Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ "valentine's day" 12-17/02/13

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ασταματητη βροχη απο τα ξημερωματα. τωρα πολυ δυνατη βροχη με λιγα κεραυνιδια.

Comment

• χαλαζι εδω μικρο....

Comment

• και κεραυνοι....

Comment

• Originally posted by Dionisis00 View Post
          Πολλή βροχή παιδιά, είναι φίλος μου πάνω Πάρνηθα. Χιονόπτωση από τα 1100, λίγο χιόνι κάτω στρωμενο από το Μπαφι και προς την κορυφή αρκετοί πόντοι στρωμένοι.
          Τελικά είναι χιόνι,για χιόνι το έκανα και εγώ αλλά με νοτιά λίγο δύσκολο.Αρα έκπληξη,με καρανοτιά και υψηλή θερμοκρασία θερμοκρασία
          Πλέον φαίνεται καθαρά,το στρώνει παντού
          Last edited by civilathens; 13/02/2013, 01:48 PM.
          ΜΟΝΟ ΧΙΟΝΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΧΕΣ!

Comment

• H καμερα της Παρνηθας μαλλον μετακινηθηκε...Απο τον αερα αραγε?!
            ΤΙ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ..ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΦΩΤΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΧΙΟΝΙΣΜΕΝΕΣ ΚΟΡΥΦΕΣ ΤΩΝ ΒΟΥΝΩΝ ΑΠΟ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ..!!

Comment

• Η θερμοκρασία έπεσε αισθητά, 7 βαθμοί πλέον εδώ, οπότε λογικό μου φαίνεται που το γύρισε. Από τα 1100+ το αφήνει πλέον και κάτω, φαίνεται και από την κάμερα. Ελπίζω να βάλει.

Comment

• λοιπον εγινα μουσκεμα καθως γυρναγα απο το σχολειο σημερα ριχνει πολυ και αναμενουμε ακομα περισσοτερη βροχη τις επομενες μερες!!!
                20μμ μεχρι τωρα χαλαζι (ευτυχως ημουν μεσα) και κεραυνιδια
                7.7 βαθμους
                καιρε μου καλε και αγαπημενε ... :rolleyes:

Comment

• Originally posted by Dionisis00 View Post
                  Η θερμοκρασία έπεσε αισθητά, 7 βαθμοί πλέον εδώ, οπότε λογικό μου φαίνεται που το γύρισε. Από τα 1100+ το αφήνει πλέον και κάτω, φαίνεται και από την κάμερα. Ελπίζω να βάλει.
                  8.6 εδώ(μενίδι) και νομίζω με +2 στα 850 βάση πρόβλεψης γφσ!

Comment

• μου κανει μεγαλη εντυπωση που εχει πεσει τοσο η Τ...

6,6 βαθμοι τωρα με +2 στα 850!!!

19mm .... και η βροχη συνεχιζεται...
                    Under the Attica sky snow will rise again... 2017-2018

Comment

• Originally posted by PEACERMAN View Post
                      H καμερα της Παρνηθας μαλλον μετακινηθηκε...Απο τον αερα αραγε?!
                      Οχι εγώ άλλαξα για λίγο το πλάνο

Comment

• 6 βαθμοί ελάχιστη πριν από λίγο με 11,4mm βροχής. Τώρα 6,4 με 93% υγρασία και μέγιστη ριπή ανέμου 39,2km/h.
                        Μετεωρολογικός σταθμός ’νω Μελίσσια
                        http://whoisthis.no-ip.info:8080/index.htm

Comment

• γεια σας,10.4 χιλ. μεχρι στιγμης εδω σημερα με την θερμοκρασια να σημειωνει μεγιστη στης 8 το πρωι (12,8) και ελαχιστη στις 1:30 (7,5),αυτα απο τον σταθμο στα 20 μετρα της κατω πυλαιας,δυστυχος αυτος που ειχαμε εδω χαλασε και δειχνει οτι νανε τις περισσοτερες φορες.Εδω κατα τις μια ειχαμε 6 βαθμους τωρα 7
                          δεν θα σπασει με 5αρακι....

Comment

• καταιγιδα στην δραμα η 6η για φετος.στα μερη μας πια δε βρεχει κανονικα ουτε τον χειμωνα....
                            5 χιλιοστα χθες 17 σημερα και ο πανικος συνεχιζεται...

Comment

• να κ ο γαλανός ουρανός στην Θεσσαλονίκη, έχουμε μια βελτίωσηαπό δυτικά κ ως βόρεια Ελλάδα? η κάνω λάθος?

Comment

• Αττική νομίζω σιγα σιγά πατάμε όλοι τα 20 χιλιοστά πλέον.

Comment

Working...
                                X