Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΜΑΙΝΑΛΟ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2012-2013

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Αύριο θα χιονίζει το πρωί θα έχει κλειστό καιρό μετά τις 11-12 θα ανοίξει ο καιρός και το μεσημέρι απόγευμα ,Κυριακή καλυτερα
    http://www.weather-in-greece.gr/
    http://www.weather-in-greece.gr/webcam/dionysos-live-weather-camera.html : Κάμερα Διονύσου
    http://dionysos-penteli.meteoclub.gr/ : Μετεωρολογικός σταθμός Διονύσου

Comment

Originally posted by vro View Post
      ποτέ μην αναβαλεις το αυριο για το μεθαυριο....
      προσκλητηριο, αν δεν παμε στο βουνο αυριο ντροπη μας.
      ελπιζω να δουλευει τιποτα,( λενε οτι θα δουλευουν ολα, τι να πω με δικια του ευθηνη ο καθενας), αλλιως θα σκισω τις φωκιες μου...
      μην παρω και κανενα στον λαιμο μου... δεν βρηκα παρεα και αυριο θα κοιμηθω
      λιγο η ...μη εμπιστοσυνη στην διευθηνση, λιγο που ΧΚΠ και ΧΚΚ λενε πως αυριο βασικα θα ειναι κλειστα (μονο το καρπενησι <κουνιεται>, ολα ανοιχτα, θα δειξει...), αλλα βασικα το χορτατο απο πουδρες (καλομαθαμε φετος) και η μοναξια θα με κρατησουν αθηνα.

Ευχομαι να το μετανιωσω πικρα και να περασετε υπεροχα.
      ΜΙΖΕΡΙΑΣ ...καί σαπιοκοιλιάς(by Makaka)

Comment

Για να σας δω το ΣΚ να παίρνετε καμία φωτογραφία & video να βάλω στο site.

Οι φωτογραφίες θα έχουν και πηγή για να μην αδικούμε την προσπάθεια. Θα το φτιάξω και στο gallery.

Comment

Originally posted by vro View Post
          μην παρω και κανενα στον λαιμο μου... δεν βρηκα παρεα και αυριο θα κοιμηθω
          λιγο η ...μη εμπιστοσυνη στην διευθηνση, λιγο που ΧΚΠ και ΧΚΚ λενε πως αυριο βασικα θα ειναι κλειστα (μονο το καρπενησι <κουνιεται>, ολα ανοιχτα, θα δειξει...), αλλα βασικα το χορτατο απο πουδρες (καλομαθαμε φετος) και η μοναξια θα με κρατησουν αθηνα.

Ευχομαι να το μετανιωσω πικρα και να περασετε υπεροχα.
          Για ρίξε και εδώ καμιά ματία, έστω και για το μέλλον.... http://www2.snowreport.gr/carpool/cr_pooler_offers
          Ν' αγαπάς την ευθύνη. Να λες: Εγώ, εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης.
          Αν δε σωθεί, εγώ φταίω. ~ Ν. Καζαντζάκης

Comment

Που είναι οι έγκυροι Snowreporters να μας ενημερώσουν?
            Αληθεύει ότι το ρατράκ έχει βλάβη?
            Ότι και να γίνει με τον καιρό θα είναι πατημένες η απάτητες οι πίστες αύριο?
            Και αν είναι απάτητες θα ισχύει κανονικά το 15 ευρώ?? Γιατί ξέρουμε όλοι το καλό παράδειγμα άλλου χιονοδρομικού που δεν χρέωνε καθόλου εισιτήριο επειδή είχε απάτητες πίστες!!
            Αναμένω λοιπόν σωστή ενημέρωση και υπεύθυνη συμπεριφορά από την διεύθυνση!!!

Α.Χ.Χ.Μ.
            www.kafeneio-megalopolis.blogspot.com
            www.megalopolis.gr
            www.facebook.com/mainalon

Comment

Originally posted by alebpan View Post
              Που είναι οι έγκυροι Snowreporters να μας ενημερώσουν?
              Αληθεύει ότι το ρατράκ έχει βλάβη?
              Ότι και να γίνει με τον καιρό θα είναι πατημένες η απάτητες οι πίστες αύριο?
              Και αν είναι απάτητες θα ισχύει κανονικά το 15 ευρώ?? Γιατί ξέρουμε όλοι το καλό παράδειγμα άλλου χιονοδρομικού που δεν χρέωνε καθόλου εισιτήριο επειδή είχε απάτητες πίστες!!
              Αναμένω λοιπόν σωστή ενημέρωση και υπεύθυνη συμπεριφορά από την διεύθυνση!!!
              Το καλό που σου θέλω μην με πεις snowreporter

Ναι έχει βλάβη, ελπίζουν να είναι οκ το πρωί. Οπότε για το πατημένες ή απάτητες κανείς δεν ξέρει. Για τα λεφτά, άστο.

Comment

gordonas !!!! xaxaxaaxaxa!!
                Δεν θα σε πώ !!!
                Οκ το τσέκαρα και από αλλού.Ας ελπίζουμε να φτιαχτεί γρήγορα η βλάβη και ας πατηθούν τουλάχιστον για Κυριακή.
                Δεν πειράζει να ανοίξει αύριο με απάτητες πίστες, καλό είναι αρκεί να το γνωρίζουν οι τρελαμένοι που δεν θα έχουν που να πάνε μια και όλα τα βλέπω κλειστά αύριο!!!

Α.Χ.Χ.Μ.
                www.megalopolis.gr

Comment

Θα μας πει ο Δημήτρης το πρωί. Και καλά εμείς. Δίπλα είμαστε. Οι Αθηναίοι τι να πουν...Όταν έχεις ένα ρατράκ συμβαίνουν αυτά.

Comment

Δύσκολη η επικοινωνία με το βουνό, αφού λόγω βλάβης στο ρεύμα δεν λειτουργεί ούτε η κινητή τηλεφωνία.

Ασθενής χιονόπτωση αυτή την ώρα στο χ/κ Μαινάλου.

Ο δρόμος από Καρδαρά θέλει αλυσίδες/χιονολάστιχα. Τα μηχανήματα καθαρίζουν συνεχώς.

Το χ/κ αναμένεται να λειτουργήσει από τις 11:00 και μετά, εάν και εφ' όσον το επιτρέψουν οι συνθήκες (αποκατάσταση βλάβης από τη ΔΕΗ).
                    Last edited by ΑΛΕΞΗΣ; 19/01/2013, 09:28 AM.

Comment

Η πρόσβαση πλέον είναι αδύνατη. Τα εκχιονιστικά έφυγαν, ο δρόμος περνάει με αλυσίδες ή χειμερινά ελαστικά μέχρι ενός σημείου. Δεν φτάνει μέχρι το χιονοδρομικό. Επομένως η ΔΕΗ δεν μπορεί να προσεγγίσει για να αποκατασταθεί η βλάβη.

Με αυτά τα δεδομένα το βλέπω πολύ δύσκολο ακόμα και για αύριο.

Ο ελλιπής αποχιονισμός είχε φανεί και από πέρυσι. Ουσιαστικά στις κακοκαιρίες πρέπει τα μηχανήματα να δουλεύουν συνέχεια από την αρχή μέχρι το τέλος. Ο δρόμος από Βυτίνα, ενώ υποσχόντουσαν αποχιονισμό, κλασσικά είναι κλειστός από τις αρχές κάθε κακοκαιρίας. Σοβαρή η κακοκαιρία δεν διαφωνώ, αλλά είτε έχεις αποχιονισμό είτε όχι. Πάνε στράφι τα λεφτά του Δήμου. Και στα Καλάβρυτα έριξε τρελό χιόνι αλλά ο δρόμος με αλυσίδες/χειμερινά ελαστικά περνάει.

Comment

απο την μια χαρα που την γλυτωσα την φολα, απο την αλλη θλιψη για το καταντημα.
                        λεγαμε να χιονισει να δει ασπρη μερα το βουνο, να χιονησε....

gordonas ακουστηκε οτι επεσε γεφυρα και ο δρομος για καλαβρυτα απο κλειτωρια ειναι κλειστος. Αν το εχεις σιγουρο σε παρακαλω ενημέρωσε.
                        ΜΙΖΕΡΙΑΣ ...καί σαπιοκοιλιάς(by Makaka)

Comment

Κάπου διάβασα και εγώ κάτι για πρόβλημα, δεν ξέρω παραπάνω.

Δεν χιόνισε απλά πάντως. ΞΕΣΚΙΣΤΗΚΕ. Μιλάμε για πάνω από μέτρο φρέσκο χιόνι ψηλά και κάτι λιγότερο χαμηλά. Όλα αυτά με ΤΡΕΛΟ αέρα. Φαντάσου!!!Ακόμα και τα Καλάβρυτα έχουν τεράστιο πρόβλημα. Στο Μαίναλο επιδεινώθηκε λόγω της βλάβης στην ηλεκτροδότηση.

Comment

Τουλάχιστον μακάρι να είναι ανοιχτό αύριο...

Comment

Χλωμό με τα τωρινά δεδομένα

Comment

Όταν ζητάς εμπειρία την ζητάς γιατί είναι πολύ δύσκολο να εργαστεί κανείς σε κακές συνθήκες με χιονοθύελλα και μεγάλες ποσότητες χιονιού.
                                Δυστυχώς χθες παρόλο που υπήρχε σε εξέλιξη χιονοθύελλα , το κρίσιμο κομμάτι ανάμεσα στα 2 πάρκινγκ εγκαταλείφθηκε στην τύχη του , με αποτέλεσμα να μαζέψει μεγάλες ποσότητες χιονιού και να είναι αδύνατο να καθαριστεί.
                                Χθες είχαμε το πρόβλημα με το ρατράκ, σήμερα έχουμε επιπλέον κλειστό δρόμο και χωρίς ρεύμα!
                                Λυπάμαι αλλά τα παθήματα δεν γίνονται μαθήματα !!!
                                Και την πρώτη φορά που άνοιξε φέτος το κέντρο είχαμε βλάβη και τώρα τα ίδια!
                                Αλλά όταν λέμε τίποτα είμαστε κακοπροαίρετοι , μίζεροι και γκρινιάρηδες!!

Α.Χ.Χ.Μ.
                                www.megalopolis.gr

Comment

Working...
                                X