Ρε παιδες ψαχνω για φιλο σανιδακι δεστρα απο 158-161 wide αν εχει κανεις κανενα για πουλημα προτου ψαχτει σε μαγαζι..η και δανικο δεν μας χαλαει..ειναι στα πρωτα του βηματα..χαχα ..thanks...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ψαχνω σανιδακι με δεστρα
Collapse
X
-
-
Κύριοι, ο Goliath πήρε πρόσφατα καινούργιο το περσινό Hate 120 αν θυμάμαι καλά και καινούργιες τις περσινές custom ή τις freestyle άλλο τόσο.
Αυτό που θέλω να πώ είναι, ας μην κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας.
Προφανώς και καθένας έχει διακαίωμα να κοστολογεί αυτό που πουλάει, όσο του κάνει κέφι, αλλά δε νομίζω ότι αυτή την περίοδο θα έδινε κανένας από εμάς πολλά λεφτά για μεταχειρισμένο εξοπλισμό.
Προσωπικά, αν έμπαινα σε διαδικασία πώλησης, συνυπολογίζοντας ότι αξιόλογες καινούργιες σανίδες με δέστρες βρίσκεις με 200-250, μοιραία θα έπρεπε να δώσω τα δικά μου 100. Και προφανώς ούτε καν το συζητάω, δεν θεωρώ ότι αξίζει το σκότωμα. Από την άλλη, αν έλεγα 300 που θα θεωρούσα λογικό, θα ήταν εκτός πραγματικότητας δεδομένων των προσφορών που υπάρχουν.
Δεν είναι πρόθεσή μου ούτε να ορίσω τιμές σε αμπέλια άλλων, ούτε τίποτα. Το γράφω επειδή ούτως ή άλλως ο Νίκος (NGK) δεν είναι κανένας αρχάριος που δεν ξέρει τα παραπάνω...The map is full of places that only mean anything to me because of snowboarding...
http://www.hiddencellar.eu
Comment
-
Πουλαω ενα Ride Agenda 1,59 του 11 σαν καινουργιο για να παω σε πιο κοντο...αν θελεις να το δεις τιμη 180ε συζητησιμηOriginally posted by N.G.KΡε παιδες ψαχνω για φιλο σανιδακι δεστρα απο 158-161 wide αν εχει κανεις κανενα για πουλημα προτου ψαχτει σε μαγαζι..η και δανικο δεν μας χαλαει..ειναι στα πρωτα του βηματα..χαχα ..thanks...
Comment
-
royal nic...ευχαριστω πολυ ακριβως ετσι ειναι ξερω τι μπορω να βρω απλα σαν απλος ανθρωπος και γω ..ειπα μπας και μπορεσω να βολεψω εναν φιλο..και φυσικα να αγορασω απο εμας μεταξι μας γιατι καταλαβαινω ακριβως τι σκεφτομασται ολοι να σπρωξουμε το παλιο μας σανιδακι γιατι μας γαλισε το φετινο..εγω ετσι σκεφτομαι...αχ ποσο ζαχαρωνω το lib travis rise...χαχχα..παντος ευχαριστω πολυ παιδια ...ειμαι ανοιχτος σε προτασεις....προσωπικα ψαχνω και γω για κανενα lib skate banana ..η μεγαλη μου αγαπη...
Comment
-

Comment