Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Απ το πρωί χιονίζει κατά περιόδους . Αλλά λόγω χαμηλής θερμοκρασίας έχουμε στρωμένο χιόνι παντού .

-2 τωρα.

Τα καλύτερα ερχονται Πεμπτη Παρασκευή.
    .

Comment

• Έχουμε κανένα φίλο στο Δουβλίνο; Μετά το Βουκουρέστι θα έλεγα ότι είναι το μοναδικο μέρος που θα ηθελα να είμαι ,οσο αφορα τις μεγαλες πολεις της ευρωπης ,σε αυτή την πανευρωπαϊκή κακοκαιρία . Πάνω από 50 cm φαίνεται να πέφτουν ,υποθέτω με lake effect .Λογικά Εάν γίνει θα είναι πρωτοφανές ή πολύ σπάνιο.
      Αέρα να `σαι τιμωρός, να `σαι και παιχνιδιάρης κι αν βαρεθεί η ψυχούλα μου, να `ρθεις να μου την πάρεις, για να κοιτάει από ψηλά,του κόσμου τη ραστώνη, να ξεχαστεί σαν των βουνών το περσινό το χιόνι.

Comment

• Originally posted by oldboy332 View Post
        Έχουμε κανένα φίλο στο Δουβλίνο; Μετά το Βουκουρέστι θα έλεγα ότι είναι το μοναδικο μέρος που θα ηθελα να είμαι ,οσο αφορα τις μεγαλες πολεις της ευρωπης ,σε αυτή την πανευρωπαϊκή κακοκαιρία . Πάνω από 50 cm φαίνεται να πέφτουν ,υποθέτω με lake effect .Λογικά Εάν γίνει θα είναι πρωτοφανές ή πολύ σπάνιο.
        Το βουκουρεστι νομίζω πήγε κάτω του αναμενόμενου σε αυτή τη χιόνι καίρια. Δε νομίζω ότι έβαλε πολύ.Εχω φιλότιμους Δουβλίνου.Περιμενουν πως κ πως

Comment

• -3c αυτή τη στιγμή στο Λονδίνο

Comment

• Το σαπιο Δουβλίνο. Δειτε προβλεψη.

Τα χιόνια πέφτουν πάντα στα κραδπεδσ του πολυ κρυου.

Comment

• Χιονίζει τώρα και στη βόρεια παραθαλάσσια Ισπανία...https://www.skylinewebcams.com/el/we...-urdiales.html

Comment

• Originally posted by snsick View Post
                Το βουκουρεστι νομίζω πήγε κάτω του αναμενόμενου σε αυτή τη χιόνι καίρια. Δε νομίζω ότι έβαλε πολύ.Εχω φιλότιμους Δουβλίνου.Περιμενουν πως κ πως
                Υπαρχουν πολεις στη Ρουμανια με περισσοτερο χιονι, αλλα δεν τα πηγαμε ασχημα. Επισημα 30 ποντους, επειδη ομως επεσε σχεδον ολο με δυνατο αερα υπαρχουν ανεμοσουρια μισο κι ενα μετρο. Και θα ξαναχιονισει την Παρασκευη.
                No snow....no party

Comment

• Originally posted by Snowthunder View Post

Υπαρχουν πολεις στη Ρουμανια με περισσοτερο χιονι, αλλα δεν τα πηγαμε ασχημα. Επισημα 30 ποντους, επειδη ομως επεσε σχεδον ολο με δυνατο αερα υπαρχουν ανεμοσουρια μισο κι ενα μετρο. Και θα ξαναχιονισει την Παρασκευη.
                  Και εγώ αναφέρθηκα στις μεγάλες πόλεις τις Ευρώπης εννοώντας κυρίως τις πρωτεύουσες . Διαφορετικά πήγαινα μέχρι την Κοζάνη...Εάν έπεσαν 30 πόντοι στο κέντρο είναι μια χαρά! Γενικά πάντως δεν είδα μέχρι τώρα κάποια εικόνα αξιοζήλευτη από Ευρωπαϊκές πόλεις χωρίς φυσικά αυτό να σημαίνει ότι δεν έριξε πουθενά χιόνι ή ότι από μόνο του τέτοιο ψύχος δεν είναι άξιο αναφοράς .
                  H αναφορά μου στο Δουβλίνο ήταν γιατί η πρόβλεψη του Ευρωπαϊκού είναι για 51cm και του gfs για 23cm τις επόμενες 3 ημέρες.Λέμε τώρα...
                  Αέρα να `σαι τιμωρός, να `σαι και παιχνιδιάρης κι αν βαρεθεί η ψυχούλα μου, να `ρθεις να μου την πάρεις, για να κοιτάει από ψηλά,του κόσμου τη ραστώνη, να ξεχαστεί σαν των βουνών το περσινό το χιόνι.

Comment

• Originally posted by Κωστας. View Post
                    Απ το πρωί χιονίζει κατά περιόδους . Αλλά λόγω χαμηλής θερμοκρασίας έχουμε στρωμένο χιόνι παντού .

-2 τωρα.

Τα καλύτερα ερχονται Πεμπτη Παρασκευή.
                    .
                    mακαρι Κωστα! στους 6 μου χειμωνες εδω (κεντρο) αυτος ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΜΩΝΑΣ
                    τα "μοντέλα" μου μέσα.

Comment

• Απιστευτα blizzards σημερα. Ολα λευκα και η Τ κολλημενη στους -5.
                      Half of my life ive been watching,half of my life ive been waking up.Birds in the sky could warn me.Theres no life like the snow life.

Comment

• https://www.earthcam.com/world/engla...m=abbeyroad_uk

Comment

• -6.4 τώρα, μόλις χάσαμε ένα καλό snow shower που μας πέρασε ξυστά. Το ψυχος είναι φοβερό. Είναι σχεδόν αδύνατο να βγεις έξω χωρίς να καλύψεις το κεφάλι σου. Υπάρχει μεγάλη αβεβαιότητα με την καταιγίδα Emma αύριο. Κάποιες προγνωσεις στέλνουν το υπερχαμηλο σε βόρεια τροχιά, κάποιες άλλες έχουν πιο ΒΑ τροχιά. Αν συμβεί το πρώτο θα θαφτει η Ουαλία και εμείς θα πάρουμε ψιχουλα. Συνήθως τέτοιες τροπικες καταιγίδες έχουν βόρεια κατεύθυνση. Η Σκωτία είναι ήδη σε national emergency και δεν δουλεύει τίποτα.
                          Half of my life ive been watching,half of my life ive been waking up.Birds in the sky could warn me.Theres no life like the snow life.

Comment

• Εδω μπορειτε να δειτε τις κλασικες περιοχες στην σκανδιναβια που τρωνε lake(sea δηλαδη) effect snow σε τετοιες περιπτωσεις εισβολης απο σιβηρια
                            https://www.yr.no/radar/norden.html
                            ΝΑ σουηδια και ΝΑ νορβηγια βαζουν πολυ χιονι στα παραλια
                            Και αυτα τα streams επιμενουν για μερες
                            Αν δειτε και ενα νησακι κατω απο σουηδια, ειναι γνωστο ως η μεγαλη χιονομανα στην σουηδια γιατι μπορει να βαλει πραγματικα πολυ χιονι

Comment

Working...
                            X