Originally posted by fear777
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ
Collapse
X
-
Thou shall not feel fear, cause the angel of light is here. May any evil opposes me burn to ashes
Comment
-
Μολις τωρα εξεδωσε ανακοινωση το ΜΕΤΟ για ισχυρες χιονοπτωσεις την Τεταρτη σε ολο σχεδον το Ανατολικο κομματι. Συμπεριλαμβανεται και το Barnsley και το Leicester φυσικα. Μαλλον βλεπουν οτι ο Ανατολικος προσηνεμος καιρος θα εισχωρησει τελικα στα ενδοτερα, οπως ειχα εκτιμησει και εγω. Για να δουμε.Half of my life ive been watching,half of my life ive been waking up.Birds in the sky could warn me.Theres no life like the snow life.
Comment
-
http://www.metoffice.gov.uk/public/w...ime=1423008000Originally posted by Κωστας. View PostΓια βαλε λινκ. Με τσιτωσες τωρα. Εγω τα χα ξεγραψει πλεον τελειως.Half of my life ive been watching,half of my life ive been waking up.Birds in the sky could warn me.Theres no life like the snow life.
Comment
-
Για μενα προσωπικα η χαρα του χιονιου ειναι κατα 90% η στιγμη που πεφτει και ειδικα οταν ξεκιναει... Το αν θα στρωσει και ποσο δεν με απασχολει ιδιαιτερα για να το χαρω μετα... Η περισσοτερη ηδονη ειναι το να το βλεπω να πεφτει... Ωραιο ειναι το να εχει εξω στρωμενο χιονακι αλλα δεν το συγκρινω με το ιδιο αυτο καθεαυτο φαινομενο της χιονοπτωσης... Το στρωσιμο ειναι το κερασακι και η χιονοπτωση η τουρτα...Originally posted by geornik2004 View Postαυτό το φαινόμενο δεν συμβαίνει ποτέ στους προσήνεμους χιονιάδες...ποτέ δεν φοβάσαι ότι θα το γυρίσει σε χιονόνερο ή βροχή...ξέρεις πάντα ότι μετά τη χιονοθύελλα θα ακολουθήσει μια ωραία λιακάδα να χαρείς το χιόνι...''ΠΑΓΩΝΙΑ ΒΡΟΧΗ ΚΑΙ ΧΙΟΝΙ ΝΑ 'ΤΑΝ Η ΒΔΟΜΑΔΑ ΟΛΗ, ΚΙ Η ΛΙΑΚΑΔΑ ΝΑ 'ΤΑΝ ΜΟΝΟ ΚΑΝΑ-ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ...''
Comment
-
Comment
-
Originally posted by PAN1983 View PostΓια μενα προσωπικα η χαρα του χιονιου ειναι κατα 90% η στιγμη που πεφτει και ειδικα οταν ξεκιναει... Το αν θα στρωσει και ποσο δεν με απασχολει ιδιαιτερα για να το χαρω μετα... Η περισσοτερη ηδονη ειναι το να το βλεπω να πεφτει... Ωραιο ειναι το να εχει εξω στρωμενο χιονακι αλλα δεν το συγκρινω με το ιδιο αυτο καθεαυτο φαινομενο της χιονοπτωσης... Το στρωσιμο ειναι το κερασακι και η χιονοπτωση η τουρτα...
Εγω παλι ακριβως το αντιθετο.
Comment
-
-
-
Το απολυτο τιποτα. Αλλα επειδη το εχω μελετησει πλεον το θεμα κοιταω τα ρανταρ απο ΒΔ της Ιρλανδιας μεχρι και στη Βορεια Θαλασσα και 1-2 μερες πριν τα fax charts. Απο το πουθενα ξεπεταγονται μετωπα και τραφς και αναλογως του ανεμου επηρεαζονται πολλες περιοχες. Ειχα ακουσει οτι ασφαλης προβλεψη για χιονι εδω δεν μπορει να γινει ποτε, μου εχει πει και ο Κωστας οτι το θεμα ειναι να ερθει το κρυο, οποτε καταλαβαινεις. Ειναι ολο εκπληξεις η κατασταση. Δεν ειναι σαν τη Θεσσαλονικη που οταν δεις ενα αστερι στον ουρανο λες παει τερμα. Εδω εισαι συνεχεια στην μπριζα και στη λαμπα. Ουτε ηλεκτρολογος να ησουν. Μπορει σε 10 δευτερολεπτα (δεν υπερβαλλω) να απο 0% συννεφια να σε παει στο 100% νεφοκαλυψη και να αρχισει να ριχνει στουπα.Originally posted by volos View Postσημερα κανονικα σμρ τι προβλεπονταν για εκει?Half of my life ive been watching,half of my life ive been waking up.Birds in the sky could warn me.Theres no life like the snow life.
Comment
-
Εχω την εντυπωση οτι χιονισε πριν λιγο Λονδινο. Σιγουρα εριξε ομως τριγυρω. Βασικα θελει καθαρο Easterly με -9 και -10 στα 850 το Λονδινο για να δει καλες χιονοπτωσεις.Originally posted by Ισκα View Postμιας και το έχεις μελετήσει το θέμα της αλβιώνας, πώς το βλέπεις για χιονόστρωση στο λονδίνο μέσα στις επόμενες μέρες/φέτος.
Μας έχει ταράξει στο χιονόνερο με 2 βαθμούς και στην καλύτερη κάτι φτωχές σκόρπιες νιφάδες
Εδω μας χτυπανε διαρκως snow showers σημερα το πρωι. Ολα ασπρα φυσικα. Περιμενουμε να δουμε τι θα γινει αυριο. Δεν εχω κοιταξει ακομη χαρτες.Half of my life ive been watching,half of my life ive been waking up.Birds in the sky could warn me.Theres no life like the snow life.
Comment

Comment