Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Χλεμπονιαρης View Post
    Υπαρχει Leeds Λονδινου?

Εγω την πολη Leeds ξερω μονο.

Παντως εδω εχει 2C και βρεχει.....Ψοφος πολυς.
    Εχω βαλει το καλοριφερ στο 4 με μεγιστο το 6 και πρεπει να χω γυρω στους 30 βαθμους μες το δωματιο.
    Ζαλιζομαι απ τη ζεστη και φοβαμαι μη λιποθυμησω αν σηκωθω.χαχαχαχαχαχα
    Ελα ρε doc, μπερδεύτηκα.. Πάντως στο leeds χιονάει!!
    Ν' αγαπάς την ευθύνη. Να λες: Εγώ, εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης.
    Αν δε σωθεί, εγώ φταίω. ~ Ν. Καζαντζάκης

Comment

• Τελικά οι Βέλγοι μετεωρολόγοι έπεσαν μέσα. 1 εκατοστό είχαν το πρωλι τα περίχωρα τον Βρυξελλών ενώ θαυμάσια χιονισμένα τοπία αντικρύζει κανείς στη Βαλονία πηγαίνοντας με το τρένο στη Γαλλία. Δείτε εδώ live camera από μια περιοχή κοντά στις Αρδέννες με υψόμετρο περίπου 500 μέτρα (υπάρχει και μεζούρα τίποτα δεν αφήνεται στην τύχη του εδώ): http://www.meteo.be/meteo/view/en/68...Wideumont.html
      Thou shall not feel fear, cause the angel of light is here. May any evil opposes me burn to ashes

Comment

• Originally posted by granscope View Post
        Τελικά οι Βέλγοι μετεωρολόγοι έπεσαν μέσα. 1 εκατοστό είχαν το πρωλι τα περίχωρα τον Βρυξελλών ενώ θαυμάσια χιονισμένα τοπία αντικρύζει κανείς στη Βαλονία πηγαίνοντας με το τρένο στη Γαλλία. Δείτε εδώ live camera από μια περιοχή κοντά στις Αρδέννες με υψόμετρο περίπου 500 μέτρα (υπάρχει και μεζούρα τίποτα δεν αφήνεται στην τύχη του εδώ): http://www.meteo.be/meteo/view/en/68...Wideumont.html
        μπράβο τους πάντως που μιλάνε με τόση ακρίβεια(1 και 3cm)!!αυτά τα νούμερα στην Ελλάδα δεν υπάρχουν...εδώ συνήθως ακούμε τα εξής ύψη: 5cm, 10cm, 30cm, 50cm, 1m, 2m,5m....

Comment

Τελικά οι Βέλγοι μετεωρολόγοι έπεσαν μέσα. 1 εκατοστό είχαν το πρωλι τα περίχωρα τον Βρυξελλών ενώ θαυμάσια χιονισμένα τοπία αντικρύζει κανείς στη Βαλονία πηγαίνοντας με το τρένο στη Γαλλία. Δείτε εδώ live camera από μια περιοχή κοντά στις Αρδέννες με υψόμετρο περίπου 500 μέτρα (υπάρχει και μεζούρα τίποτα δεν αφήνεται στην τύχη του εδώ): http://www.meteo.be/meteo/view/en/68...Wideumont.html
          και μεζουρα????????απαιχτοι !!!!!!μαλλον θα μας διαβαζουν ,και σου λεει ΄΄κατσε να βαλουμε μεζουρα μην εχουμε και μεις τιποτα καννιβαλλους σαν τους Ελληνες ΄΄χαχαχαχαχαχαχαχα

Comment

• Originally posted by SUMMERSNOW View Post
            και μεζουρα????????απαιχτοι !!!!!!
            Να ήταν μόνο αυτό... Έχουν και μετεωρολογικό ραντάρ που σου δείχνει την κατανομή και την ένταση του υετού ως και δέκα λεπτά πριν. Είναι σε σχεδόν ζωντανό χρόνο και καθώς παίζει όλη την ακολουθία των εικόνων τις τελευταίες δύο ώρες περίπου, μπορείς σε συνδυασμό με την πρόγνωση να κανονίσεις τι θα φορέσεις βγαίνοντας από το σπίτι. Ή να αναβάλεις την έξοδο αν βλέπεις να έρχεται μια καταιγίδα-θηρίο.

Comment

Δείτε εδώ live camera από μια περιοχή κοντά στις Αρδέννες με υψόμετρο περίπου 500 μέτρα (υπάρχει και μεζούρα τίποτα δεν αφήνεται στην τύχη του εδώ): http://www.meteo.be/meteo/view/en/68...Wideumont.html
              Στο Mont Rigi πάντως έστρωσε πιο λίγο αυτή τη φορά.

Comment

• Originally posted by Vox_Balenae View Post
                Να ήταν μόνο αυτό... Έχουν και μετεωρολογικό ραντάρ που σου δείχνει την κατανομή και την ένταση του υετού ως και δέκα λεπτά πριν. Είναι σε σχεδόν ζωντανό χρόνο και καθώς παίζει όλη την ακολουθία των εικόνων τις τελευταίες δύο ώρες περίπου, μπορείς σε συνδυασμό με την πρόγνωση να κανονίσεις τι θα φορέσεις βγαίνοντας από το σπίτι. Ή να αναβάλεις την έξοδο αν βλέπεις να έρχεται μια καταιγίδα-θηρίο.
                ε αμα εισαι οργανωμενος ...

Comment

• Originally posted by Vox_Balenae View Post
                  Στο Mont Rigi πάντως έστρωσε πιο λίγο αυτή τη φορά.
                  φανταζομαι ζουν για την μερα που δεν θα βλεπουν το μετρο .οι χιονοφιλοι

Comment

• ελάχιστη 3c, μέγιστη 4c σήμερα στη Μόσχα που εξακολουθεί να παραμένει άχιονη ...για να δούμε πότε θα αρχίσει η χιονόστρωση φέτος εκεί?

Comment

• Γενεύη και πέριξ 3η μέρα χιονόπτωσης. Στο κέντρο το έλιωσε στα περίχωρα ψιλοκρατάει. Εγώ που είμαι στα 640μ. υψόμετρο έχω 10 πόντους Μέγιστη ημέρας 2oC τώρα έχει -0,1oC

Comment

• Originally posted by Koutoupas View Post
                        Γενεύη και πέριξ 3η μέρα χιονόπτωσης. Στο κέντρο το έλιωσε στα περίχωρα ψιλοκρατάει. Εγώ που είμαι στα 640μ. υψόμετρο έχω 10 πόντους Μέγιστη ημέρας 2oC τώρα έχει -0,1oC

Ξερεις μηπως ποση ωρα ειναι Γενευη-Chamonix;

Comment

• Originally posted by Koutoupas View Post
                          Γενεύη και πέριξ 3η μέρα χιονόπτωσης. Στο κέντρο το έλιωσε στα περίχωρα ψιλοκρατάει. Εγώ που είμαι στα 640μ. υψόμετρο έχω 10 πόντους Μέγιστη ημέρας 2oC τώρα έχει -0,1oC
                          Βάλτε και καμια φώτο να χαζέψουμε μωρέ και μεις οι χιονολιγομένοι!!

Comment

• Originally posted by geornik2004 View Post
                            ελάχιστη 3c, μέγιστη 4c σήμερα στη Μόσχα που εξακολουθεί να παραμένει άχιονη ...για να δούμε πότε θα αρχίσει η χιονόστρωση φέτος εκεί?
                            sigpic

Comment

• 1.5 ώρα. Ήμουν Chamonix πρίν ένα μήνα
                              Κόστος διοδίων νομίζω 5,70€.

Comment

• Originally posted by _jimmakos_ View Post
                                Βάλτε και καμια φώτο να χαζέψουμε μωρέ και μεις οι χιονολιγομένοι!!
                                ΈΒαλα στις καιρικές εικόνες 2013

Comment

Working...
                                X