Η Στύγα είναι κλειστή προφανώς λόγω χαμηλής νέφωσης - ορατότητας ή/και πάγου. Αν κρίνω από τη χθεσινή μέρα που η θερμοκρασία ήταν 4-5 βαθμούς υψηλότερη δεν είναι να μείνεις κρεμασμένος σήμερα, ούτε για 5'. Ομως μιια λιγόλογη ανακοίνωση δεν κοστίζει και δεν θα έβλαπτε.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
X.Κ.Καλαβρύτων - Χειμώνας 2012-13
Collapse
X
-
Πριν χρόνια ήμουν παρών σε σανίδα που πέρασε σουβλάκι τη βαθιά λάκκα με μεγάλη ταχύτητα και έσκασε πάνω στον τοίχο του σαλέ , εκατοστά κάτω από το παράθυρο.Συμφωνώ απολύτως.Ίσως ένα προστατευτικό δίχτι μπροστά από τα τραπεζάκια/σεζ-λονγκ θα ήταν χρήσιμο στο να αποτρέψει παρόμοιες καταστάσεις στο μέλλον.Originally posted by SAR1 View PostΗ ποιότητα του χιονιού είναι όντως άριστη και η προετοιμασία των πιστών εξαιρετική.
Μια αναφορά σε ζήτημα που αφορά την ασφάλεια. Παρασκευή κατά τις 14:00 ενώ ξεκούραζα το πονεμένο πόδι σε μια καρέκλα σκηνοθέτη του κάτω σαλέ, πρώτη σειρά, ένα παιδί 12-15 ετών ήρθε "καρφί" επάνω μου και με ταχύτητα. Είχε "μπλοκάρει" τελείως και ευτυχώς που δεν είχε τα πόδια ενωμένα (τα πέδηλά του κτύπησαν τα πόδια της καρέκλας και όχι τα δικά μου) και γι' αυτό απλά με ανέτρεψε χωρίς να κτυπήσει κανείς από τους δυό μας. Ομως δίπλα μου ακριβώς βρισκόταν η κόρη μου 8 ετών, γονατιστή στο χιόνι. Εαν την έβρισκε θα μπορούσε να γίνει πολύ μεγάλη ζημιά. Δεν ξέρω πως ακριβώς αλλά κάποια διευθέτηση θα έπρεπε να γίνει σ΄εκείνη τη ζώνη.
Comment
-
Ενημέρωση Χελμού
Ηλιοφάνεια θα έχουμε για όλη την ημέρα αύριο στο Χελμό.
Οι άνεμοι θα πνέουν ΒΒΔ, στη βάση η ένταση τους θα είναι στα 3bf και στην κορυφή στα 5bf.
Το χιόνι είναι σε άριστη κατάσταση και μετά την σημερινή (6-1-13) χιονόπτωση προστέθηκαν 10 εκ.
Για αύριο Δευτέρα 7-1-2013 σε λειτουργία θα βρίσκονται οι αναβατήρες: Ερμής, Αχιλλέας, Θέτις, Δάφνη,Ηρακλής, ’ρτεμις, Στύγα καθώς επίσης και το Snow Park.
Οι αναβατήρες θα βρίσκονται σε λειτουργία εφόσον το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες.
Από το Σάββατο 12/1 και κάθε Σάββατο, εφόσον οι καιρικές συνθήκες είναι ευνοϊκές, θα έχουμε παρατεταμένο ωράριο λειτουργίας.
Ωράριο: 09:00 17:30
Λειτουργία κατά την παράταση: Αχιλλέας και Στύγα ή ’ρτεμις (ένας από τους δύο, ανάλογα με τον καιρό)
Για την δική σας ασφάλεια να έχετε πάντα μαζί σας αντιολισθητικές αλυσίδες.
Για την live ενημέρωση http://www.kalavrita-ski.gr/top-live-report/
Για το Χ.Κ.Κ. επικοινωνία ενημέρωση Χρήστος Βαλκανάς.

Live Ski Report Live Web Camera
www.kalavrita-ski.gr
Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων
Comment
-
Από το Σάββατο 12/1 και κάθε Σάββατο, εφόσον οι καιρικές συνθήκες είναι ευνοϊκές, θα έχουμε παρατεταμένο ωράριο λειτουργίας.
Λειτουργία κατά την παράταση: Αχιλλέας και Στύγα ή ’ρτεμις (ένας από τους δύο, ανάλογα με τον καιρό)
Comment
-
συμφωνω μαζι σου! κ εχω πει πριν λιγο καιρο οτι οκ καλη η καθημερινη ενημερωσει απο τον καπτεν αλλα θα μπορουσα να την κανω και εγω!Originally posted by nestoras1980 View Postκαιρό παρακολουθώ χρόνια τώρα, διαβάζω όλα τα προγνωστικά μοντέλα και πάω συνήθως μετα΄από πρόσφατη χιονόπτωση και με καλο καιρό. Ε αυτό το φετινό είναι λιγάκι ενοχλητικό, φιλικά πάντα
μας λεει ολα ανοιχτα εκτος απροοπτου δηλαδη χαιρω πολυ! και ναι ξερω βουνο ειναι απροβλεπτα εχει αερα εχει ομιχλη μπορει να εχει ξαφνικα κτλ!!!
παντως πιστευω οτι για να μην ανοιξει κατι θα υπαρχει σοβαρος λογος!!!
υγεια!
Comment
-
Betterakos, σίγουρα δεν κάνω την δουλειά ενός πυρηνικού φυσικού αλλά πέρα από αυτά που βλέπεις ότι κάνω υπάρχουν κι άλλα που δεν φαίνονταιOriginally posted by Betterakos View Postσυμφωνω μαζι σου! κ εχω πει πριν λιγο καιρο οτι οκ καλη η καθημερινη ενημερωσει απο τον καπτεν αλλα θα μπορουσα να την κανω και εγω!
μας λεει ολα ανοιχτα εκτος απροοπτου δηλαδη χαιρω πολυ! και ναι ξερω βουνο ειναι απροβλεπτα εχει αερα εχει ομιχλη μπορει να εχει ξαφνικα κτλ!!!
παντως πιστευω οτι για να μην ανοιξει κατι θα υπαρχει σοβαρος λογος!!!
υγεια!
Comment
-
Κοίταξε, ΔΝΤ, Μέρκελ και νεοέλληνες μαιντανοί της πολιτικής έχουν αλλάξει την κατάσταση. Πλέον ο κόσμος κυνηγά τις καθημερινές, στη θέση σου θα δοκίμαζα ένα σκ στο βουνό για να έχωOriginally posted by Arisnow View PostΣ' ευχαριστώ, κρίμα 20 λεπτά δεν είναι και λίγα/απλά αισιοδοξούσα ότι η ανάβαση το ΣΚ θα ήταν πιο νορμαλ.
Απ' ότι φαίνεται μόνο για καθημερινές αξίζει, όπως και για Παρνασσό... ΣΚ μόνο στο Καρπενήσι και Πήλιο μπορείς να κάνεις κάτι.
μια εικόνα
χιόνια πολλά - χρόνια καλά!!!
Comment
-
μια απο τις καλυτερες μερες στο βουνο για την φετινη χρονια....ξημερωσε!!!
οποιος ανεβει σημερα θα τρελαθει!
παγωμενες πιστες χαλι-πολλα απατητα!!!!Αν ρωτήσεις κάτι θα φανείς μια φορά βλάκας... Αν δεν ρωτήσεις θα είσαι για πάντα...!!!
Αν δεν ξέρεις ναγαπάς....μάθε τουλάιστον να μην πληγώνεις!
Καλύτερα να μετανιώσεις για κάτι που έκανες...παρά για κάτι που δεν έκανες!
Comment
-
μην παρεξησεγε καπτεν δεν ειπα οτι δεν κανεις τιποτα η οτι κανεις μονο αυτο!αυτο ισως ειναι το τελευταιο!ισως δεν το διατυπωσα σωστα κ αν σε πειραξε σου ζηταω κ συγνωμη!Originally posted by KAPTEN View PostBetterakos, σίγουρα δεν κάνω την δουλειά ενός πυρηνικού φυσικού αλλά πέρα από αυτά που βλέπεις ότι κάνω υπάρχουν κι άλλα που δεν φαίνονται
το βουνο θα ειναι τελειο αυτες τις καθημερινες μερες αλλα δυστυχως που χρονος για επανω!!!
βαλτε φωτο τουλαχιστον να παιρνουμε καμια "τζουρα" κ εμεις!!!
υγεια!
Comment
-
καλυτερα ρωτα κανα παπουλη στη γειτονια.......καλυτερη προβλεψη θα κανει!Originally posted by Bjorg_RFC View Post’ντε με το καλό.
Το θέμα είναι πως κοιτώ το snow forecast και δεν δίνει καθόλου χιόνι όλη τη βδομάδα...
Αν ρωτήσεις κάτι θα φανείς μια φορά βλάκας... Αν δεν ρωτήσεις θα είσαι για πάντα...!!!
Αν δεν ξέρεις ναγαπάς....μάθε τουλάιστον να μην πληγώνεις!
Καλύτερα να μετανιώσεις για κάτι που έκανες...παρά για κάτι που δεν έκανες!
Comment
-
Ενημέρωση Χελμού
Ηλιοφάνεια και ασθενείς βόρειοι άνεμοι για αύριο στο Χελμό.
Για αύριο Τρίτη 8-1-2013 σε λειτουργία θα βρίσκονται οι αναβατήρες: Ερμής, Αχιλλέας, Θέτις, Δάφνη,Ηρακλής, ’ρτεμις και Στύγα καθώς επίσης και το Snow Park.
Για την δική σας ασφάλεια να έχετε πάντα μαζί σας αντιολισθητικές αλυσίδες.
Για την live ενημέρωση http://www.kalavrita-ski.gr/top-live-report/
Για το Χ.Κ.Κ. επικοινωνία ενημέρωση Χρήστος Βαλκανάς.

Live Ski Report Live Web Camera
www.kalavrita-ski.gr
Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων
Comment
-
Originally posted by Betterakos View Postμην παρεξησεγε καπτεν δεν ειπα οτι δεν κανεις τιποτα η οτι κανεις μονο αυτο!αυτο ισως ειναι το τελευταιο!ισως δεν το διατυπωσα σωστα κ αν σε πειραξε σου ζηταω κ συγνωμη!
το βουνο θα ειναι τελειο αυτες τις καθημερινες μερες αλλα δυστυχως που χρονος για επανω!!!
βαλτε φωτο τουλαχιστον να παιρνουμε καμια "τζουρα" κ εμεις!!!
υγεια!

Comment

Comment