Αλλα δεν ειμαστε κοντα.Οι βροντες ισα που ακουγονται.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ
Collapse
X
-
Ωραία πήρα μια γεύση της Εγγλέζικης γίδας!
By the way ένα διάγραμμα υετού από τον τυφώνα μεράντι χαχα
Το φθινόπωρο τελείωσε πριν καν αρχίσει. Οπότε ο στόχος για τον χειμώνα είναι ένας φυσιολογικός χειμώνας. [χαιρέτα μας τον πλάτανο δηλαδή:croc:]
Έσπασε η 6ετία χωρίς 30ποντο. Να ξαναμηδενίσουμε?:cool:
Comment
-
http://el.blitzortung.org/live_light...aps.php?map=10 Κοιτάξτε πόσο βόρεια έφτασαν οι καταιγίδες. δεν είναι συνηθισμένο τόσο βόρειαΤο φθινόπωρο τελείωσε πριν καν αρχίσει. Οπότε ο στόχος για τον χειμώνα είναι ένας φυσιολογικός χειμώνας. [χαιρέτα μας τον πλάτανο δηλαδή:croc:]
Έσπασε η 6ετία χωρίς 30ποντο. Να ξαναμηδενίσουμε?:cool:
Comment
-
27.3C Στο Σταβανγκερ!!!
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ.
Για μπανιο στις παραλιες δηλαδη.!!!!!!
It has never been warmer in Stavanger in September than it was on Tuesday. Folks flocked to the beaches along the North Sea when thermometers rose to more than 27C (around 80F).
After a summer of rain and cool temperatures, Stavanger was positively basking in the unusual warmth this week. And it may get even warmer.
We cant rule out that the warmth record set on Tuesday (for a day in September) will be broken as soon as Wednesday or Thursday, state meteorologist Anders Sivle told Norwegian Broadcasting (NRK).
Thermometers hit 27.3C at 5pm on Tuesday. The last record high for September was set in 1968, when temperatures hit 24.9C.
Comment
-
Πραγματικά φαντάζει απίστευτο το πώς κάνουν για λίγο ήλιο εκεί πάνω. Αλλά κάπως τους κατάλαβα όταν είχα πάει νότια Σουηδία 5-6 ημέρες για δουλειά, αρχές Φλεβάρη πριν μερικά χρόνια. Όλη την ημέρα συννεφιά και θερμοκρασίες καρφωμένες στο 0. Δεν είδα ήλιο ούτε για 1 sec. Κοιμόμουν απο τις 18.00!!!!
Όταν επέστρεψα Βόλο, την επόμενη ημέρα ανέβηκα διήμερο Θεσσαλονίκη και ήταν σαν να ήμουν θηρίο που μόλις το είχε σκάσει απο το κλουβί. Μπουζούκια, αλκοόλ, γενικά απίστευτες κραιπάλες κτλ κτλ. Τρομερές καταστάσεις. Όταν ξαναεπέστρεψα Βόλο ανέβασα 40,5 πυρετό απο την υπερκόπωση!!
Comment
-
Tωρα που αρχιζει να μεγαλωνει η νυχτα το τερας του σκοταδιου πλησιαζει.Τρομαζω στην ιδεα.Φοβος με πιανει.
Δεν βλεπεις ηλιο ΠΟΤΕ!!
Για μηνες.
5 μερες δουλεια.Ξεκινας 09:00.Σχολας 17:00. Απ τις 15:00 ειναι νυχτα. Εχω ενα δεκαλεπτο διαθεσιμο να δω φως. 08:50 εως τις 09:00. Φως.Οχι ΗΛΙΟ. φως εννοω .Το υπολοιπο ειναι σκοταδι.
Σαββατο και Κυριακη ευτυχως δεν δουλευω...Αλλα οι πιθανοτητητες να βγει ηλιος αυτες τις μερες ειναι λιγοστες.
Να πεσει ηλιος πανω σου δεν πεφτει.Να πεσει ηλιος μες τα ματια σου.Πανω στο προσωπο.
Σαν τη ******* κανεις να πεσει λιγος ηλιος πανω σου.
Εχω περιγραψει στο Λονδινο που περπατουσα χειμωνα και εστριβα το κεφαλι οταν περνουσα απο διαβαση ωστε να πεσει ηλιος στο μαγουλο μου λιγος ηλιος για λιγα δευτερολεπτα ωσπου να περασω τη διαβαση.
Η ανασταση ερχεται μεσα Φεβρουαριου οπου βγαινει ο ηλιος λιγο.
Δεν υπαρχει καλυτερο πραγμα απ τον ηλιο.
Comment

Comment