Announcement

Collapse
No announcement yet.

Πρώτη αγορά εξοπλισμού σκι

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Πρώτη αγορά εξοπλισμού σκι

Γειά σε όλους είμαι νέος στο forum!
    Από πέρυσι έχω ξεκινήσει το σκι. Είχα κάνει 7-8 φορές συνολικά μέσα σε αυτές και 4 μαθήματα. Για όσους έχουν πάει στο χιονοδρομικό στο Μαίναλο κατεβαίνω άνετα εννοείται την πίστα στο λιφτ του αρκτούρου. Την τελευταία φορά που είχα πάει ήταν να ανέβω στην περιφερειακή αλλά δεν πήγα γιατί φοβήθηκα το λιφτ του αετού Φέτος εννοείται πως θα πάω.
    Επειδή λοιπόν μου είπαν πως αξίζει η αγορά σκι για να βελτιώσω την τεχνική μου και να μη νοικιάζω από το χιονοδρομικό αποφάσισα (αν πείσω και τους γονείς μου 15 χρονών είμαι ) να αγοράσω τον αξοπλισμό. Αλλά είμαι κάπως άσχετος με αυτό. Ελπίζω να με βοηθήσετε εσείς όμως

Είμαι 1.82 και 67kg το επίπεδο μου πάνω κάτω το καταλάβατε νομίζω. Θέλω αν γίνεται να μου προτείνετε κάτι όσο το δυνατόν περισσότερο vfm. Όσο φθηνότερα τόσο το καλύτερο

κανε ακόμα 4-5 χρονιά με ενοικίασης
    και βλέπεις για μετά.........
    ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΙΣ! ΑΝ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ, ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΟΜΜΩΤΗΣ..!
    ΚΑΙ ΑΝ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ.....ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΟΜΜΩΤΗΣ ΤΟΥ Κ@ΛΟΥ

Comment

Και εγω αυτό σκεφτόμουν απλά μου είχαν πει ότι αξίζει. Καλύτερα έτσι. Θα μου μείνουν λεφτά και για κάρτα γραφικών

Comment

τώρα αν θες πάρε κράνος και μασκα.........

Comment

Ξεχασα να αναφερω πως εχω ειδη μασκα οποτε ειμαι οκ. Κρανος δε νομιζω οτι χρειαζεται για το σκι που κανω εγω...

Comment

νομίζω πως πάντα χρειάζεται κράνος

Comment

Φίλε μου το γνωρίζεις ότι στο εξωτερικό υπάρχουν χκ που δεν σε αφήνουν αν δεν έχεις κράνος???
              Οταν ήμουν στο επίπεδό σου ,εφαγα μια τουμπα και η πίστα ,που ηταν πάγος, περασε 3cm απο το κεφάλι μου...
              ..οταν συνήλθα πήγα και πήρα κράνος .
              με 0 χλμ μπορεις να πάθεις ζημια.
              Πάρε δικά σου μεταχειρισμένα πέδιλα .θα σε βοηθησουν.

εχεις π.μ.
              GVAFI72

Comment

Σας ευχαριστώ για τις συμβουλές. Το ξέρω ότι θα με πείτε ηλίθιο αλλά φοβάμαι και το δούλεμα με το κράνος από τη στιγμή που ούτε ο δάσκαλος που μου έκανε φόραγε
                Σε κάθε περίπτωση θα το κοιτάξω γιατί το δούλεμα είναι το λιγότερο σημαντικό

Comment

Αν ήσουν μεγαλύτερος, θα σου έλεγα να ξεκινήσεις από τις μπότες. Αλλά τι να τις κάνεις; του χρόνου θα θέλεις μεγαλύτερο νούμερο. Επειδή είναι καλό να έχει σταθερό εξοπλισμό, γιατί δεν ρωτάς σε κανένα μαγαζί αν σου ενοικιάζουν για όλη τη σαιζόν; Τα δοκιμάζεις, και αν δεν σου αρέσουν τα αλλάζεις κιόλας.

Όσο για το κράνος και το δούλεμα, ένα θα σου πώ: όσοι τυχόν σε κοροιδέψουν επειδή φοράς κράνος στο σκι (ή στη μοτοσυκλέτα, η ζώνη στο αυτοκίνητο, ή σωσίβιο στο windsurf) αν συμβεί το κακό θα σφυρίζουν αδιάφορα. Δική σου είναι η ζωή και η σωματική ακεραιότητα. Οι άλλοι, κουμάντο στο δικό τους κορμί!
                  Μην περιμένετε να χιονίσει για να δείτε άσπρη μέρα. Ρίξτε ένα γιαουρτάκι!

Comment

για κανένα λόγω δε θα σε κοροϊδέψουν........
                    νομίζω πως οι περισσότεροι φοράνε...... ελαχίστη είναι αυτοί που δε φοράνε.....

Comment

χαιρομαι πραγματικα που βλεπω νεα παιδια να προσπαθουν να μαθουν οσο το δυνατον περισσοτερα γαυτο που γουσταρουν να κανουν..εγω σκι δεν κανω κανω snowboard ...o εξοπλισμος αλαζει τιποτα αλλο...το ιδιο παθος εχουμε...προσπαθησε να παρεις πραγματακια δικα σου ..υπαρχουν καταστηματα που πουλανε πολυ φτηνα 2χερι εξοπλισμο ..απο ενοικιαση..σε καλες τιμες100-120 μποτα πεδιλο δεστρα μπατον...φυσικα δεν ειναι τα κορυφαια αλλα θα ειναι δικα σου.....κρανος να παρεις ..απο πολλες αποψεις..σε καρατει ασφαλες ,,ζεστο,,δεν χανεις τη μασκα σε καποια τουμπα....υπαρχουν πολλα παιδια εδω που θα σε βοηθησουν σε οτι ερωτημα εχεις η οποια απορια εχεις..μην κολλας ρωτα ..καλες καταβασεις και ασφαλες..

Comment

Τωρα κοιταζα το θεμα που εφτιαξα το ειχα ξεχασει τελειως
                        Δεστρες και πεδιλα μου εχουν προτεινει μεταχειρισμενα στα 110 € μαλλον σε αυτα θα παω αλλα περιμενω να συμφωνησουν οι γονεις μου...
                        Μπορεις να μου πεις καποιο μαγαζι που να πουλαει οπως ειπες μεταχειρισμενες μποτες και μπατον;

Ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες!!

Comment

θα ελεγα να αγορασεις μεταχειρισμενα. ναι. ο,τι πιο απλο κ ευκολο. αλλα αν το ποδι σου μεγαλωνει ακομα?????????????
                          χιονια στο καμπαναριο

Comment

Αν γινει αυτο μονο οι μποτες δε θα αλλαξουν;

Comment

ναι αλλά θα ψηλώσεις ............. οπότε..........τα θες ολα καινούρια

Comment

Working...
                              X