ασταματητη βροχη απο τα ξημερωματα. τωρα πολυ δυνατη βροχη με λιγα κεραυνιδια.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ "valentine's day" 12-17/02/13
Collapse
X
-
Τελικά είναι χιόνι,για χιόνι το έκανα και εγώ αλλά με νοτιά λίγο δύσκολο.Αρα έκπληξη,με καρανοτιά και υψηλή θερμοκρασία θερμοκρασίαOriginally posted by Dionisis00 View PostΠολλή βροχή παιδιά, είναι φίλος μου πάνω Πάρνηθα. Χιονόπτωση από τα 1100, λίγο χιόνι κάτω στρωμενο από το Μπαφι και προς την κορυφή αρκετοί πόντοι στρωμένοι.
Πλέον φαίνεται καθαρά,το στρώνει παντούLast edited by civilathens; 13/02/2013, 01:48 PM.ΜΟΝΟ ΧΙΟΝΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΧΕΣ!
Comment
-
λοιπον εγινα μουσκεμα καθως γυρναγα απο το σχολειο σημερα ριχνει πολυ και αναμενουμε ακομα περισσοτερη βροχη τις επομενες μερες!!!
20μμ μεχρι τωρα χαλαζι (ευτυχως ημουν μεσα
) και κεραυνιδια
7.7 βαθμουςκαιρε μου καλε και αγαπημενε ... :rolleyes:
Comment
-
8.6 εδώ(μενίδι) και νομίζω με +2 στα 850 βάση πρόβλεψης γφσ!Originally posted by Dionisis00 View PostΗ θερμοκρασία έπεσε αισθητά, 7 βαθμοί πλέον εδώ, οπότε λογικό μου φαίνεται που το γύρισε. Από τα 1100+ το αφήνει πλέον και κάτω, φαίνεται και από την κάμερα. Ελπίζω να βάλει.ΜΟΝΟ ΧΙΟΝΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΧΕΣ!
Comment
-
γεια σας,10.4 χιλ. μεχρι στιγμης εδω σημερα με την θερμοκρασια να σημειωνει μεγιστη στης 8 το πρωι (12,8) και ελαχιστη στις 1:30 (7,5),αυτα απο τον σταθμο στα 20 μετρα της κατω πυλαιας,δυστυχος αυτος που ειχαμε εδω χαλασε και δειχνει οτι νανε τις περισσοτερες φορες.Εδω κατα τις μια ειχαμε 6 βαθμους τωρα 7δεν θα σπασει με 5αρακι....
Comment

Comment