Εγώ ψηφίζω Μικρό Δέρειο Νομού Έβρου. Οι δήμοι της περιοχής είναι στον κάμπο και δεν ποιάνουν τόσο χαμηλές αναστροφικές θερμοκρασίες του ρου του ερυθροποτάμου. Από τις άλλες περιοχές δαγκωτό Νευροκόπι....
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΣΕ ΚΑΤΟΙΚΗΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ (ΜΟΥΦΟ)ΧΕΙΜΩΝΑ 2012-13 ΠΟΥ;;;
Collapse
X
-
Καποια πραγματα ειναι σταθερα και δεν αλλαζουν σ` αυτη τη ζωη....
Καλος και ο Εβρος, τον εζησα και περυσι live, καλο και το Νευροκοπι, αλλα τις παγωνιες της ΦΛΩΡΙΝΑΣ δεν τις συναντας πουθενα στην Ελλαδα....1η και φετος με διαφορα πιστευω...ΤΡΕΛΑ ΜΕ ΚΡΥΟ ΚΑΙ ΧΙΟΝΙΑ....ΤΡΕΛΑ ΛΕΜΕ
Comment
-
Eγώ πέρυσι ήμουν ανάμεσα στην Πτολεμαίδα και το Νευροκόπι. Μετα είδα ότι το Νευροκόπι αν και με φουλ χιονοσκεπές έδαφος δεν έδινε τόσο χαμηλές θερμοκρασίες όπως εδώ, και δοκιμάστικε πολλά πολλά βράδυα δεν ήταν μόνο μια μέρα το ψύχος και το χιόνι. Επίσης θα είχε ενδιαφέρον να είχαμε και βουνα μέσα. Φέτος είναι ανάμεσα σε Πτολεμαίδα και Φλώρινα. Σαν πόλεις η Πτολεμαίδα καταγράφει χαμηλότερες ελάχιστες σίγουρα. Περσυ δεν είχε πλήρης χιονοκάλυψη οταν έκανε το δυνατο το ψύχος. Η ΕΜΥ στη Φλώρινα βρισκόμενος λίγο έξω ο σταθμος ειναι αρκετά δυνατός όμως και το σκέφτομαι!~χιονι~
Comment
-
και δύο μη σου πω, πέρσυ όταν είχε -25 η Φλώρινα το Νευροκόπι ήταν 8 βαθμούς θερμότερο με φουλ χιόνι και επαιζε μαζί με την άχιονη Πτολεμαιδα!Originally posted by snowgiann View PostΑν ο σταθμός του Νευροκοπίου ήταν σε πιο καλή θέση μέσα στον κάμπο δεν θα παιζόταν με ΤΙΠΟΤΑ!!!
Τωρα όμως της Φλώρινας είναι σε καλύτερη θέση και έτσι έχει ένα πλεονέκτημα...~χιονι~
Comment
-
πέρσυ ήταν το απόλυτο ρεκόρ της Φλώρινας το -25? γιατί θυμάμαι ότι από μικρό παιδί που διάβαζα στις εγκυκλοπαίδειες ότι η χαμηλότερη θερμοκρασία που έχει καταματρηθεί στην Ελλάδα ήταν -23 στις 4 Φλεβάρη 1929 στη Φλώρινα..έχω μπερδευτεί πολύ τελικά...της ΕΜΥ ήταν αυτή η μέτρηση ή του Αστεροσκοπείου? άσε που το 1963 σημείωσε -30 η Πτολεμαϊδα αλλά μάλλον κάποιοι το αμφισβήτησαν...πολύ μπέρδεμα τελικά και με τα ρεκόρ πρός τα κάτω όπως ακριβώς και με τα ρεκόρ προς τα πάνω..
Comment

Comment