Announcement

Collapse
No announcement yet.

X.Κ.Καλαβρύτων - Χειμώνας 2012-13

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Αν μπορεί κάποιος ας μου πει τι event έχουν γίνει στο χιονοδρομικό φέτος που να αφορούν αμιγώς το σκι, εκτός του ski test.
    Έχω μια μικρή υποψία οτι όλα αφορούν το snb. Δεν έχω κανένα κόλλημα απλά πιστεύω πως και εμείς που κάνουμε σκι θα θέλαμε να δούμε
    κάποια διοργάνωση που να μας αφορά. Για παράδειγμα θυμάμαι πριν από 7 χρόνια περίπου είχε έρθει μία ομάδα σκιέρ από το εξωτερικό
    που έκαναν απίστευτα πράγματα. Νομίζω πως μια τέτοια κίνηση θα είχε απήχηση και θα τράβαγε κόσμο στο βουνό ειδικότερα τώρα που η σαιζόν
    οδεύει προς το τέλος της και το ενδιαφέρον αρχίζει να μειώνεται.

Comment

• ισχυει!!!

Nothing is impossible...
      You are only limited by fear
      and even that, you can overcome!

Comment

• Συμφωνώ και εγώ απόλυτα.
        Γενικά φέτος το ΧΚΚ μου έδωσε μία εικόνα πως ο σκιέρ έρχεται σε 2η μοίρα.
        Προτεραιότητα φάνηκε να έχει ο απλός επισκέπτης με τα έλκηθρα και τις φωτογραφικές μηχανές, στη συνέχεια οι snowboarders και στο τέλος ο σκιέρ.
        Είναι γνωστό πως έχετε συμβούλους από πολύ σοβαρές εταιρείες στο ΧΚΚ.
        Γνώμη μου είναι να προσέξετε λίγο αυτό το θέμα,γιατί έχει χτυπήσει λίγο άσχημα και καλό θα ήταν να μη χαλάσει η σχεδόν άριστη εικόνα που έχουμε οι πιο πολλοί για όσα μας προσφέρετε!

Comment

• Ενημέρωση Χελμού
          Φρέσκο χιόνι θα έχουμε από αύριο στο Χελμό.
          Σε λειτουργία για αύριο Πέμπτη 7-3-2013 θα είναι οι αναβατήρες Ερμής, Αχιλλέας, Δάφνη, Θέτις, ’ρτεμις και Στύγα καθώς επίσης και το snow park.
          ΠΡΟΣΟΧΗ: Η χιονοδρομία εκτός των πιστών εμπεριέχει μεγάλους κινδύνους, εξαιτίας χιονοστιβάδων.
          Από το Σάββατο 12/1 και κάθε Σάββατο, εφόσον οι καιρικές συνθήκες είναι ευνοϊκές, θα έχουμε παρατεταμένο ωράριο λειτουργίας.
          Ωράριο με παρατεταμένη λειτουργία: 09:00 – 17:30
          Λειτουργία κατά την παράταση: Αχιλλέας και Στύγα ή ’ρτεμις (ένας από τους δύο, ανάλογα με τον καιρό)
          Για την δική σας ασφάλεια να έχετε πάντα μαζί σας αντιολισθητικές αλυσίδες.
          Για το Χ.Κ.Κ. επικοινωνία ενημέρωση Χρήστος Βαλκανάς.

Comment

• http://youtu.be/ZoRjY9oeuKM

Οριστε και ενα δικο μου απο τις 4-3-2013!
            More to come (still editing)
            Last edited by resistance; 08/03/2013, 04:34 PM.

Comment

• Originally posted by resistance View Post
              http://youtu.be/ZoRjY9oeuKM

http://www.youtube.com/embed/ZoRjY9oeuKM

Οριστε και ενα δικο μου απο τις 4-3-2013!
              More to come (still editing)
              Nice Videos!
              detox

Comment

• Ενημέρωση Χελμού
                Ηλιόλουστη και με λίγα εκατοστά φρέσκο χιόνι θα είναι η αυριανή ημέρα στο Χελμό.
                Σε λειτουργία για αύριο Παρασκευή 8-3-2013 θα είναι οι αναβατήρες Ερμής, Αχιλλέας, Δάφνη, Θέτις, ’ρτεμις και Στύγα καθώς επίσης και το snow park.
                ΠΡΟΣΟΧΗ: Η χιονοδρομία εκτός των πιστών εμπεριέχει μεγάλους κινδύνους, εξαιτίας χιονοστιβάδων.
                Από το Σάββατο 12/1 και κάθε Σάββατο, εφόσον οι καιρικές συνθήκες είναι ευνοϊκές, θα έχουμε παρατεταμένο ωράριο λειτουργίας.
                Ωράριο με παρατεταμένη λειτουργία: 09:00 – 17:30
                Λειτουργία κατά την παράταση: Αχιλλέας και Στύγα ή ’ρτεμις (ένας από τους δύο, ανάλογα με τον καιρό)
                Για την δική σας ασφάλεια να έχετε πάντα μαζί σας αντιολισθητικές αλυσίδες.

Για το Χ.Κ.Κ. επικοινωνία ενημέρωση Χρήστος Βαλκανάς.

Comment

• Παίδες τί γίνεται πάνω με τη βροχή; Γιατί οι κάμερες δεν μιλάνε...

Comment

• Οριστε 3 βιντεακια απο την τελευταια καταδρομικη στον Χελμο!

SESSION 1

WATCH IN 720p (αν και μου χαλασε το full screen το youtube στο ανεβασμα...)
                    Last edited by resistance; 08/03/2013, 04:34 PM.

Comment

• SESSION 2

http://www.youtube.com/watch?v=7Y39O...ature=youtu.be

SESSION 3

http://www.youtube.com/watch?v=nDWjl...ature=youtu.be
                      Last edited by resistance; 08/03/2013, 04:41 PM.

Comment

• χμμμ στο πρωτο εβγαλε το παραθυρο αλλα στα αλλα 2 οχι....
                        εβαλα λαθος τα κατω λινκς?

Comment

• Ωραία βίντεο αν και οι προ καμερες είναι λίγο σπαστικές σαν ψεύτικες...καταλαβαίνω ότι κάποιοι θέλουν μια ανάμνηση από το βουνό..αλλά τα συναισθήματα μιας τέτοιας μέρας δεν περιγράφονται με κάμερες...είναι για πάρτυ μας μάγκες....αδρεναλίνη στο κόκκινο..ταχύτητα...ανάσες βαθιές οξυγόνου στα πνευμόνια...γλυκός πόνος στους μυς από το γαλακτικό που τρέχει άκοπα...αυτά...
                          Και κάτι άσχετο...είδα το ρατράκ δεξιά στο σπιτάκι της στύγας είχε πατήσει ένα κομματι που έβγαζε στη ράχη αριστερά από την μαύρη...Πιστεύω με λίγα σχετικά χωματουργικά γίνεται άνετα μια στύγα 3 με ωραίο φλατ κόψιμο κόκκινη....Κάπτεν Χρήστο παίζει τίποτα????

Comment

• Originally posted by lambros-kefal View Post
                            Ωραία βίντεο αν και οι προ καμερες είναι λίγο σπαστικές σαν ψεύτικες...καταλαβαίνω ότι κάποιοι θέλουν μια ανάμνηση από το βουνό..αλλά τα συναισθήματα μιας τέτοιας μέρας δεν περιγράφονται με κάμερες...είναι για πάρτυ μας μάγκες....αδρεναλίνη στο κόκκινο..ταχύτητα...ανάσες βαθιές οξυγόνου στα πνευμόνια...γλυκός πόνος στους μυς από το γαλακτικό που τρέχει άκοπα...αυτά...
                            Και κάτι άσχετο...είδα το ρατράκ δεξιά στο σπιτάκι της στύγας είχε πατήσει ένα κομματι που έβγαζε στη ράχη αριστερά από την μαύρη...Πιστεύω με λίγα σχετικά χωματουργικά γίνεται άνετα μια στύγα 3 με ωραίο φλατ κόψιμο κόκκινη....Κάπτεν Χρήστο παίζει τίποτα????
                            Πολλά θα μπορούσαν να γίνουν με λίγη καλή διάθεση, κάποια χρήματα και αρκετό σχεδιασμό!

Comment

• Originally posted by Bjorg_RFC View Post
                              Πολλά θα μπορούσαν να γίνουν με λίγη καλή διάθεση, κάποια χρήματα και αρκετό σχεδιασμό!
                              Γιώργο εκεί που λέω είναι σχεδόν έτοιμη και συνδέεται με την δύο στην διασταύρωση με την άγκυρα...Αυτή την ράχη την κάνω πολύ συχνά απάτητο με τραβέρσα κάτω από τον βράχο...Φέτος όπως έριξε το χιόνι περνάς ανάμεσα στα βράχια και βγαίνεις μέχρι κάτω όλο ευθεία...Ασε που από χιόνι κρατάει μέχρι το καλοκαίρι...

Comment

• Originally posted by lambros-kefal View Post
                                Ωραία βίντεο αν και οι προ καμερες είναι λίγο σπαστικές σαν ψεύτικες...καταλαβαίνω ότι κάποιοι θέλουν μια ανάμνηση από το βουνό..αλλά τα συναισθήματα μιας τέτοιας μέρας δεν περιγράφονται με κάμερες...είναι για πάρτυ μας μάγκες....αδρεναλίνη στο κόκκινο..ταχύτητα...ανάσες βαθιές οξυγόνου στα πνευμόνια...γλυκός πόνος στους μυς από το γαλακτικό που τρέχει άκοπα...αυτά...
                                σορρυ λαμπρο αλλα δεν σε πιανω...τα βιντεακια τα ανεβαζουμε για να γουσταρουμε ολοι και για να βλεπουν και οι πιο νεοι,να φτιαχνονται και να ανεβαινουν στο βουνο.
                                και πιστεψε με σε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ epic days δεν υπαρχει περιπτωση να φιλμαρω...δεν προλαβαινω..

Comment

Working...
                                X