Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by scubasnow View Post
    Bratislava.... αν θυμάμαι από άλλες αναρτήσεις.... σήμερα και η κοντινή Βιέννη είχε πολύ ισχυρή χιονόπτωση - εξ ου και η καθυστέρηση στην άφιξη Τσίπρα όπως έμαθα!
    Σωστά
    Υιοθέτησε κι εσύ ένα βουνό...μπορείς!

Comment

• Παλι χιονιζει εδω.....κανενα μοντελο δεν εδινε τιποτα
      No snow....no party

Comment

• Fear για δες για Σάββατο τι δινει το ευρωπαικο. Μολις γυρισα Αγγλία και δεν εχω το λαπτοπ μαζι μου. Απο κινητο που βλεπω δε μου βγαζει βραδυνη ανανεωση.

Comment

• Originally posted by Κωστας. View Post
          Fear για δες για Σάββατο τι δινει το ευρωπαικο. Μολις γυρισα Αγγλία και δεν εχω το λαπτοπ μαζι μου. Απο κινητο που βλεπω δε μου βγαζει βραδυνη ανανεωση.
          Απο ο,τι ειδα τιποτα. Το gfs κατι δινει αλλα δεν ειναι αρκετο πλεον ουτε το -5 με τετοια κυκλοφορια. Απο αρχες Μαρτιου βλεπουμε. Πιο πριν με δυτικο ρευμα και κατι σαν ζωνικη δεν παμε πουθενα ακομη και να ερχονται προσωρινα τα -6.
          Half of my life ive been watching,half of my life ive been waking up.Birds in the sky could warn me.Theres no life like the snow life.

Comment

• Παίδες δείτε την Πόλη!!
            http://www.istanbuluseyret.com/TuristikKameralar/

Πατήστε play δε θα βγάλει κατευθείαν την εικόνα
            Ιστορικός Χιονιάς - Θαμμένος Πειραιάς !! :cool:
            http://www.pireaspiraeus.com/2008snowpiraeus/

Comment

• Αλλη μια εντονη χιονοπτωση αποψε απ αυτες που ονομάζουμε στουπα. απίστευτη. Το στρωσε σε 20 λεπτα. Και αποτομα σταματησε και φυσικά βγηκαν αστερια στη συνεχεια.

Comment

Αλλη μια εντονη χιονοπτωση αποψε απ αυτες που ονομάζουμε στουπα. απίστευτη. Το στρωσε σε 20 λεπτα. Και αποτομα σταματησε και φυσικά βγηκαν αστερια στη συνεχεια.
                Πόσες μέρες έστω και με απλή χιονόπτωση είδες φέτος Κώστα?!
                Το φθινόπωρο τελείωσε πριν καν αρχίσει. Οπότε ο στόχος για τον χειμώνα είναι ένας φυσιολογικός χειμώνας. [χαιρέτα μας τον πλάτανο δηλαδή:croc:]
                Έσπασε η 6ετία χωρίς 30ποντο. Να ξαναμηδενίσουμε?:cool:

Comment

• Ουτε που θυμαμαι. Παρα πολλες ομως σίγουρα. Εχει στρωσει 6 φορές πάντως.

Comment

Ουτε που θυμαμαι. Παρα πολλες ομως σίγουρα. Εχει στρωσει 6 φορές πάντως.
                    6 φορές στρώσιμο? μια χαρά είσαι Κώστα!και για να μην θυμάσαι καμιά 15αρια θα είναι φαντάζομαι....
                    Το φθινόπωρο τελείωσε πριν καν αρχίσει. Οπότε ο στόχος για τον χειμώνα είναι ένας φυσιολογικός χειμώνας. [χαιρέτα μας τον πλάτανο δηλαδή:croc:]

Comment

• Καπου τοσο.

Comment

• Το θεμα ηταν να εκανε ενα τριανταποντο να το ευχαριστηθουμε. Αν κι απ το πρώτο χιονι που εκανε δεν έχω παραπονο. Ηταν ικανοποιητικομ

Comment

Το θεμα ηταν να εκανε ενα τριανταποντο να το ευχαριστηθουμε. Αν κι απ το πρώτο χιονι που εκανε δεν έχω παραπονο. Ηταν ικανοποιητικομ
                          Καλό είναι και το 15ποντο.. τι να πω με τους 2 πόντους στην Λάρισα....

Comment

• Απο το πρωι εδω εναλλαγη χιονοκαταιγιδων/χαλαζοκαταιγιδων και ηλιου με δυνατες ριπες. Ενδιαφερον αποκτα η κατασταση για μετα τα μεσανυχτα σημερα οπου ισως να εχουμε την τελευταια χιονοπτωση για τον φετεινο χειμωνα,εκτος και αν κανει τιποτα τον Απριλιο.
                            Θετικος σε γενικες γραμμες ο χειμωνας με πολλες χιονοπτωσεις και γυρω στις 5 χιονοστρωσεις αν δεν κανω λαθος. Ολα αυτα χωρις καν υποψια Easterly. 3ος σερι χειμωνας χωρις Easterly Κωστα? Πολυ περιεργο.
                            5 βαθμοι τωρα, ηλιος και dew point στο -3.
                            Half of my life ive been watching,half of my life ive been waking up.Birds in the sky could warn me.Theres no life like the snow life.

Comment

• Εντονη χιονοπτωση και χιονοστρωση παλι το πρωι. Και ξανα το απόγευμα. Παγωνια τωρα κοντα στο μηδεν η θερμοκρασία. Δεν ειναι να κυκλοφορεις. Κανει πολυ κρυο.

Comment

• Το 2013 τον Ιανουάριο δες τους χαρτες. Πιστεύω οτι εκεινο ηταν easterly.

Comment

Working...
                                X