Originally posted by hermes
View Post
Σαφως και δεν επιθυμω διαλογο...οποιος ξερει ελληνικα καταλαβαινει αν προκειται για τζοκερ η για λοτο,ολα επεξηγηθηκαν υπερ επαρκως και τιποτα απο οσα γραφτηκε δεν ειχε βεβαιοτητα για το τι θα συμβει...αναλυθηκαν καποια σημαδια κυριως εμειρικα για το πως συμπεριφερονται τετοιες κυκλοφοριες μεσα στα χρονια που εχουν περασει...λεγοντας σε ολους τους τονους οτι δεν αποτελουν κανονες αλλα ενδειξεις,το οτι κυλισε ο καιρος συμφωνα με τις ενδειξεις αυτο αποτελει ναι μεν "τυχη" γιατι ο καιρος δεν μπαινει σε καλουπια,ομως οχι ακριβως τυχη οπως παρουσιαζεται διοτι σε παλαιοτερα χρονια και οποιος ανατρεξει σε χρονιες με τετοιες κυκλοφοριες θα διαπιστωσει οτι εκτος ελαχιστον εξαιρεσεων ο χειμωνας απο αποψη χιονιου ναυαγησε και σαφως οταν λες κατι θα πας με τις πιθανοτητες ειδικα σε ενα θεμα οπως καιρος που δεν εχει κανονες και καλουπια στο τι θα σου δωσει τελικα,ομως μπορεις να προσεγγισεις μια γενικη εικονα γνωριζοντας τι εχει συμβει σε αναλογες περιπτωσεις στο παρελθον βλεποντας οτι οι εξαιρεσεις ηταν ελαχιστες...ετσι λοιπον ειτε μετεοπροφητης βγω ειτε τσαρλατανος ειτε οτιδηποτε,ξερω οτι μετα απο τοση ενασχοληση με ορισμενα θεματα εφτασα σε ενα σημειο να καταλαβαινω 5-10 πραγματα εστω και αν αυτο δεν εχουν βεβαιοτητα 100%...και για αυτο δεν επιθυμω διαλογο...οπως ξανα εγραψα οποιος θελει περνει κατι απο αυτα και τα κραταει και οποιος θελει απλως τραβαει ενα Χ και τα πεταει στα σκουπιδια,οτιδηποτε και απο τα 2 αν κανει εμενα αυτο δεν θα με επηρεασει στην σκεψη μου και σε αυτα που θα λεω διοτι ουτε λεφτα βγαζω απο αυτο,ουτε περιμενω αναγνωρισει απο κανεναν,ομως δεν μπορω αφου εστω σε ενα βαθμο οι σκεψεις μου βγηκαν σωστες με βαση παντα τις πιθανοτητες και τιην εμπειρια να μην βγω να το πω και αν το θαψω...καλο καλοκαιρι λοιπον απο εδω και περα ελπιζω πλεον πριν κρινεται οτιδηποτε πρωτα να διαβαζεται,να καταλαβαινεται και μετα να πειτε κατι πανω σε αυτο και οχι να λεμε απλως για να το πουμε....διαλογο οχι δεν θελω να κανω και δεν ειναι ο σκοπος μου αυτος....
και επισης οπως προειπα ουτε εγω περιμενα τοσο μεγαλο φιασκο,ομως δεν περιμενα και χιονοχειμωνα βλεπωντας την κυκλοφορια,βλεπωντας τα υπερμετρα χιλιοστα βροχης που ειχαν πεσει,βλεποντας τους βαλτωμενους κηπουε απο το νερο,την ελλειψη μιας πρωιμης ψυχρης εισβολης στης αρχες του χειμωνα,της πρωινες ομιχλες,την τρελη υγρασια και γενικα καταστασεις που θυμιζαν χρονιες απο δεκαετια 1990 και αλλα πολλα που διασπαρτα εχουν γραφτει σε αυτο το θεμα.οπως επισης λαμβανοντας υποψη την συνεχης ψυχρες εισβολες του περσυνου χειμωνα,διοτι στατιστικα οταν τον προηγουμενο χειμωνα το εχει στρωσει 8 φορες στην δροσια ο επομενος χειμωνας κατα μεγαλες πιθανοτητες θα ειναι μαπα.(με εξαιρεσεις τα τελευταια 30 χρονια το 91-92 και 03-04) οπου παραολο που τους προηγουμενους χειμωνες ειχε κανει κατι αξιολογο οταν ηρθαν αυτοι οι χειμωνες ξανα ειδαμε κατι αξιολογο)...ετσι λοιπον η πλαστιγα εξ αρχης εγερνε προς το αρνητικο σεναριο και αυτο ειπωθηκε σε ολυς τους τονους χωρις ομως την απολυτη βεβαιοτητα...εστω και ετσι λοιπον...
Και στο τελος τελος εγω αυτα εμαθα,αυτα καταλαβα μετα απο τοσα χρονια για την περιοχη και για ευρητερη την ελλαδα και αυτα λεω και αυτα θα λεω βλεποντας κυκλοφοριες και οτιδηποτε αλλο...η κριτικη δεν με επηρεαζει ομως και οι κρινοντες κρινονται και τωρα ηρθε η σειρα μου να κρινω με γεγονοτα πλεον και οχι με υποθεσεις που με κρινατε εσεις πριν μερικους μηνες...ετσι ειναι η ζωη,εχει γυρισματα...απλως εγω ειχα υπομονη...
και επισης οπως προειπα ουτε εγω περιμενα τοσο μεγαλο φιασκο,ομως δεν περιμενα και χιονοχειμωνα βλεπωντας την κυκλοφορια,βλεπωντας τα υπερμετρα χιλιοστα βροχης που ειχαν πεσει,βλεποντας τους βαλτωμενους κηπουε απο το νερο,την ελλειψη μιας πρωιμης ψυχρης εισβολης στης αρχες του χειμωνα,της πρωινες ομιχλες,την τρελη υγρασια και γενικα καταστασεις που θυμιζαν χρονιες απο δεκαετια 1990 και αλλα πολλα που διασπαρτα εχουν γραφτει σε αυτο το θεμα.οπως επισης λαμβανοντας υποψη την συνεχης ψυχρες εισβολες του περσυνου χειμωνα,διοτι στατιστικα οταν τον προηγουμενο χειμωνα το εχει στρωσει 8 φορες στην δροσια ο επομενος χειμωνας κατα μεγαλες πιθανοτητες θα ειναι μαπα.(με εξαιρεσεις τα τελευταια 30 χρονια το 91-92 και 03-04) οπου παραολο που τους προηγουμενους χειμωνες ειχε κανει κατι αξιολογο οταν ηρθαν αυτοι οι χειμωνες ξανα ειδαμε κατι αξιολογο)...ετσι λοιπον η πλαστιγα εξ αρχης εγερνε προς το αρνητικο σεναριο και αυτο ειπωθηκε σε ολυς τους τονους χωρις ομως την απολυτη βεβαιοτητα...εστω και ετσι λοιπον...
Και στο τελος τελος εγω αυτα εμαθα,αυτα καταλαβα μετα απο τοσα χρονια για την περιοχη και για ευρητερη την ελλαδα και αυτα λεω και αυτα θα λεω βλεποντας κυκλοφοριες και οτιδηποτε αλλο...η κριτικη δεν με επηρεαζει ομως και οι κρινοντες κρινονται και τωρα ηρθε η σειρα μου να κρινω με γεγονοτα πλεον και οχι με υποθεσεις που με κρινατε εσεις πριν μερικους μηνες...ετσι ειναι η ζωη,εχει γυρισματα...απλως εγω ειχα υπομονη...

Comment