Καλα.Δε το πιασε ακομα.Αλλα απ οτι βλεπω θα το γυρισει τα ξημερωματα σε βροχη.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ
Collapse
X
-
Όντως πρέπει να έριξε κι άλλο. Γιατί είχα πάει Ρόττερνταμ και όταν γύρισα είδα ένα 10ποντο! Το 5ο 6ο φέτος? Έχω χάσει το λογαριασμό...Originally posted by Troizinios View PostΠρέπει να έγινε χαμός τη νύχτα, γιατί ξύπνησα και αντίκρυσα αυτό... -1c τώρα και ηλιοφάνεια.
[ATTACH=CONFIG]4504[/ATTACH]Υιοθέτησε κι εσύ ένα βουνό...μπορείς!
Comment
-
Πρέπει να έχουμε τρύπα πάνω από Βέλγιο σήμερα. Αλλά από το ραντάρ φαίνεται ήδη το σύστημα που θα μας επηρεάσει να κινείται πολύ πολύ αργά από τη Γαλλία προς το βορρά.
Ήδη από το απόγευμα έχουν ρίξει αλάτι σε δρόμους και πεζοδρόμια καθώς περιμένουν ένα 5ποντο σίγουρα.Thou shall not feel fear, cause the angel of light is here. May any evil opposes me burn to ashes
Comment
-
Χιονίζει σήμερα εδώ αλλα δεν έχει βάλει, παρα μονο στις γνωστες επιφάνειες.
Ένα εξάμηνο έχω εδώ, επομένως δεν έχω δει το μέρος σε όλες του τις φάσεις για να μπορέσω να σου πω. Πάντως το χειμώνα είναι κάπως μικρή η μέρα (ειδικότερα αν έχει συννεφιά) και το καλοκαίρι από ότι έχω δει σε διαγράμματα ρίχνει την περισσότερη βροχή. Οποτε διαλέγεις και παίρνεις.Originally posted by Χλεμπονιαρης View PostΠοτε μου προτεινεις να ερθω εκδρομη στη Σκωτια;Ανοιξη η το χειμωνα;
Comment
-
-
και μετα περιμενουμε να χιονησει στην ΕλλαδαOriginally posted by Snowthunder View PostΒροχη και στο Βουκουρεστι με τη θερμοκρασια στους 4 βαθμους. Πολυ ηπιος ο Φλεβαρης για εδω, με δυσκολια κατεβαινει η θερμοκρασια κατω απο το 0.καμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/
Comment
-
Καλημέρα από Dallas, Texas!
Μία (ακόμα) ανοιξιάτικη μέρα, ξεκινήσαμε από τους 5 βαθμούς αλλά θα φλερτάρουμε με το 20ράκι πάλι.
Αύριο θα πέσει πολύ η θερμοκρασία, πρόσκαιρα για μία μέρα (παρεπιπτόντως αυτές οι μέρες με σχετικά ξερές ψυχρές εισβολές όπως θα είναι η αυριανή μου θυμίζουν τρομερά το βοριαδόκαιρο της Αθήνας όταν δεν έχουμε φαινόμενα-έχουν το ίδιο flavour)
9 το πρωί και είμαστε ήδη στο 9ράκι κελσίου....ακόμα και μέσα στην Αθήνα, που τη νύχτα θα ενταθούν...
Comment

Comment