Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΗΜΕΡΕΣ ΟΛΙΚΟΥ ΠΑΓΕΤΟΥ

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by NORTHMAN SNOW View Post
    Βρε παιδιά δεν έχω μπορέσει να βρω φωτογραφίες από τα χιόνια το 2001 στη Σαλόνικα και γενικά στην Β. Ελλάδα πλην του meteothes.Δεν είχα και φωτογραφική τότε.Που αλλού θα μπορούσαμε να βρούμε βρε μάγκες?Μου έχει κολλήσει οι ιδέα να τις συγκεντρώσουμε κάπου όλες.Λογικά όλο και κάποια παιδιά από το forum θα έχουν κάποιες!!!
    εδώ έχει λίγες. κάποιες είναι στο meteothes http://www.flickr.com/photos/8471819@N05/
    και μπορείς να πατήσεις στην αναζήτηση px snow thessaloniki,xioni thessaloniki klp ή στα ελληνικά και σου βγάζει αρκετές
    Last edited by salonikatasos; 12/01/2013, 10:32 PM.
    μηδενίσαμε,αλλά δεν τελειώσαμε...

Comment

Το 2001 ήταν ιστορικό και για τα Τρίκαλα με -21 ελάχιστη στις 20-12-2001 και γενικά είχε τέτοιες ελάχιστες και ολικό παγετό για μέρες, είχαμε κι εδώ παγωμένους σωλήνες κλπ Δυστυχώς από το μετεωρολογικό σταθμό της ΕΜΥ στα Τρίκαλα δεν υπάρχουν τα αναλυτικά στοιχεία διαθέσιμα κάπου, δεν λειτουργεί εδώ και χρόνια, για να κάνουμε κάποια σύγκριση σε σχέση με παλιότερα για τις ημέρες ολικού παγετού
      Last edited by kairos; 12/01/2013, 11:50 PM.

Comment

Originally posted by XIROLIVADO View Post
        οι κλειστες πεδιαδες το 2001 τα ειδαν ολα , καμπος -20.8
        Ακριβως! Νομιζω κατι αντιστοιχο ειχε συμβει και τον Μαρτιο του 1987. Αν θυμαμαι καλα, τοτε ειχε παρατηρηθει το φαινομενο η πολη των Τρικαλων να εχει χαμηλοτερες θερμοκρασιες απο ορεινες περιοχες του νομου. Ηταν ενα ειδος παγιδευσης του ψυχους εντος της πεδιαδας ειχαν πει, αν θυμαμαι καλα.... Μιλαμε για θερμοκρασιες επιφανειας τυπου Σιβηριας.
        ΜΑΡΤΗΣ (ΓΔΑΡΤΗΣ) 1987 - ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ- Ποτέ δεν είναι αργά για έναν ιστορικό "Καταπιόνα Ταφοπλακίδη"
        DrKaizer-REUTERS και Coppertone για τροπικό μαυρισμα. Μια χαρα ειναι ο χειμωνας.

Comment

ναι κσι το 1987 δεν έχω καταγραφή, αλλα και αρχές Γενάρη 1979 το ίδιο φαινόμενο πολύ έντονα με περίπου -24 στον κάμπο
          Γιώργος Ξηρολίβαδο Βεροιας 1217μ
          http://penteli.meteo.gr/stations/palaioskilitsi/

Comment

Working...
          X