Announcement

Collapse
No announcement yet.

X.Κ.Καλαβρύτων - Χειμώνας 2012-13

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by gordonas View Post
    ’σε έχω σκάσει. Δεν ξέρω που είναι η φωτογραφική μου και δεν έχω κάμερα στο κινητό. Καλάβρυτα, Μαίναλο χτες, Μαίναλο σήμερα, θα έβγαζα δεκάδες φωτογραφίες. Με φρέσκα χιόνια, με χιονόπτωση, δρόμοι...
    kριμα....εγω ασε....2-3 φορες το χρονο εχω καταντησει να πηγαινω στο χωριο μου....3 μικρα παιδια ....οικονομικη ανεχεια.....ε ολα αυτα δεν αφηνουν και πολλα περιθωρια....

Comment

• Originally posted by ΧΕΛΜΟΣ View Post
      kριμα....εγω ασε....2-3 φορες το χρονο εχω καταντησει να πηγαινω στο χωριο μου....3 μικρα παιδια ....οικονομικη ανεχεια.....ε ολα αυτα δεν αφηνουν και πολλα περιθωρια....
      Το θέμα είναι ότι εγώ πήγα και δεν πήρα μια φωτογραφία σε συνθήκες που δεν συναντάς και τόσο συχνά. Ας είναι. Κάποια ευκαιρία θα βρω να επανορθώσω. Καλάβρυτα άλλη μια φορά θα πάω σίγουρα. Αν δεν είχε πέσει ο δρόμος περισσότερες.

Comment

• Το 3το επος του Ομηρου θα γραφτει αυριο. Το βλεπω τ' ονειρο ))

Nothing is impossible...
        You are only limited by fear
        and even that, you can overcome!

Comment

• Τρομερή ημέρα σήμερα στον Χελμό!!Εγκαύματα 3ου βαθμού από τον πολύ τον ήλιο!!....
          Beati Paoli.........

Comment

• Ομιχλα λεμε!

Nothing is impossible...
            You are only limited by fear
            and even that, you can overcome!

Comment

• Καλή μέρα, αλλά μας ζάλισε η ομίχλη με τα πήγαινε-έλα.

Comment

• Ενημέρωση Χελμού
                Αραιές νεφώσεις, που πολύ σύντομα θα δώσουν την θέση τους στον ήλιο θα έχουμε αύριο στο βουνό.
                Οι θα πνέουν ΒΑ 1 έως 2 Bf.
                Για αύριο Τρίτη 29-1-2013 λόγω προγραμματισμένης διακοπής ρεύματος από την ΔΕΗ σε λειτουργία θα είναι οι αναβατήρες: Ερμής, Δάφνη και Θέτις.
                ΠΡΟΣΟΧΗ: Η χιονοδρομία εκτός των πιστών εμπεριέχει μεγάλους κινδύνους, εξαιτίας χιονοστιβάδων.
                Από το Σάββατο 12/1 και κάθε Σάββατο, εφόσον οι καιρικές συνθήκες είναι ευνοϊκές, θα έχουμε παρατεταμένο ωράριο λειτουργίας.
                Ωράριο: 09:00 – 17:30
                Λειτουργία κατά την παράταση: Αχιλλέας και Στύγα ή ’ρτεμις (ένας από τους δύο, ανάλογα με τον καιρό)
                Για την δική σας ασφάλεια να έχετε πάντα μαζί σας αντιολισθητικές αλυσίδες.
                Για το Χ.Κ.Κ. επικοινωνία ενημέρωση Χρήστος Βαλκανάς.

Comment

• ααχχ που ειναι ο ηλιος που υποσχεθηκατε οεο? μεχρι και αδεια πηραμε για παρτι σου Χελμε αλλα μας την εσκασες!

μαυρη μαυριλα πλακωσε στον Χελμο σημερα παρολο που ολες οι προβλεψεις εδιναν ηλιοφανεια και ασθενεις ανεμους... ενα **** συνεφο ειχε κατσει στο βουνο με αποτελεσμα να μη βλεπεις τη μυτη σου (εμενα ειναι και μεγαλη...).

κριμα και εχει ενα χιονι...

Comment

• Originally posted by snowspir
                    Τρομερή σήμερα σήμερα στον Χελμό!!Εγκαύματα 3ου βαθμού από τον πολύ τον ήλιο!!....
                    Ουτε εσυ φωτο ε Σπυρο???

Μονοφαγαδες!!!!!!!

Comment

• Δηλαδή αύριο δεν έχει καθόλου στύγα κ άγκυρα; Είναι δεδομένο;

Comment

• Originally posted by ΧΕΛΜΟΣ View Post
                        Ουτε εσυ φωτο ε Σπυρο???

Μονοφαγαδες!!!!!!!

Έχω φώτος ρε Γιώργο αλλά τί να δεις;;;....Μπουχός λέμε....τσίκνα....δεν φαίνεται τίποτα.....
                        Beati Paoli.........

Comment

• Έλα...πάρε να χαρείς κατάντια....

DSC_0170.jpgDSC_0171.jpgDSC_0172.jpgDSC_0177.jpgDSC_0178.jpg

αααα....να σημειωθεί οτί οι παραπάνω είναι από στιγμές της ημέρας που άνοιγε ο καιρός.....
                          Beati Paoli.........

Comment

• Ποσες φορές μπορει ενας μπουχέσας σαν ελογου μου να κανει την πλαγιά της στυγας? Τήν απάντηση την εδωσα χθες, 10. Παντα με ηλιο και πουδρες. Απο αριστερα ως τερμα θεου δεξια. Απο 9 ως 4. Και ενω ΠΑΝΤΟΥ αλλου η ομιχλη μας εβγαλε τα αντερα, στην στυγα (την πλαγια),, ο ηλιος ειχε καρφιτσωθει μόνιμα.
                            Καλύτερη ωρα 3 με 4 οπου ανοιξε τελειως ψηλα και μπορεσα να τραβερσαρω καταφυγιο (οπου πριν 2 ωρες ειχα φαει ηττα απο την ομιχλη), χειροτερη ωρα 2 με 3 που αναγκαστηκα να παω αυγο για να βλεπω τα δενδρα, να μην ζαλιζομαι.
                            Παντως απο 9 ως 4 πηγα παντου, κυριως (90%) εκτος, μπολικο απατητο (καλά τοσες μερες τι κανατε?). Δεν ηταν η απολυτη μερα απο πλευρας καιρου, αλλά ηταν μια αξιοπρεπέστατη χειμωνιατικη μερα. Ο χελμος καθημερινη, με ολα ανοιχτα ειναι το απολυτο χιονοδρομικο....
                            Στα μείον τις ημερας 3,70 ευρω η κατεψυγμενη αηδια (τυροπιτοειδές) στο κατω σαλε, ΝΤΡΟΠΗ. Απο τοτε που καταργηθηκε η αγορανομία χαθηκε η τσίπα.
                            Μέσα επεσαν windguru και youweather δυστυχως με αποκλιση 3 ωρων και 250 μετρων υψους, τραγικα εξω snowreport κλπ.
                            ΜΙΖΕΡΙΑΣ ...καί σαπιοκοιλιάς(by Makaka)

Comment

• Originally posted by vro View Post
                              Ποσες φορές μπορει ενας μπουχέσας σαν ελογου μου να κανει την πλαγιά της στυγας? Τήν απάντηση την εδωσα χθες, 10. Παντα με ηλιο και πουδρες. Απο αριστερα ως τερμα θεου δεξια. Απο 9 ως 4. Και ενω ΠΑΝΤΟΥ αλλου η ομιχλη μας εβγαλε τα αντερα, στην στυγα (την πλαγια),, ο ηλιος ειχε καρφιτσωθει μόνιμα.
                              Καλύτερη ωρα 3 με 4 οπου ανοιξε τελειως ψηλα και μπορεσα να τραβερσαρω καταφυγιο (οπου πριν 2 ωρες ειχα φαει ηττα απο την ομιχλη), χειροτερη ωρα 2 με 3 που αναγκαστηκα να παω αυγο για να βλεπω τα δενδρα, να μην ζαλιζομαι.
                              Παντως απο 9 ως 4 πηγα παντου, κυριως (90%) εκτος, μπολικο απατητο (καλά τοσες μερες τι κανατε?). Δεν ηταν η απολυτη μερα απο πλευρας καιρου, αλλά ηταν μια αξιοπρεπέστατη χειμωνιατικη μερα. Ο χελμος καθημερινη, με ολα ανοιχτα ειναι το απολυτο χιονοδρομικο....
                              Στα μείον τις ημερας 3,70 ευρω η κατεψυγμενη αηδια (τυροπιτοειδές) στο κατω σαλε, ΝΤΡΟΠΗ. Απο τοτε που καταργηθηκε η αγορανομία χαθηκε η τσίπα.
                              Μέσα επεσαν windguru και youweather δυστυχως με αποκλιση 3 ωρων και 250 μετρων υψους, τραγικα εξω snowreport κλπ.
                              Εγώ ανέβηκα Κυριακή και είχαμε και πρόγραμμα Δευτέρα αλλά βλάβη στο αμάξι μείναμε με τη χαρά....Βέβαια άκουσα για ομίχλη και τελικά ήταν καλύτερα την Κυριακή που πήγαμε πρωί πρωί και η Αγκυρα απάτητη με πούδρα φοβερή ήταν όλα τα λεφτά...και κατά τις 11:30 άνοιξε η στύγα κάνοντας κάτι μάτια ο καιρός μέχρι ν αρχίζει να χιονίζει...μέχρι τις 3 που φύγαμε λιώσαμε...οι πίστες χαλί....η στύγα μπροστά απίστευτη αν και με τις χιονοστοιβάδες που έριξαν θέλει προσοχή στο φρύδι μην βρεθείς στο κενό...και το πιο βασικό κόσμος λίγος για Κυριακή..μηδενικές ουρές...τέλεια...φίλε VRO βρήκες απάτητα γιατί έριξε φρέσκο το απόγευμα.... τυχερέ.....χαχαχαχα...αύριο όσοι τυχεροί ανέβουν...ας όψεται το κ@λονησο που δεν μπορώ ν ανέβω....
                              Τυρόπιτα στο κάτω σαλέ....???? το άλλο με τον Τοτό...Βαθιά λάκκα...μπαγκέτα σπέσιαλ που σε κρατάει κιόλας....χαχαχαχαχα

Comment

• Ενημέρωση Χελμού
                                Ασθενείς βόρειους ανέμους και ηλιοφάνεια θα έχουμε αύριο στο Χελμό.
                                Σε λειτουργία αύριο Τετάρτη 30-1-2013 θα είναι οι αναβατήρες: Ερμής, Αχιλλέας, Δάφνη, Θέτις, ’ρτεμις και Στύγα.
                                Σε προετοιμασία το Snow Park το οποίο θα δοθεί σε λειτουργία στη διάρκεια της ημέρας
                                ΠΡΟΣΟΧΗ: Η χιονοδρομία εκτός των πιστών εμπεριέχει μεγάλους κινδύνους, εξαιτίας χιονοστιβάδων.
                                Από το Σάββατο 12/1 και κάθε Σάββατο, εφόσον οι καιρικές συνθήκες είναι ευνοϊκές, θα έχουμε παρατεταμένο ωράριο λειτουργίας.
                                Ωράριο με παρατεταμένη λειτουργία: 09:00 – 17:30
                                Λειτουργία κατά την παράταση: Αχιλλέας και Στύγα ή ’ρτεμις (ένας από τους δύο, ανάλογα με τον καιρό)
                                Για την δική σας ασφάλεια να έχετε πάντα μαζί σας αντιολισθητικές αλυσίδες
                                Για το Χ.Κ.Κ. επικοινωνία ενημέρωση Χρήστος Βαλκανάς.

Comment

Working...
                                X