Οταν τον Νοεμβριο οι σταθμοι στα β.προαστεια και τα υπερβορεια κατεγραφαν πανω απο 200μμ και το ρεκορ εσπαζε στα 228μμ πολλοι και οχι αδικα μιλησαν για φαινομενο το οποιο συμβαινει σπανια...μετρησεις 150μμ δεν ειναι σπανιες σε εναν μηνα ομως...
απο σημερα ομως συμβαινει ενα νεο ρεκορ στις ιδιες περιοχες το οποιο εαν εχει ξανασυμβει αυτο θα απο την εποχη των παππουδων μου ισως ,χωρις να το ξερω.
Δεκεμβριος 2012
232μμ και συνεχιζει
κακοκαιρια 29/30../12/2012 133mm και συνεχιζει...
ΔΙΜΗΝΟ Νοεμβριου-Δεκεμβριου 228+231μμ =459μμ και συνεχιζει...
ρεκορ δεκεμβρη απο τοτε που εχω δεδομενα 1977
ρεκορ διμηνου <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
ΕΤΗΣΙΟΣ 803ΜΜ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ..ΝΕΟ ΡΕΚΟΡ 1ΟΕΤΙΑΣ+
Ειναι πραγματικα ενα φοβερο ρεκορ.ουδεποτε στο ιδιο ετος 2 μηνες κολλητα επεσε τοσο πολυ νερο.
ειμαστε πολυ τυχεροι εδω διοτι το εδαφος ενω ειναι κορεσμενο απο τον Νοεμβριο η βροχη αποψε πεφτει με ρυθμο που αποτρεπει τα προβληματα στην δικη μου τουλαχιστον περιοχη που ειναι ομως και ψηλα.
η Ρεα βρισκεται σε υψηλοτερα νουμερα!
Α Ξ Ε Π Ε Ρ Α Σ Τ Α για εμας εδω αυτα τα ρεκορ,νομιζω οτι δυσκολα θα τα σπασουμε ξανα.
Να προσθεσω οτι τα νοτια προαστεια δεν εχουν παρει χαμπαρυ,,,
απο σημερα ομως συμβαινει ενα νεο ρεκορ στις ιδιες περιοχες το οποιο εαν εχει ξανασυμβει αυτο θα απο την εποχη των παππουδων μου ισως ,χωρις να το ξερω.
Δεκεμβριος 2012
232μμ και συνεχιζει
κακοκαιρια 29/30../12/2012 133mm και συνεχιζει...
ΔΙΜΗΝΟ Νοεμβριου-Δεκεμβριου 228+231μμ =459μμ και συνεχιζει...
ρεκορ δεκεμβρη απο τοτε που εχω δεδομενα 1977
ρεκορ διμηνου <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
ΕΤΗΣΙΟΣ 803ΜΜ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ..ΝΕΟ ΡΕΚΟΡ 1ΟΕΤΙΑΣ+
Ειναι πραγματικα ενα φοβερο ρεκορ.ουδεποτε στο ιδιο ετος 2 μηνες κολλητα επεσε τοσο πολυ νερο.
ειμαστε πολυ τυχεροι εδω διοτι το εδαφος ενω ειναι κορεσμενο απο τον Νοεμβριο η βροχη αποψε πεφτει με ρυθμο που αποτρεπει τα προβληματα στην δικη μου τουλαχιστον περιοχη που ειναι ομως και ψηλα.
η Ρεα βρισκεται σε υψηλοτερα νουμερα!
Α Ξ Ε Π Ε Ρ Α Σ Τ Α για εμας εδω αυτα τα ρεκορ,νομιζω οτι δυσκολα θα τα σπασουμε ξανα.
Να προσθεσω οτι τα νοτια προαστεια δεν εχουν παρει χαμπαρυ,,,

Comment