Originally posted by GEORGE SNOWMAN
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ
Collapse
X
-
οι αλλοι προχθες βριζοντουσαν κανονικα...δεν ειδα την ιδια ευαισθησια Σωτηρη....τωρα ποιον ''απειλεις'' ακριβως??στην τελικη καν'το να τελειωνουμε...δεν θα αλλαξει και η ζωη μας...Originally posted by storm View Post"Αναφορές διασποράς" είναι το θέμα μας να θυμίσω ορισμένους!
Έχω αναγκαστεί να ρίξω ban τελευταία φορά, εδώ και πολλούς μήνες! Μη με αναγκάσετε να σπάσω σήμερα αυτό το σερί...ΧΙΟΝΙΑ Ε?????
Comment
-
Αυτό βλεπω και γω δυστυχως. Δυο μετρα και δυο σταθμά! Οι δυο αγαπητοί κατά τα αλλα συμπατριώτες μας εξ Αγγλίας συνεχώς κουβεντιαζαν στο τοπικ "σχολιασμός χαρτων" για το αν θα ριξει στις 56 μοιρες νιφάδες δεν ειδα καμια αντιδραση....Οξυγόνο μου το κρύο έμπνευσή μου η συννεφιά χιόνι τ' όνειρό μου!...Παναγιώτης
Comment
-
Eχει ξεφύγει σε απόλυτο βαθμό το φόρουμ...δυστυχώς...και κανείς από αυτούς που μπορούν να παρέμβουν και να ξαναφέρουν ειρήνη σε αυτό, απλά κωφεύουν...Λυπάμαι πάρα πολύ για την κατάντια αυτή...γιατί μην μου πείτε ότι δεν βλέπετε μια πολεμική ατμόσφαιρα μετά τη μεγαλειώδη συνάντηση του Κρυονερίου και τα πρώτα χειμωνιάτικα σκιρτήματα?
Πολλές φορές το τελευταίο διάστημα σκέφτηκα να αποχωρήσω, ή να αυτοπαροπλιστώ...
Τα έγραψα και στην συνάντηση που κανονίζαμε και από Πανελλήνια την υποβαθμίσαμε κι αυτή...
Δεν δουλεύει καθόλου πλέον το φόρουμ με τη μορφή που γνωρίζαμε...και όσο εθελοτυφλούμε θα έχουμε πολύ δυσάρεστα αποτελέσματα...ο μαρασμός καραδοκεί...
Αν δεν δοθούν κατάλληλα φάρμακα στον άρρωστο, δεν έχει ελπίδες να ορθοποδήσει!!!Last edited by beach-snow; 20/01/2015, 11:13 PM.
http://weatherparty.blogspot.gr/ Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!
Comment
-
Μπράβο !!! Ήρθε η ώρα να το απολάυσεις!Originally posted by Κωστας. View PostΞεκινησε και το στρωσε αμεσως.Το φθινόπωρο τελείωσε πριν καν αρχίσει. Οπότε ο στόχος για τον χειμώνα είναι ένας φυσιολογικός χειμώνας. [χαιρέτα μας τον πλάτανο δηλαδή:croc:]
Έσπασε η 6ετία χωρίς 30ποντο. Να ξαναμηδενίσουμε?:cool:
Comment

Comment