ειχα παει εκει το 2009
Γενικα ειναι πελωριο χιονοδρομικο...να κανεις χλμ
Το μειονεκτημα το χαμηλο υψομετρο αλλα αν πεσεις σε καλο καιρο (δηλ κρυο) τοτε ειναι πολυ καλα.
Εχει καλο νυκτερινο αλλα το χωριο εκει πολλους αγγλους
Αν μερικες μερες πριν πατε δεις οτι η θερμοκρασια θα ειναι ανεβασμενη παρε την All Star Card.
Δινεις κατι παραπανω αλλα εχεις μεσα τον παγετων στο Kaprun oποτε θα γλυτωσεις το σκι σου.
Το Kirchberg που λες ομως δεν εινια 100% Skiwelt
Απο το Kirchberg ειναι διπλα και η γονδολα που σε παει Kitzbuhel...αν δεν κανω λαθος.
Βεβαια το Skiwelt εινια πελωριο οποτε θα σου φτασει και με το παραπανω.
Δεν θυμαμαι καλα αλλα εχει μια πολυ ωραια πιστα στο λιφτ KiWest....πολλα χλμ....Γενικα μου αρεσε πιο πολυ η πλευρα προς Westendorf....
Snow is on my D.N.A.-ζητειται δουλεια στις Δολομιτικες Αλπεις
Tips; Το γεγονός της χρονιάς θα έχει εκείνες τις ημέρες στο Kitzbuhel: 25-27 Ιανουαρίου "73 HAHNENKAMM RACE", ο μεγαλύτερος αγώνας του παγκοσμίου κυπέλλου αλπικού σκι. Δεν ξέρω αν σου αρέσει και παρακολουθείς αγώνες σκι στην τηλεόραση, αν ναι, εκεί θα πάθεις πλάκα. Βέβαια και να μην έχεις σχέση με αγώνες είναι μοναδική εμπειρία να βρίσκεσαι εκείνες τις ημέρες στο Kitzbuhel και ειδικότερα την ημέρα του Downhill (26/1)
Πάρε μια γεύση http://forum.snowreport.gr/showthrea...KITZBUHEL-2011
και εγώ θα πάω kirchberg αλλά στις 27Ιαν. -2Φεβρ. (θα προλάβω να δω και την τελευταία μέρα των αγώνων!) Αν είναι κανείς αλλός εκεί ας ενημερώσει και όποιος έχει πάει συμβουλές ευπρόσδεκτες.
Comment