Announcement

Collapse
No announcement yet.

X.Κ.Καλαβρύτων - Χειμώνας 2012-13

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Comment

• Comment

• Comment

• Φοβερο!!!Τελειο!!

Comment

• Ντάξει πόσο χιόνει έχει ρίξει; Σχεδόν είχαν καλυφτεί και τα βράχια! Και μιλάμε για βράχια που, τουλάχιστον εγώ, δεν τα έχω δει ποτε καλυμμένα.

Comment

• Comment

• Κανένα νέο από σήμερα; Φαντάζομαι πως οι περισσότερες πούδρες γλύτωσαν και τις αφήσατε να τις οργώσουμε εμείς μες στη βδομάδα...

Comment

• Ενημέρωση Χελμού
                  Το χιόνι είναι πολύ και φρέσκο!!!
                  Πολλά εκατοστά φρέσκο χιόνι έχουν πέσει τα τελευταία εικοσιτετράωρα στο Χελμό, αυτό μας δίνει τη δυνατότητα να μην μας απασχολεί η επάρκεια χιονιού για τις επόμενες εβδομάδες.
                  Εναλλαγές μεταξύ ήλιου και σύννεφων θα έχουμε αύριο στο Χελμό, οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 3-4bf.
                  Για αύριο Δευτέρα 21-1-2013 σε λειτουργία θα είναι οι αναβατήρες: Ερμής, Αχιλλέας, Δάφνη και Θέτις.
                  ΠΡΟΣΟΧΗ: Η χιονοδρομία εκτός των πιστών εμπεριέχει μεγάλους κινδύνους, εξαιτίας χιονοστιβάδων.
                  Από το Σάββατο 12/1 και κάθε Σάββατο, εφόσον οι καιρικές συνθήκες είναι ευνοϊκές, θα έχουμε παρατεταμένο ωράριο λειτουργίας.
                  Ωράριο: 09:00 – 17:30
                  Λειτουργία κατά την παράταση: Αχιλλέας και Στύγα ή ’ρτεμις (ένας από τους δύο, ανάλογα με τον καιρό)
                  Για την δική σας ασφάλεια να έχετε πάντα μαζί σας αντιολισθητικές αλυσίδες.
                  Για την live ενημέρωση http://www.kalavrita-ski.gr/top-live-report/
                  Για το Χ.Κ.Κ. επικοινωνία ενημέρωση Χρήστος Βαλκανάς.

Live Ski Report – Live Web Camera
                  www.kalavrita-ski.gr
                  Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων

Comment

• Ετοιμο το μινι βιντεακι απο το σαββατο
                    Αφου περασαμε απο το Μαιναλο και δεν επαιξε τιποτα
                    αποφασισαμε να παμε χελμο μεσω Λουσων.
                    Ελα μου ομως που ειχε πεσει η γεφυρα πριν την Κλειτορια και
                    ετσι αναγκαστηκαμε να κανουμε τον νοτιο γυρο του χελμου
                    μεχρι τα Καλαβρυτα.
                    Στο χιονοδρομικο φτασαμε μετα απο το φοβερο χρονο ρεκορ των 5,5 ωρων.

αποζημιωθηκαμε με το παραπανω με τις φοβερες πουδρες που ειχε χαμηλα το Αυγο
                    ηθελε το κουπι του να φτασεις εκει αλλα γιαυτο ηταν και απειραχτες

Comment

• Μήπως εννοείς Νεραιδόραχη; Στο βίντεο τουλάχιστον αυτό φαίνεται. Παρεμπιπτόντως πολύ καλό βιντεάκι, όπως πάντα άλλωστε!

Comment

• Originally posted by hellbent View Post

Ετοιμο το μινι βιντεακι απο το σαββατο
                        Αφου περασαμε απο το Μαιναλο και δεν επαιξε τιποτα
                        αποφασισαμε να παμε χελμο μεσω Λουσων.
                        Ελα μου ομως που ειχε πεσει η γεφυρα πριν την Κλειτορια και
                        ετσι αναγκαστηκαμε να κανουμε τον νοτιο γυρο του χελμου
                        μεχρι τα Καλαβρυτα.
                        Στο χιονοδρομικο φτασαμε μετα απο το φοβερο χρονο ρεκορ των 5,5 ωρων.

αποζημιωθηκαμε με το παραπανω με τις φοβερες πουδρες που ειχε χαμηλα το Αυγο
                        ηθελε το κουπι του να φτασεις εκει αλλα γιαυτο ηταν και απειραχτες
                        Φίλε Hellbent από ποια διαδρομή πήγατε Λούσους? είδα ότι έχει πέσει το γεφύρι πριν την Κλειτορία.
                        Κανονίζω για Τετάρτη και θέλω πληροφορίες για να μην παίρνω αστυνομίες και τέτοια..ελπίζω να έχουν ξεθάψει τα πάνω μέχρι τότε...γιατί από Πέμπτη έρχετε δεύτερο θάψιμο...

Comment

• Originally posted by lambros-kefal View Post
                          Φίλε Hellbent από ποια διαδρομή πήγατε Λούσους? είδα ότι έχει πέσει το γεφύρι πριν την Κλειτορία.
                          Κανονίζω για Τετάρτη και θέλω πληροφορίες για να μην παίρνω αστυνομίες και τέτοια..ελπίζω να έχουν ξεθάψει τα πάνω μέχρι τότε...γιατί από Πέμπτη έρχετε δεύτερο θάψιμο...

Καλο ειναι να το δεις στο χαρτη για την πιο συντομη διαδρομη
                          απο εκει που πηγαμε εμεις καναμε μιαμηση ωρα ο δρομος αρκετα καλος αλλα μακρις καμια 80 χλμ

Comment

απο εκει που πηγαμε εμεις καναμε μιαμηση ωρα ο δρομος αρκετα καλος αλλα μακρις καμια 80 χλμ
                            Θα πήγατε μάλλον από Τριπόταμα Αροάνια Κλειτορία...είναι μεγάλη γύρα...υπάρχει άλλος δρόμος παράλληλος και βγαίνει 1 χμ έξω από την Κλειτορία..περνά χωριά όπως Λευκίμη αλλά δεν ξέρω τι σοι δρόμος είναι από λακούβες κ.λ.π.σίγουρα θα είναι περισσότερη ώρα..ευκαιρία για αναζήτηση αλλά έχω και ένα καράβι να προλάβω...

Comment

Μήπως περάσατε από Λυκούρια-Φενεό-Ζαρούχλα?

Comment

• Originally posted by genessis28 View Post
                                Μήπως περάσατε από Λυκούρια-Φενεό-Ζαρούχλα?
                                το κοιταξα στο χαρτη απο Αγριδι και Αροανια περασαμε
                                Απο την επιστροφη της Κλειτοριας μολις βρηκαμε τον πρωτο μεγαλο δρομο πηγαμε δεξια προς Πατρα και στην πρωτη ταμπελα για καλαβρυτα στιψαμε
                                Last edited by hellbent; 21/01/2013, 12:38 AM.

Comment

Working...
                                X