Κάνω copy - paste από μήνυμα μου σε άλλη ενότητα του forum, σχετικά με το πάρκο:
Κάποιες φωτογραφίες μπορείς να δεις εδώ: http://www.thespot.gr/snow/news/το-σέλι
Να τονίσω ότι κατά τη διάρκεια των λήψεων το πάρκο δεν ήταν ολοκληρωμένο και το set up έγινε μόνο για τις ανάγκες αυτών.
Επίσης εδώ: http://www.facebook.com/alpika.gr υπάρχουν κάποιες ελάχιστες φωτογραφίες, που σίγουρα δεν αποτυπώνουν την υπάρχουσα (πολύ βελτιωμένη!) κατάσταση και το γενικότερο πλάνο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα ανακοινωθεί το αργότερο μέχρι αύριο το μεσημέρι η ημερομηνία επίσημης έναρξης του πάρκου και άλλες σχετικές πληροφορίες.
Τέλος, μέχρι την Τετάρτη το βράδυ θα έχει δημοσιοποιηθεί και η ιστοσελίδα του πάρκου.
Ευχαριστώ όλους τους φίλους για τις πληροφορίες που έχουν μοιραστεί με τους υπολοίπους έως τώρα σχετικά με το πάρκο. Και είναι αλήθεια ότι ο προχθεσινός νοτιάς μας δυσκόλεψε, αλλά δεν πτοούμαστε!
προχθες πηγα στο μετσοβο. εκει οι μαγκες εχουν μια συρομενη ταινια για ελκηθρα. Μεγαλο πανηγυρι. το 80% των επισκεπτων ειχαν νοικιασει ελκηθρο.
δεν ξερω ποσο κοστιζει, αλλα νομιζω πως αν βαζατε μια στο σελι πανω απο τα μπειμπι λιφτ και διαμορφωνατε το υψωμα ωστε να τσουλανε μονα τους τα πιτσιρικια (αλλα και οι μεγαλοι), θα ξεσκιζε.
εξαλου συνολικα, οι πιο πολλοι επισκεπτες νομιζω ειναι για βολτα και οχι για σκι.
χωρια που θα δουλευαν και οι ενοικιασεις περισσοτερο και οι πιτσιρικαδες εξοικειώνονται περισσοτερο με το χιονι και γινονται υποψηφιοι πελατες σας.
Για να μην πω οτι πρεπει να το φτιαξουν οι ενοικιασεις με δικα τους χρηματα. εκτος κι αν ειναι τοσο ακριβο και δεν το γνωριζω.
Αυτή την ταινία την είδα κι εγώ σε video από ξένο XK την χρονιά που ακολουθώντας την κόρη μου που μάθαινε στην παιδική πήρα κι εγω μερικές φορές τα babylift, οπότε και ξανα-θυμήθηκα ΠΟΣΟ δύναμη θέλει το σύρμα και η μπριζόλα (τα γάντια της κόρης μου είχαν ξεσκιστεί)! Το πιο δύσκολο από τα lift είναι για τους αρχάριους. Από τότε που είδα το video λοιπόν κάθε φορά που πάω επάνω σκέφτομαι πόσο καλό θα ήταν για τους αρχάριους (και τα έλκηθρα φυσικά) να υπήρχε αυτή η ταινία... κάτι τέτοιο δηλαδή
Πάντως, επικοινωνιακά το Σέλι φέτος παίρνει ΜΗΔΕΝ! Καμία ενημέρωση για καιρό, πίστες, δρόμο κλπ. Η δε κάμερα στο Αρσούμπασι κολλημένη στο παρελθόν. Δεν έχουν καταλάβει ότι οι περισσότεροι άνθρωποι πλέον μπαίνουν στο ίντερνετ για να ενημερωθούν και να επιλέξουν τον προορισμό τους.
Καλησπέρα παιδιά!! Καλό θα ήταν να ανοίξει η κάμερα στο Αρσούμπασι!! Είναι από τις πιο εντυπωσιακές snowcams και δείχνει μια ουσιαστική εικόνα των πιστών.
Τι πιστεύετε ότι θα παιχτεί στο Σέλι το επόμενο τριήμερο? Στοιχήματα για εκατοστά?
Λέτε να στρώσει η κατάσταση??
ΠΑΝΩ ΧΙΟΝΙΖΕΙ ΑΛΛΑ ΛΙΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΤΩ ΚΑΜΕΡΕΣ. ΑΝ ΔΕΝ ΒΑΛΕΙ ΠΟΛΥ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΖΕΣΤΗ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΡΙΠΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΤΗΣΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΩΣΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΩΣ ΤΟΤΕ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΠΙΣΤΕΣ....
Comment