Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΠΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ Η Α.Σ.Θ. ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Το τελευταίο. Αναμένουμε και ελπίζουμε...

Comment

Δεν ξέρω, είμαι αρκετά μπερδεμένος και αναμένω.
      CRAZY FOR SNOW !!!

Comment

xειμώνας είναι θα φέρει και χιόνια, θα φέρει και βροχές, μέσα στα γνωστά θα είναι...
        μηδενίσαμε,αλλά δεν τελειώσαμε...

Comment

Θεωρώ ότι στα φυσιολογικά θα κυμανθούμε...η ΑΣΘ θα επηρεάσει πολύ Αμερική και Δ.Ευρώπη.
          Αντιο Αγγελε.......

Comment

Originally posted by EVIA 1987!! View Post
            Θεωρώ ότι στα φυσιολογικά θα κυμανθούμε...η ΑΣΘ θα επηρεάσει πολύ Αμερική και Δ.Ευρώπη.
            κατευθειαν την γ***σε η ευρωπη αμα υπαρχουν τερατα εκει στον καναδα,που σημαινει υπερχαμηλα στην ισλανδια που σημαινει για εμας ΜΟΥΧΛΑ
            δεν θα σπασει με 5αρακι....

Comment

Κι εγώ το τελευταίο ψηφισα... Αναμένουμε...
              ''ΠΑΓΩΝΙΑ ΒΡΟΧΗ ΚΑΙ ΧΙΟΝΙ ΝΑ 'ΤΑΝ Η ΒΔΟΜΑΔΑ ΟΛΗ, ΚΙ Η ΛΙΑΚΑΔΑ ΝΑ 'ΤΑΝ ΜΟΝΟ ΚΑΝΑ-ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ...''

Comment

Το φαινομενο αυτο απλα ειναι ενα ερεθισμα στο να εχουμε λιγες περισσοτερες πιθανοτητες για χιονοπτωσεις...Οποτε ψηφισα το 3ο...οτι χειμωνας ειναι θα εχει χιονια και βροχες...αν μας κατσει και η λιγο μεγαλυτερη πιθανοτητα απο οτι συνηθως να χιονιστουμε καλοδεχομενο...αν δεν κατσει δεν θα τα βαψω και μαυρα...παντως θα ηταν πρωτογνωρο στην καιρικη ιστορια να χιονισει Αθηνα επισημα εστω και μια μερα και να μην εχει χιονισει στη Λαρισα τουλαχιστον 2 ημερες!!! δεν εχει συμβει ποτε και ελπιζω να μην συμβει φετος...Προς το παρων ειμαστε στο 0 μερες!!!
                Βιαζεται η επιστημη και το φορουμ απο τις υποκειμενικες αποψεις!!
                http://e-meteolarissa.blogspot.gr/ Καιρικη ενημερωση Θεσσαλιας και οχι μονο.

Comment

αλλα λιγοτερο, αλλα περισσοτερο μου περασαν απο το μυαλο ολα απο το 1 ως το 6.
                  οποτε το 7!
                  <<Υγιειαν τε γαρ τοις σωμασι παρασκευαζει και οραν και ακουειν μαλλον, γηρασκειν δε ηττον>>

Comment

ψηφιζω 4 γιατι πιστευω οτι ο χειμωνας εφυγε κιολας!(καλα καλα δεν ηρθε)!μεχρι τωρα εκανα βολτα με το αμαξι με ανοικτο παραθυρο(λογω τσιγαρου χωρις καλοριφερ και ζεστενομουνα.ελεος γεναρη εχουμε ντεμεκ στην Β. Ελλαδα!!!!!!!!!!!

Comment

ΕΓΩ ΨΗΦΙΣΑ ΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΣΘ ΘΑ ΗΜΑΣΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΡΥΟ Η ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ. ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΠΡΟΒΛΕΠΩ ΦΟΥΛ ΝΟΤΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ. ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΧΑΜΗΛΩΝ ΣΤΟΝ ΑΤΛΑΝΤΙΚΟ.
                      ΛΗΛΑΝΤΙΟ

Comment

Working...
                      X