Announcement

Collapse
No announcement yet.

Συναντηση Αθηνας

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

NORTE bar οχι norde......
    ΧΙΟΝΙΑ Ε?????

Comment

norde bar αυτός εχει κανει λάθος!!!!!!!!!!!!!1
      2002!

Comment

Επειδη θα λειπω εκτος Αθηνων το Σαββατο και θα γυρισω Κυριακη, θα πω οτι μπορει να ερθω αλλα με επιφυλαξη(αναλογα τι ωρα θα γυρισω..)
        eviaweather.gr

1983..2013??

Comment

Μαλλον θα ερθω και εγω ....Δεν με βλεπω για Καλαβρυτα...Την Παρασκευη το βραδυ θα ξερω σιγουρα
          Κανονιστε για Μαρουσι ....μην με τρεχετε τωρα στα υπερβορια...Γιαννη ακους????

Comment

Originally posted by ΧΕΛΜΟΣ View Post
            Μαλλον θα ερθω και εγω ....Δεν με βλεπω για Καλαβρυτα...Την Παρασκευη το βραδυ θα ξερω σιγουρα
            Κανονιστε για Μαρουσι ....μην με τρεχετε τωρα στα υπερβορια...Γιαννη ακους????
            Αν έχεις πρόβλημα, περνάω και σε παίρνω εγώ με το αμάξι!
            Ν' αγαπάς την ευθύνη. Να λες: Εγώ, εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης.
            Αν δε σωθεί, εγώ φταίω. ~ Ν. Καζαντζάκης

Comment

Originally posted by Morpheas View Post
              Αν έχεις πρόβλημα, περνάω και σε παίρνω εγώ με το αμάξι!
              ΜΕ το αμαξι θα ερθω και εγω ρε....Απλα βαριεμαι να οδηγαω τον τελευταιο καιρο....Θα επικοινωνησουμε παντως.

Comment

Originally posted by ΧΕΛΜΟΣ View Post
                Απλα βαριεμαι να οδηγαω τον τελευταιο καιρο....
                Δυο πράγματα έχει η ζωή! Οδήγηση και γυναίκες!

Αν βαρέθηκες από τώρα το πρώτο, εύχομαι το δεύτερο να μην το βαρεθείς το ίδιο σύντομα...χαχα!
                Ν' αγαπάς την ευθύνη. Να λες: Εγώ, εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης.
                Αν δε σωθεί, εγώ φταίω. ~ Ν. Καζαντζάκης

Comment

Originally posted by Morpheas View Post
                  Δυο πράγματα έχει η ζωή! Οδήγηση και γυναίκες!

Αν βαρέθηκες από τώρα το πρώτο, εύχομαι το δεύτερο να μην το βαρεθείς το ίδιο σύντομα...χαχα!
                  Οδηγαω 10-12 ωρες την ημερα......Σαφως και λατρευω και τα 2 αλλα καπου εχω κουραστει πανω στο τιμονι....

Comment

δεν υπαρχει βενζινη ρεεεεεεεεε, ελατε παρακατω!
                    ενταξει δε δικαιουμαι να ομιλω γιατι δεν ειμαι καθολου σιγουρος, αντιθετως μαλλον θα δουλευω.
                    αλλα λογω προσβασιμοτητας και σταθμευσης καπου στο mall ισως ηταν καλυτερα.
                    <<Υγιειαν τε γαρ τοις σωμασι παρασκευαζει και οραν και ακουειν μαλλον, γηρασκειν δε ηττον>>

Comment

Μου αρεσει η ιδεα του Mall..... Για παμε να το κουβεντιασουμε λιγακι.....

Comment

παιδια θα ειμαι αθηνα αυτο το σκ και πολυ πιθανον να ερθω.δεν εχω καταλαβει ακομη για ποια μερα λετε,σαββατο η κυριακη?
                        GM

Comment

ΚΥΡΙΑΚΗ 4.30 ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ.
                          Η ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΗ.
                          ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ shell ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΦΑΝΑΡΙΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ-Χ.
                          καμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/

Comment

Θα ερθω τελικα....

Που θα γινει η συναντηση ρε Γιαννη???

Με μπερδεψες...

Για Μαρουσι δε λεγατε???

Comment

καλησπέρα θα έρθω και εγώ. ευκαιρία είναι να μάθω περισσότερα! το σημείο συνάντησης είναι Ν.Ερυθραία που αναφέρεις Γιάννη?
                              ζούμε το πιο κρύο καλοκαίρι φέτος

Comment

ναι τελικα θα το κανουμε εκει διπλα γιατι απο οσους μιλησα και ειναι 100% σιγουροι εκει ηθελαν
                                καμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/

Comment

Working...
                                X