Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ισχυρότατοι άνεμοι και βροχή στο ’μστερνταμ και σε κατάσταση συναγερμού όλη η βόρεια χώρα. Το εστοφεξ δίνει 3! επίπεδο επικινδυνότητας

http://www.estofex.org/
    Last edited by GiaPa; 05/12/2013, 05:16 PM.
    Υιοθέτησε κι εσύ ένα βουνό...μπορείς!

Comment

• Λιακαδες εδω και αρκετες μερες στο Λονδινο.Ευτυχως γιατι περυσι τετοιο καιρο ειχε μαυρισει η ψυχη μου.Απο τη νεα χρονια που θα ανασυνατχθουν οι αντικυκλωνες ελπιζω και σε χιονια.

Comment

• Λιακαδουρα στο Λονδινο.Μολις μιλησα με το φιλο μου στη Χεβρωνα..70 εκ στην αυλη του και συνεχιζει να ριχνει.....

Επαθα σοκ....

Περιμενω να μου στειλει φωτογραφιες.

Comment

• http://www.jewishpress.com/news/brea...overed-in-snow

Comment

• Αυτος ειναι λίγο εξω απ τη Χεβρωνα.Δε ξερω που ακριβως.Περιμενω να μου στειλει φωτογραφιες.

Comment

• Μολις μου στειλε μήνυμα ο φιλος μου απο χεβρωνα. Πρωτη φορα εχει ριξει τοσο πολύ χιονι. Ενα μετρο λεει εχει. Και κοπηκε το ίντερνετ απο χτες γι αυτό δεν απαντουσε. Επαθε σοκ απ το τοσο χιόνι. Ειχα δει οτι εδινε 70 χιλιοστά το freemeteo αλλα λεω πι γνωστες βλακιες του τελικά μονο σ εμας λέει βλακιες. Αλλου τα πετυχαίνει.

Comment

• Originally posted by Χλεμπονιαρης View Post
                Μολις μου στειλε μήνυμα ο φιλος μου απο χεβρωνα. Πρωτη φορα εχει ριξει τοσο πολύ χιονι. Ενα μετρο λεει εχει. Και κοπηκε το ίντερνετ απο χτες γι αυτό δεν απαντουσε. Επαθε σοκ απ το τοσο χιόνι. Ειχα δει οτι εδινε 70 χιλιοστά το freemeteo αλλα λεω πι γνωστες βλακιες του τελικά μονο σ εμας λέει βλακιες. Αλλου τα πετυχαίνει.
                Αλίμονο από εμάς που θα μας φάει ο αντικυκλωνας.
                Ο χειμώνας αν δεν πιάσει κι ο χιονιάς αν δεν πλακώσει,
                ούτε λάδι, ούτε στάρι, ούτε ανθούς η γη θα δώσει.

Comment

• Λένε ανακοινωσεις στους σταθμούς του τραινου οτι απο αύριο πολλά τραίνα θα σταματησουν τη λειτουργία τους εξαιτιας θυελλωδων ανεμων που θα φτασουν τα 50miles την ωρα. Δηλαδη γυρω στα 9 -10 μποφορ.

Αυριο τετοια ωρα λογικα θα γινεται χαμος.

Comment

• Ανυπομονω,λογικα θα ειναι μαλλον εντυπωσιακο γιατι θα εχει και βροχη ταυτοχρονα.

Comment

• πάντως αν εμφανιζόταν χαμηλό 935mb στη Μεσόγειο θα ήταν σαν τη Δευτέρα Παρουσία..φανταστείτε ότι θεωρούνται τρομερά χαμηλά και βόμβες τα 980mb και φέρνουν μεγάλες καταστροφές...τα 980mb σε σχέση με τα 930mb είναι...αντικυκλώνας...

Comment

• Εχει πιασει το μισο Ατλαντικο.

Τετοια φαινομενα σε κανουν να σκεφτεσαι ποσο δυναμη εχει ο ωκεανος .Μιλαμε για χαος.

Εδω προβλεπονται ανεμοι 9-10 μποφορ στη στερια αλλα προφανως αυτο θα ειναι η μεση τιμη του ανεμου κι οχι οι ριππες.Εχω διπλα μου κατι μεγαλα δεντρα απο ενα νεκροταφειο.Ελπιζω να μη προσγειωθει κανενα μες το δωματιο μου.

Comment

• Comment

• Έρχεται γιατρέ....Θα είναι δυνατό λένε και οι Αμερικάνοι που προβλέπουν συνέχεια των καταιγιδοτεράτων μέχρι και τις αρχές Ιανουαρίου...
                            Ένθερμος Θεσσαλονικιός εγκλωβισμένος στην Αθήνα!!!:p
                            sigpic

Comment

• ’ρχισε να σφυρίζει ο αερας και κοπανάει τη βροχή στα τζαμια....

Comment

• και βεβαια εντυπωσιακο για ελληνες το να φυσαει αγγλια..οι καιροφιλοι στο αγγλικο νετγουεδερ δεν μπαινουν καν στον κοπο να δωσουν αναφορα.
                                πικραμενοι ειναι απο την μεχρι σημερα πορεια του καιρου.ακομη και στην σκωτια
                                καμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/

Comment

Working...
                                X