Announcement

Collapse
No announcement yet.

X.Κ.Καλαβρύτων - Χειμώνας 2012-13

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ενημέρωση Χελμού
    Μια υπέροχη μέρα πέρασε και μια άλλη ακολουθεί.
    Ιδανικές θα είναι και αύριο οι συνθήκες για χιονοδρομία στο Χελμό, με ηλιοφάνεια και μέτριους ανέμους, κάποια σύννεφα ίσως κάνουν την εμφάνιση τους προς το μεσημέρι.
    Σε λειτουργία για αύριο Καθαρά Δευτέρα 18-3-2013 θα είναι οι αναβατήρες Ερμής, Αχιλλέας, Δάφνη, Θέτις, ’ρτεμις και Στύγα, καθώς επίσης και το Snow Park.
    ΠΡΟΣΟΧΗ: Η χιονοδρομία εκτός των πιστών εμπεριέχει μεγάλους κινδύνους, εξαιτίας χιονοστιβάδων.
    Από το Σάββατο 12/1 και κάθε Σάββατο, εφόσον οι καιρικές συνθήκες είναι ευνοϊκές, θα έχουμε παρατεταμένο ωράριο λειτουργίας.
    Ωράριο με παρατεταμένη λειτουργία: 09:00 – 17:30
    Λειτουργία κατά την παράταση: Αχιλλέας και Στύγα ή ’ρτεμις (ένας από τους δύο, ανάλογα με τον καιρό)
    Για την δική σας ασφάλεια να έχετε πάντα μαζί σας αντιολισθητικές αλυσίδες.

Για το Χ.Κ.Κ. επικοινωνία ενημέρωση Χρήστος Βαλκανάς.

Comment

• Originally posted by Bjorg_RFC View Post
      Αρκεί να ξεκινήσουν να δουλεύουν νωρίτερα.
      Δεν είναι εκεί το πρόβλημα ρε παιδιά. Από νωρίς δουλεύουν οι άνθρωποι.
      Απλά πάρτε το απόφαση. Μετά από κακοκαιρίες θα υπάρχουν καθυστερήσεις.

Πιστεύει κανένας ότι κέντρο το κάνει σκόπιμα? Και γιατί? Γιατί δε μας γουστάρει? Δεν θέλει να πηγαίνουμε στο ΧΚ? Έχει άλλες πηγές εσόδων και εμάς μας έχει γραμμένους?
      Όσοι ανέβηκαν χθες το είδαν το ρατράκ κρεμασμένο στη Στύγα? Ποιός πιστεύει ότι αυτό θα μπορούσε να γίνει τη νύχτα εν μέσω κακοκαιρίας?

Και επίσης για το Σάββατο που δούλευε η άγκυρα πρωί πρωί από τις 9:00 (πριν τη Θέτις κιόλας) εν μέσω κακοκαιρίας κιόλας, κανείς δεν είπε τίποτα...

Όσο για την ενημέρωση πιστεύω δεν μπορούν να πουν κάτι παραπάνω από αυτό που λένε. Αν κάτι είναι σε ετοιμότητα το γράφουν. Αν υπάρχει π.χ. βλάβη θα το γράψουν. Το αν θα ανοίξει λόγω καιρού ο καθένας θα πρέπει να το κρίνει μόνος του.
      Το ΧΚΚ καλό θα ήταν από τη μεριά του να βάλει τρεις καλούς μετεωρολογικούς σταθμούς βάση-βαθιά λάκα-κορυφή, και από εκεί και πέρα ο καθένας θα βλέπει, θα παίρνει τις αποφάσεις του, και θα αναλαμβάνει τα ρίσκα του.

Ούτε εμένα μου περισσεύουν χρήματα για χαμένες μέρες σκι, αλλά με το χόμπι που επέλεξα να κολλήσω παίρνω και κάποια ρίσκα. Τι να κάνουμε τώρα...

Πάντα φιλικά και καλοπροαίρετα,
      Σπύρος.

Comment

• Ενημέρωση Χελμού
        Ηλιοφάνεια και δυτικούς μέτριους ανέμους θα έχουμε αύριο στο Χελμό.
        Σε λειτουργία για αύριο Τρίτη 19-3-2013 θα είναι οι αναβατήρες Ερμής, Αχιλλέας, Δάφνη, Θέτις, ’ρτεμις και Στύγα, καθώς επίσης και το Snow Park.
        ΠΡΟΣΟΧΗ: Η χιονοδρομία εκτός των πιστών εμπεριέχει μεγάλους κινδύνους, εξαιτίας χιονοστιβάδων.
        Από το Σάββατο 12/1 και κάθε Σάββατο, εφόσον οι καιρικές συνθήκες είναι ευνοϊκές, θα έχουμε παρατεταμένο ωράριο λειτουργίας.
        Λειτουργία κατά την παράταση: Αχιλλέας και Στύγα ή ’ρτεμις (ένας από τους δύο, ανάλογα με τον καιρό)

Για το Χ.Κ.Κ. επικοινωνία ενημέρωση Χρήστος Βαλκανάς.

Comment

• Comment

• Originally posted by sbird View Post
            Δεν είναι εκεί το πρόβλημα ρε παιδιά. Από νωρίς δουλεύουν οι άνθρωποι.
            Απλά πάρτε το απόφαση. Μετά από κακοκαιρίες θα υπάρχουν καθυστερήσεις.

...
            Φίλε Σπύρο, μετά από κακοκαιρίες δεν μπορεί το Χ.Κ. να ξεκινήσει σε πλήρη λειτουργία... πριν από κακοκαιρίες έχει αέρα κ.τ.λ. τελικά πότε μένει να κάνουμε κι εμείς χιονοδρομία;

Κανείς δεν κάνει τον ειδικό και φυσικά δεν βάλει κατά του Χ.Κ.Κ. Όλοι θέλουμε το καλύτερο για το βουνό μας. Το θέμα μου είναι (για να μην γίνω γραφικός πάλι με τις ίδιες και ίδιες παρατηρήσεις σχετικά με το χιονοδρομικό)... σε εκείνες τις μαμημένες τις ’λπεις, πως γίνεται να τα έχουν όλα ανοιχτά;

Comment

• Φραγκα μποοοοολικα! Το κρατος επιδοτει συνεχεια τα χιονοδρομικα. Υπαρχουν ρατρακ περισσοτερα απ το κανονικα που χρειαζονται κ δεν φυσαει ποτε.

Εκει σε μια πιστα ανεβαινουν 5-5 τα ρατρακ οχι ενα για καθε πιστα!

Αλλα μν την ψαχνεις, εκει δεν εχουν θαλασσα και κολυμπανε μονο σε πισινες. Να λες κι ευχαριστω που τσουλας!

Nothing is impossible...
              You are only limited by fear
              and even that, you can overcome!

Comment

• Tί να πω, αν και πιστεύω πως κι εδώ θα μπορούσαν να είναι καλύτερα τα πράγματα, χωρίς μπόλικα φράγκα, απλά με λίγο σχεδιασμό κ.τ.λ., ειδικά σε μέρες που είναι super... ας τα ξεχάσουμε όλα αυτά κι ας περιμένουμε να ξαναπέσει ο αέρας μπας και προλάβουμε να τσουλήσουμε καθόλου. Εν το μεταξύ, λες και το κάνει επίτιδες... 2 εβδομάδες τώρα, τις καθημερινές φυσάει στο full...

Comment

• Originally posted by Bjorg_RFC View Post
                  ας τα ξεχάσουμε όλα αυτά κι ας περιμένουμε να ξαναπέσει ο αέρας μπας και προλάβουμε να τσουλήσουμε καθόλου. Εν το μεταξύ, λες και το κάνει επίτιδες... 2 εβδομάδες τώρα, τις καθημερινές φυσάει στο full...
                  Ακριβώς!! Μας έχει σπάσει τα νεύρα φέτος ο καιρός και από εκεί ξεκινάει η γκρίνια όλων μας
                  Πίστεψε όμως, έχει σπάσει περισσότερο και τα δικά τους νεύρα...

Comment

• Originally posted by sbird View Post
                    Ακριβώς!! Μας έχει σπάσει τα νεύρα φέτος ο καιρός και από εκεί ξεκινάει η γκρίνια όλων μας
                    Πίστεψε όμως, έχει σπάσει περισσότερο και τα δικά τους νεύρα...
                    Nαι ρε π@στη μου όλο Κυριακές φτιάχνει φέτος ο μαμημένος ο καιρός... ήμουν και εγώ την Κυριακή επάνω...ο κακός χαμός από κόσμο....

Comment

• Originally posted by lambros-kefal View Post
                      Nαι ρε π@στη μου όλο Κυριακές φτιάχνει φέτος ο μαμημένος ο καιρός... ήμουν και εγώ την Κυριακή επάνω...ο κακός χαμός από κόσμο....
                      Καλά εσύ έχεις και το καράβι... Πακέτο.
                      Τη Κυριακή όντως πανικός μέχρι και τη παράταση! Θα είχε χαβαλέ αν έκαναν και κανένα νυχτερινό στο καπάκι..

Comment

• Originally posted by lambros-kefal View Post
                        Nαι ρε π@στη μου όλο Κυριακές φτιάχνει φέτος ο μαμημένος ο καιρός...

το ανεκδοτο της ημερας!
                        4 κυριακες που ανεβηκα εγω πανω κι αλλες 3 που απεφυγα να ανεβω (ειπα να μην φαω αλλες φολες) ηταν ασχημες οι συνθηκες (ανεβαινω 14 χρονια στο βουνο και ποτε δεν περιμενω τις τελειες συνθηκες να τσουλησω)
                        μηπως λοιπον γι αλλη μια χρονια οι κερδισμενοι ειναι αυτοι που πανε καθημερινη;

@sbird καλα τα οσα λες και μαζι σου γιατι ξερω κι εγω τι παιζει στο βουνο αλλα δεν μπορουν να καταλαβουν οτι ετσι χανουν κοσμο;
                        καντε κατι να αλλαξει η εικονα προς το καλο, ο κοσμος θελει προοδο κι οχι πισωγυρισματα!
                        μαμ...κακα...SNOWBOARD και νανι!

http://instagram.com/liapos

Comment

• Παιδια λεει καθολου να ανεβεις στο βουνο αυτες τις μερες η εχουν λιωσει ολα και δεν θα το χαρουμε καθολου??
                          Μου εχουν μεινει τα κουπονια και ανυσηχω για το αν θα τα προλαβω...

Comment

• Originally posted by Goliath View Post
                            Παιδια λεει καθολου να ανεβεις στο βουνο αυτες τις μερες η εχουν λιωσει ολα και δεν θα το χαρουμε καθολου??
                            Μου εχουν μεινει τα κουπονια και ανυσηχω για το αν θα τα προλαβω...
                            Το βουνό έχει πολύ χιόνι. Οι θερμοκρασίες δεν είναι και οι καλύτερες, αλλά αυτή την εποχή πάνω κάτω έτσι είναι κάθε χρόνο.
                            Το ΣΚ φαίνεται καλό.. Ανέβα και μη το σκέφτεσαι. Θα έχει και ski test
                            Πέμπτη δεν θα ανέβαινα..

Comment

• Ενημέρωση Χελμού
                              Νοτιοδυτικούς μέτριους ανέμους και ηλιοφάνεια δείχνουν τα προγνωστικά για αύριο στο Χελμό, λίγα σύννεφα προς το μεσημέρι.
                              Σε λειτουργία για αύριο Τετάρτη 20-3-2013 θα είναι οι αναβατήρες Ερμής,,Αχιλλέας,Δάφνη, ’ρτεμις και Στύγα, καθώς επίσης και το Snow Park.

Για το Χ.Κ.Κ. επικοινωνία ενημέρωση Χρήστος Βαλκανάς

Comment

• ευχαριστω φιλε sbird,θα ανεβω τοτε το σαββατο η την κυριακη που ειμαι free!!

Comment

Working...
                                X