656651897495_1183144414_o.jpg859161_481656245230869_257052796_o.jpg860531_481657245230769_122393654_o.jpgαυτα τα ολιγα σημερα απο παρνηθα..παρτε και εναν χιονανθρωπο gay γιατι αυτο μονο χιονι δεν ειναι...οι φωτο πισω απο μον παρνες στα 50 μετρα

Comment

• 900μ 950

Comment

• Originally posted by harrisweather1 View Post
                https://www.youtube.com/watch?v=dnenc6nvpwq
                a ωστε εβαλε και η Πεντελαρα μια πετσα χιονακι 3-5 εκατοστα...εκει που σταματας φιλε πρεπει να ειναι 820-850 μετρα, τεσπα δεν παιζει και τοσο ρολο....

Απο ποιο υψομετρο ξεκινουσε η χιονοστρωση??? χαμηλοτερα απο διασταυρωση για σπηλια Νταβελη ??? (υψομετρο 680 μετρα)
                ΤΡΕΛΑ ΜΕ ΚΡΥΟ ΚΑΙ ΧΙΟΝΙΑ....ΤΡΕΛΑ ΛΕΜΕ

Comment

• οριακα σε κορμους λιγο πιο πανω

Comment

• 3,2 τώρα εδω.....
                    Χιόνια που δε λιώνουν κι άλλα περιμένουν

Comment

• Στο Χελμό!!!

http://weatherparty.blogspot.gr/
                      Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!

Comment

• Originally posted by harrisweather1 View Post
                        https://www.youtube.com/watch?v=DnENC6NvpWQ

http://weatherparty.blogspot.gr/
                        Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!

Comment

• Originally posted by civilathens View Post
                          Μια και λέτε για Πάρνηθα,να πω και εγώ που ανέβηκα στις 8.30 το πρωί και ήμουν σχεδόν μόνος μου!Περπάτησα από το μπάφι έως την Σκίπιζα (για όσους γνωρίζουν το βουνό) εν μέσω καλής χιονόπτωσης.Ψηλά είχε έως και 20εκ.(μέχρι τα 1200 όμως χωρίς να πάω από την βορινή πλευρά)Φωτο δεν έβγαλα γιατί την πάρνηθα την έχω συνηθήσει από μέτρο και πάνω.

’σχετο...το πυροφυλάκιο υπάρχει ακόμα εκεί;;Έχω να πάω από το '94 που έκανα πυροφυλάξεις με τον Ε.ΔΑΣ.Α.
                          Beati Paoli.........

Comment

• Originally posted by Kateriniotis87 View Post
                            Καλησπέρα σας και από την μουντή και λίγο βροχερή Κατερίνη....άλλη μία μέρα χωρίς ήλιο με τις περισσότερες ώρες να έχει συννεφιά,αλλά από τις νυχτερινές ώρες μέχρι και τις 2 το μεσημέρι να ρίχνει ένα ψιλόβροχο που άφησε στο σταθμό μου 6 χιλιοστά βροχής......η ελάχιστη το πρωί στους 6,1 βαθμούς και η μέγιστη στους 8,8 βαθμούς.....αυτή τη στιγμή έχουμε 7,8 βαθμούς και 75% υγρασία.....

Έχουμε και λέμε ημέρες που κατέγραψε ο σταθμός μου γι'αυτό το μήνα.....
                            7/2/2013 : 1,2 χιλιοστά
                            13/2/2013 : 2,1 χιλιοστά
                            14/2/2013 : 9,3 χιλιοστά
                            15/2/2013 : 0,3 χιλιοστά
                            16/2/2013 : 16,2 χιλιοστά
                            17/2/2013 : 6 χιλιοστά
                            Σύνολο για το Φεβρουάριο μέχρι στιγμής 35,1 χιλιοστά βροχής....23,7 χιλιοστά ο Γενάρης που μας πέρασε.....
                            Γεια σας κι απο μενα...οπως τα ειπε ο φιλος για τον καιρο της πολης μας σημερα...εγω μετα το μεσημερι ημουνα στο χωριο μου, τον Μοσχοποταμο στα 450 μετρα...κι εκει το ιδιο σκηνικο με συννεφια και ψιλοβροχο απλα με λιγο περισσοτερο κρυο...
                            Ξανα Κατερινη τωρα...ελαχιστη απο το σταθμο μου σημερα στους 6.6 και μεγιστη στους 9.5 βαθμους ενω τωρα εχει αρχισει να ριχνει κατι ψιχαλες (μπορεις να το πεις και ασθενη βροχη) με 6.4 βαθμους και 84% υγρασια...

Καλο βραδυ...

Comment

• Originally posted by Panos_Katerini View Post
                              Γεια σας κι απο μενα...οπως τα ειπε ο φιλος για τον καιρο της πολης μας σημερα...εγω μετα το μεσημερι ημουνα στο χωριο μου, τον Μοσχοποταμο στα 450 μετρα...κι εκει το ιδιο σκηνικο με συννεφια και ψιλοβροχο απλα με λιγο περισσοτερο κρυο...
                              Ξανα Κατερινη τωρα...ελαχιστη απο το σταθμο μου σημερα στους 6.6 και μεγιστη στους 9.5 βαθμους ενω τωρα εχει αρχισει να ριχνει κατι ψιχαλες (μπορεις να το πεις και ασθενη βροχη) με 6.4 βαθμους και 84% υγρασια...

Καλο βραδυ...
                              Όπως είπες και εσύ Πάνο ναι όντως τώρα το παρατήρησα βρέχει με μέτριας έντασης θα έλεγα και ήδη άρχισε να μετράει 0,3 χιλιοστά βροχής με 6,1 βαθμούς και 88% υγρασία........καλό βράδυ και από μένα........
                              Αντώνης....Κατερίνη....

Comment

• Originally posted by Kateriniotis87 View Post
                                Πέρυσι δεν είχαμε 60 πόντους χιόνι εδώ στην Κατερίνη και εσείς με το ζόρι σας έριχνε,γι'αυτό λέω εγώ....

6,7 βαθμούς τώρα και 83% υγρασία
                                αα αυτο λες?ε ενταξει ,πρωτη φορα γινεται?το χω συνηθισει ,μου φαινεται φυσιολογικο

Comment

Working...
                                X