Originally posted by epika
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ΜΑΙΝΑΛΟ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2012-2013
Collapse
X
-
Δηλαδή αν εξαιρέσει κανείς τα Καλάβρυτα, τους Τόττηδες, που έχουν τον δικό τους τρόπο και την καλή προσπάθεια στο Καρπενήσι, άστα να πάνε ... και του χρόνου? ... άβυσσος .... Τον Παρνασσό, όπως πληροφορούμαι από φίλους και γνωστούς, (δεν έχω πάει φέτως) τον λειτουργούν "τσάτρα - πάτρα", με το μυαλό στις επεκτάσεις. Με ποιά τιμή κάρτας θα καλυφθεί το λειτουργικό κόστος ενός διπλάσιου χιονοδρομικού, που έχουν κατά νου να κάνουν, δεν ξέρω, θα δείξει ..... Γενικώς, ομορφιές ...
Comment
-
-
-
Έλα και έρχεται χιόνι στο Μαίναλο και θα πάρουν φωτιά οι προγνώσεις σιγά σιγά
Για πάμε γιατί το πάρτυ ξεκινάει από Τετάρτη βράδυ -Πέμπτη και πάει λέγοντας .....http://www.weather-in-greece.gr/
http://www.weather-in-greece.gr/webcam/dionysos-live-weather-camera.html : Κάμερα Διονύσου
http://dionysos-penteli.meteoclub.gr/ : Μετεωρολογικός σταθμός Διονύσου
Comment
-
δηλαδη θελεις να μου πεις οτι εσυ δεν γνωριζεις τιποτα για ολα αυτα που γινονται στο βουνο τα δυο τελευταια χρονια; ας γελασω.Originally posted by alebpan View PostΛέγομαι Αλεβίζος Παναγιώτης , κάτω στην υπογραφή μου έχω πάντα τις σελίδες μου και σχεδόν όλοι ξέρουν όταν μου μιλάνε σε ποιόν μιλάνε.
Εσύ φίλε epika που συνέχεια μιλάς για συνωμοσίες και κρυφτούλια ποιος είσαι? Τελικά ποιος κρύβεται και ποιος γράφει ανώνυμα εδώ μέσα??
Από την στιγμή που θέλουμε να λέμε ότι γνωρίζουμε, ότι έχουμε άποψη και όταν μιλάμε για συγκεκριμένα άτομα και καταστάσεις, όποιος δεν έχει να φοβηθεί τίποτα μιλάει επώνυμα !!!
μπες στο αρκαδια πορταλ καποιος χρηστης με ονμα ''λατρης της αρκαδιας'' αναφερεται σε καποιους που ειχαν το βουνο τσιφλίκι τους.Αυτη ειναι η αληθεια... με αφτους εσυ μηπως ειστε φιλαρακια???
μηπως γνωριζεις ποιος εκαΝΕ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ την συγκεκριμηνη στιγμη και το κλεινει??? αν θελεις μου απαντας... α, και ποτε τα κοινοποιησε , εχει σημασια.....
Comment
-
-
για βοηθήστε ωρε παληκάρια της αρκαδίας να καταλαβουμε και εμεις οι χαζοι...
το ρατρακ, το λιφτ, τα σκουτερ ηταν του κλαουδάτου?
ο εος θεωρησε οτι ηταν αφημένα υπερ του με την αποβολή του μισθωτη? (σαν να λεμε προσθηκες στο μισθιο?)
αμ στα κινητα ουδε προ του τελους μακαριζε...
σας παρακαλω πολυ αν εχετε τηλ του δικηγορου του εος να το δωσω σε εναν εχθρό μου.ΜΙΖΕΡΙΑΣ ...καί σαπιοκοιλιάς(by Makaka)
Comment
-
PLEVSKI εεεε συγγνώμη epika τι ακριβώς θέλεις να μάθεις; οτι έκανα εγώ την κατάσχεση; ελα τωρα αφού το ξέρεις. Είσαι απο Αθήνα τελικά ,δουλευεις στο χιονοδρομικό ή είσαι μελος του ΔΣ του ΕΟΣ;
Τι άλλο θέλεις να μάθεις ; Οτι είχαμε την δικαστική αποφαση στα χέρια μας απο τις 17 Δεκέμβρη; Οτι αφήσαμε το χκ να δουλέψει μέχρι τώρα και θα το αφήναμε να δουλέψει μεχρι τα τέλη Μάρτη αλλά ήρθε και άλλος να κάνει κατασχέσεις; Συγγνώμη αλλά μετά απο 3-4 χρόνια δικαστικό αγώνα έπρεπε να προστατέψω τα συμφεροντά μου γιατί κάνει να λαμβάνω πολλά χρήματα και πρέπει να ταίσω και εγώ τα παιδιά μου.
Μήπως να σου πω οτι σκεφτομασταν να αφήσουμε και μετά την κατάσχεση να λειτουργούν τα μηχανήματα αλλά καποιοι κύριοι απο τον ΕΟΣ φρόντισαν να με κατηγορήσουν στο δημοτικό συμβούλιο σαν δολιοφθορέα;
Τι να σου πω, εχω και εγω συμφέροντα ξέρεις γιατι η επιχειρησή μου είναι η πιο κοντινή στο χιονοδρομικό και όπως καταλαβαίνεις με κόβει και εμένα να λειτουργεί καλά το χιονοδρομικό αλλά δεν γίνεται διαφορετικά.
Για την ολη κατάσταση που δημιουργήθηκε κανε τα ερωτηματά σου στον ΕΟΣ γιατί μετά την έξωση που έκανε στην εταιρία δεν φρόντισε να κρατήσει τον μηχανολογικό εξοπλισμό παρά τις συνεχεις προειδοποιήσεις μου προς το ΔΣ του ΕΟΣ οτι είμαι σε δικαστική διαμάχη και κάποια στιγμη αυτή θα τελειώσει.
Βέβαια ακόμα απο τον ΕΟΣ δεν μας έχουν ακόμα απαντήσει εδώ και 17 ημέρες τις καταγγελίες που έγιναν στη γενική συνέλευση του ΕΟΣ και για οσους το εχουν ξεχάσει μπορείτε να δειτε εδω:
http://www.arcadiaportal.gr/news/apo...is-photosvideo
Πολύ φιλικά
Γιώργος Πετρόπουλος
Comment
-
Φίλε epica αυτό που σου λέω και κάνεις ότι δεν το καταλαβαίνεις , είναι ότι επειδή μιλάμε για πολύ σοβαρά θέματα , καλό θα ήταν να μιλάμε επώνυμα.Originally posted by epika View Postδηλαδη θελεις να μου πεις οτι εσυ δεν γνωριζεις τιποτα για ολα αυτα που γινονται στο βουνο τα δυο τελευταια χρονια; ας γελασω.
μπες στο αρκαδια πορταλ καποιος χρηστης με ονμα ''λατρης της αρκαδιας'' αναφερεται σε καποιους που ειχαν το βουνο τσιφλίκι τους.Αυτη ειναι η αληθεια... με αφτους εσυ μηπως ειστε φιλαρακια???
μηπως γνωριζεις ποιος εκαΝΕ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ την συγκεκριμηνη στιγμη και το κλεινει??? αν θελεις μου απαντας... α, και ποτε τα κοινοποιησε , εχει σημασια.....
Εσύ μέχρι στιγμής κάνεις ερωτήματα, διαπιστώσεις , αφήνεις αιχμές και υπονοούμενα αλλά ανώνυμα!
Ποια είναι η διαφορά? Η διαφορά είναι ότι σωστό και δεοντολογικό είναι να γνωρίζουμε ποιός τα λέει αυτά , ποιά η θέση του και ποιά τα συμφέροντα σου από την στιγμή που εσύ μίλησες πρώτος για συμφέροντα.
Εγώ από την αρχή μιλάω για συγκεκριμένα πράγματα και κάνω συγκεκριμένα ερωτήματα.
Θέλεις να σου απαντάμε σε όλα και εσύ τίποτα!
Ποιά είναι τα φιλαράκια μου και ποιοί είναι οι κολλητοί μου είναι δικό μου θέμα, όταν μας πείς ποιός είσαι θα δούμε και ποιοί είναι οι δικοί σου κολλητοί!!
Ακόμα και στο arcadiaportal που αναφέρεσαι , μιλάς πάλι για έναν ανώνυμο χρήστη , τελικά πρέπει μόνο ανώνυμα μπορείς να μιλάς εσύ??
Το τι γνωρίζω εγώ και τι δεν γνωρίζω το ξέρω μόνο εγώ, μην γελάς ειρωνικά λοιπόν γιατί ίσως και εσύ να τα ξέρεις μονόπλευρα η να σε συμφέρει να τα λες έτσι.
Με πρόλαβε ο πετρόπουλος και ανέφερε τι έγινε στο βουνό.
Ξέχασε όμως να πεί ο γιώργος ότι είναι και άλλοι αυτοί που έχουν κινηθεί δικαστικά και θα γίνουν και άλλες κατασχέσεις, η θα μπορούσε πολύ άνετα να είχαν γίνει πριν προλάβει ο πετρόπουλος.
Όλοι όσοι διαχειρίζονται το βουνό γνώριζαν για τις αγωγές και τις αξιώσεις. Αλλά δεν έκαναν τίποτα για να τις αποφύγουν. Όπως δεν έκαναν τίποτα για να αναπτυχθεί το βουνό τόσα χρόνια.
Και επειδή βλέπω ότι έχεις θέληση να μάθεις πολλά, να σου πώ ότι πριν κάποια χρόνια είχε δημιουργηθεί μια εταιρία με τον Δήμο Λεβιδίου και ήταν έτοιμος ο Λαλιώτης και άλλοι πολιτικοί από την Αρκαδία , να βάλουν σε πρόγραμμα το βουνό και να δοθεί μια πολύ μεγάλη επιδότηση η οποία θα άλλαζε τα πάντα .
όμως τότε έπρεπε να κάνει ένα βήμα πίσω ο ΕΟΣ και να παραχωρήσει κάποια πράγματα.
Όλος ο σχεδιασμός και οι μελέτες που είχαν γίνει , πήγαν στράφι γιατί ο ΕΟΣ ΑΡΝΗΘΗΚΕ να κάνει ένα βήμα πίσω !!
Αυτό είναι ένα πολύ μικρό δείγμα από πολλές ιστορίες που μπορούμε να συζητήσουμε με τις ώρες...
Βασική προυπόθεση είναι να γνωρίζω ρε φίλε με ποιόν μιλάω...
Αν θέλεις μας λές αν δεν θέλεις δικαίωμα σου!
Αλλά αν θές να παραμείνεις ανώνυμος μην έχεις και απαιτήσεις και μην περιμένεις να σου πααντάμε σε όλα!!
Τέλος κλείνοντας θέλω να κάνω γνωστό σε όλους ότι λυπάμαι ειλικρινά που έκλεισε το βουνό και υπάρχει και μεγάλο θέμα κάποιους υπαλλήλους. Είμαι τη άποψης οτι έπρεπε να μην γίνει αυτό στην μέση της σαιζόν αλλά τώρα που έμαθα ότι υπάρχουν και άλλοι κατασχετές , οπότε ήταν μάταιο να μην κάνει κίνηση ο πετρόπουλος θα την έκαναν άλλοι.
Επίσης από την Δευτέρα που έγινε η κατάσχεση,πολλοί πιέσαμε αρκετά τον πετρόπουλο να βρεθεί μια φόρμουλα να λειτουργήσει Σ/Κ το χιονοδρομικό και η απάντηση που μας έδωσε ήταν ότι προχώρησε στην κατάσχεση για να διαφυλάξει τα συμφέροντα του αλλά θα μπορούσε να βρεθεί μια λύση να ανοίξει το χιονοδρομικό. Όμως μετά τις χθεσινές κουβέντες του Προέδρου του ΕΟΣ στο δημοτικό συμβούλιο ( ο οποίος έριξε λάδι στην φωτιά φοβάμαι ότι όλα τέλειωσαν και όλες οι κινήσει που είχαν γίνει για να βρεθεί μια κάποια λύση έπεσαν στο κενό.Last edited by alebpan; 06/02/2013, 07:47 AM.
Α.Χ.Χ.Μ.
www.kafeneio-megalopolis.blogspot.com
www.megalopolis.gr
www.facebook.com/mainalon
Comment

Comment