Announcement

Collapse
No announcement yet.

peri 7-9 ianouariou

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

ρομα ραντεβου στον παρνασσο! κερναω καφε!!! το σαββατο το πρωι!και ας μην ειμαι πιπινι!!!! "

Comment

Ποιο σύστημα βρε ; Εως τώρα τρια σενάρια έχουν παρελάσει εκ των οποίων το ένα (σενάριο- σύστημα ευνοεί την Αττική)
      Δεν είναι άσχημη η πιθανότητα να παίζει με ένα στα τρία έτσι.
      http://www.weatherlink.com/user/koem1977/

Comment

e oxi kai mono gfs..alla apo auti tin apopsi,to briskw mi realistiko auto to treksimo kai fainetai kai sto ensemble eksallou....pisteuw oti esy isws perimeneis xioni stin athina,alla tha se apogoiteusw...eipame etsi,tin deutera opoios xasei,grafei topic me syggnwmes "

Comment

kelly,min mou les tetoia,kokkinizw "

Comment

Originally posted by snowcrazy21
            απλα να πω κατι τελευταιο απο δευτερα και μετα βλεπω να το γυρναει σε ΑΒΑ.ΛΕΤΕ;ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΙΣΩΣ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΧΑΡΗ....eιδωμεν!!!!!
            KALA RE PAS KALA ???? ME TO SYMPA8IO DHLD LIGO XIONI FAGATE STHN ATTIKH !! KOITA KATI PRAGMATA NA PARAKALAEI GIA B.A. !!NA FAW EGW PALI TO B__LO GIA NA EXEI H A8HNA 1metro !!!etsi kai to gyrisei se b.a. psaxe lako na kryfteis! "

Comment

s aresei i pithanotita diladi 33,3333333%?proswpika den me afinei na aisiodoksw,empisteuomai arketa ton nomo twn pithanotitwn....paidia makari na eblepa xionia,den to kanw etsi ws antidrash,,,tin proigoumeni bdomada imoun oli mera eksw,me mia fotografiki sto xeri,kai oi anthrwpoi apo ta amaksia na me koitoun les kai imoun ekswgiinos mias kai etrwga stalaktites gia na ksedipsasw "

Comment

Πρώτον romas εγώ δεν είπα ακόμη ότι κλείδωσε, δεύτερον αυτό το 6άρι δεν είναι καθόλου μη ρεαλιστικό, γιατί ρίξε μια προσεκτική ματιά στα 500hp, το ενσέμπλ τι διάολο έχει, μια χαρά πράμα είναι 3 γραμμές από -9 έως -11οC μέσα και η βασική, το μετεόγραμμα για πρώτη φορά δίνει το μπλε του χιονιού (δύσκολα το δίνει να ξέρεις), τότε από που έβγαλες τα συμπεράσματα δεν μπορώ να καταλάβω...ειλικρινά σηκώνω τα χέρια ψηλά. Η περίπτωσή σου είναι ανίατη "

http://weatherparty.blogspot.gr/
                Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!

Comment

Δεν είναι ακριβώς 33,3% με το σημερίνο χάρτη ευνοείται αυτό το σενάριο, σε μικροπαραλλαγές ( που θα δούμε στα επόμενα run λογικά.Χθες ήταν μια άλλη μέρα και ίσως αύριο να λέμε τα χτεσινά.
                  Νωρίς είναι ακόμα και κάνουμε κουβέντα για την κουβέντα.Πάντως συνέχισε την καλή δουλεία (απαισιοδοξία) και σε βλέπω να πηγαίνεις μόνο την Δευτέρα για μάθημα "
                  http://www.weatherlink.com/user/koem1977/

Comment

eutyxws pou ta akouw apo sena,an ta elege auta kana pipini tha me skotwne epitopou ama paleuoume me xiononifades omws den tha ftaiw egw...telika eimai poly aisiodoksos twra pou to paratirw makari kwsta ,na diapseutw,to thelw poly....alla pws na to kanoume,egw blepw pws tha fame oriaka itta ....esy pisteueis oti i attiki tha einai mesa gia ta kala,MAKARI!!!!!pote to kleidwneis an tha einai mesa?aurio brady??to 12z einai krisimo,na doume an tha moiazei katholou me to 6ari"

Comment

Πέμπτη θα κλειδώσει κατά πάσα πιθανότητα, αλλά απορώ από που βλέπεις για ήττα τη στιγμή που το χιόνι εισβάλλει θριαμβευτικά. Είναι μία επανάληψη με τον προηγούμενο χιονιά, επιφυλάξεις θα έχω μέχρι την Πέμπτη, αλλά να μην ξεχνάς ότι μπορεί να βγει και πολύ καλύτερο. Ενώ και η εικόνα προς τα πίσω δείχνει να φτιάχνει πολύ καλά. Δώσε απάντηση σε ένα άλλο post, γιατί δεν μπορώ να βλέπω κι εγώ και οι άλλοι το 7-9Ιαν.

http://weatherparty.blogspot.gr/
                      Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!

Comment

snowcrazy21 έγραψε:
                        απλα να πω κατι τελευταιο απο δευτερα και μετα βλεπω να το γυρναει σε ΑΒΑ.ΛΕΤΕ;ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΙΣΩΣ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΧΑΡΗ....eιδωμεν!!!!!

KALA RE PAS KALA ???? ME TO SYMPA8IO DHLD LIGO XIONI FAGATE STHN ATTIKH !! KOITA KATI PRAGMATA NA PARAKALAEI GIA B.A. !!NA FAW EGW PALI TO B__LO GIA NA EXEI H A8HNA 1metro !!!etsi kai to gyrisei se b.a. psaxe lako na kryfteis!
                        φιλε μου καταρχην να εισαι πιο ευγενικος ουτε σου μιλησα ουτε θα σου μιλησω ποτε ετσι(μου φαινετε πως η στερηση χιονιου σε εχει πειραξει στα νευρα,στο μονο που σε δικαιολογω).αν θελεις να μου πεις οτι 7εκ που εστρωσε ηταν χιονι... ηταν, αλλα σε σχεση με 2002,2004 τιποτα...τελοσπαντων για να μην με κανεις να ξεπερασω τα καθιερωμενα ορια του Forum aλλα και του ιδιου του εαυτου μου σταματατω εδω(δεν εχω τιποτα μαζι σου).επισης πρεπει να σου πω οτι δεν ειπα οτι εχει κλεισει αλλα το βλεπω οτι δευτερα μεσημερι θα το γυρισει σε αβα..παντως αν θυμασαι εγω ειπα οτι θελω να δω ολη την ελλαδα ασπρη...τωρα καιρος ειναι αυτος θα κανει οτι θελει "

Comment

αυτο το παραπανω για τον φιλο τον πανο απο την λαμια! "

Comment

Ta pragmata einai poly reusta gia na milhsoume gia sigouro xioni se kapoia apo tis 2 poleis.Proswpika pistevw oti tha xionisei prwta se Thessalonikh alla an to systhma egatastathei se kentiko aigaio kai kinihtie notioanatolika tote h Attikh tha dei kalo xioni.Apo Pempth tha mporoume na doume gia to an tha xionisei se Thess h Athina...Roma,mhn arxizeis pali na to gantemiazeis!Ftanei oles tis meres sto mirc... :P

Ksereis poios eimai...

Comment

an kserw leei...etoimasou sotiri,na mou to thymitheis,den tha xionisei ela kai ligo apo irc"

Comment

Working...
                              X